Neda Ukraden: Život mi je ispunjen privatnim i poslovnim uspesima

Neda Ukraden: Život mi je ispunjen privatnim i poslovnim uspesima

Autor: | 16/01/2015

0


Tokom višedecenijske karijere pevačica Neda Ukraden nebrojeno puta je pokazala pevačke kvalitete, ali uvek teži novim izazovima i raduje se svakom koncertu. Godinu za nama obeležilo joj je rođenje unuka Dušana, kojeg joj je podarila kćerka Jelena, kao i učešće u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", u kome je šezdesetčetvorogodišnja pevačica oduševila publiku svojom mladalačkom energijom, izgledom i moći transformacije.
- Prošla godina je za mene počela izuzetno veselo i radosno, rođenjem unuka Dušana. Nizali su se brojni poslovni uspesi, koncerti, izuzetno gledan šou-program "Tvoje lice zvuči poznato". Jako sam zadovoljna svojim učešćem i mislim da sam razloge zbog kojih sam prihvatila da učestvujem opravdala više nego što sam se nadala. Htela sam da dokažem da žena mojih godina i umetnik koji dugo traje na sceni nije otpisana roba - kaže Neda, koja je u novogodišnjoj noći pevala u Trogiru, posle čega je napravila pauzu od poslovnih obaveza kako bi se posvetila porodici i praznike provela u toplini svog doma.
- Porodično se spremamo za krstarenje, ići ćemo ili na Kubu ili na Karibe. Jelka je u našem domu odavno okićena. Iako su male, Neda i Aleksandra su pisale pisma Deda Mrazu i crtale čestitke, koje smo uramili. Ponosim se svojim unukama i unukom. Dušan je još mali, ali njih dve su već svesne praznične atmosfere i u njoj uživaju. U januaru se spremamo i da proslavimo njihov treći i Dušanov prvi rođendan - kaže s osmehom Neda, koja je zadovoljna onim što joj je život podario, tako da ni u 2015. godini ne želi da bude drugačije.
- Ono što ja želim je da uživam u poslu i u porodici i da odvojim neke trenutke za sebe, da se malo odmorim. Moj život ispunjen je trenucima i privatne i poslovne sreće. Uživam u svakom danu, u svojoj porodici, u mom domu, u putovanjima i publici. Mislim da sam privilegovana što mi je Bog dao zdravlje i talenat za muziku, tako da nemam drugih želja, osim da moja porodica i ja budemo zdravi i da uživamo u onome što imamo.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin