Toni Cetinski: Ljubav me inspiriše, a supruga Dubravka svakog dana oduševljava

Toni Cetinski: Ljubav me inspiriše, a supruga Dubravka svakog dana oduševljava

Autor: | 16/01/2015

0

Ni zakleti romantik kao što je Toni Cetinski nije mogao da predvidi pretpraznični scenario u režiji njegove surpuge Dubravke. Naime, samo nekoliko dana pre nego što su katolički Božić proslavili u Zagrebu i njenim rodnim Vinkovcima, nedavno venčani supružnici pozirali su u prazničnom ambijentu za magazin "Hello!", ponosno predstavljajući novo muzičko izdanje iz svoje notne radionice.
Aktuelni praznici pravo su vreme za darivanje najbližih i vreme kada svi razmišljaju šta pokloniti bližnjima, što je bilo dovoljno inspirativno Tonijevoj supruzi da za novogodišnje i božićne praznike, rođendane, godišnjice i Dan zaljubljenih osmisli upečatljivo izdanje muževljevih najvećih hitova. USB u obliku srca za žene i u obliku kreditne kartice za muškarce sadrži dvostruki album "The best of" u izdanju hrvatske izdavačke kuće "Hit records" sa ukupno dvadeset tri pesme iz bogate Tonijeve karijere. Na USB-u se nalaze i hitovi: "Blago onom tko te ima", "Umirem sto puta dnevno", "Dvadeset treći prosinac", "Ja sam zaljubljen", "Ako to se zove ljubav", te mnogi drugi omiljeni, upravo trećoj Tonijevoj supruzi. Dubravkina ljubav ga inspiriše, a ona, kako kaže, svakoga dana sve više oduševljava.
- Mnogo toga bilo je presudno da treći put stanem na "ludi kamen", ali ovog puta nadam se najboljem. Srećni smo i želeli bismo da tako ostane - iskren je hrvatski pop izvođač iza koga je dve i po decenije duga karijera i mnogo ljubavnih pesama.
Poslednja u nizu je "Zabluda", koju izvodi sa Željkom Joksimovićem. Zabluda je međutim i da su muzičari u lošim odnosima, pa nije isključeno da će upravo Joksimović biti specijalni gost na Tonijevom koncertu, 13. marta, u Centru "Sava".
- Radujem se koncertu u Centru "Sava", jer je reč o intimnijem nastupu, budući da ta predivna dvorana odiše takvom atmosferom. Ne pravim razliku između publike u čitavom regionu, svuda mi je veoma lepo. Čini mi se da vaša publika i ja ne možemo da se zasitimo jedni drugih, iako često gostujem u Srbiji - govori Cetinski za "Hello!".
Pevač, inače, iz prvog braka ima sina Kristijana, a iz drugog kćerku Piju.
- Deca su mi lepo vaspitana, emotivna i skromna i najviše volim kada mi kažu da sam kul tata - zaključuje uz osmeh popularni hrvatski pevač.

Piše: Nikola Rumenić, Life Content

Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin