Bane Mojićević: Rođenje sina učvrstilo je moj odnos sa suprugom

Bane Mojićević: Rođenje sina učvrstilo je moj odnos sa suprugom

Autor: | 20/01/2015

0

Izvanredne glasovne mogućnosti Branislava - Baneta Mojićevića dobro su poznate publici, koja ga rado sluša, a u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato" pokazao je i svoju nadarenost za glumu i imitaciju. Zahvaljujući nespornom talentu i predanom radu postao je miljenik širokog televizijskog auditorijuma koji je prethodna četiri meseca s nestrpljenjem iščekivao njegov nastup. Učešće u projektu televizije "Prva" i produkcijske kuće "Emoušn", Mojićević je prihvatio oslanjajući se na intuiciju, jer je imao osećaj da će 2014. godina biti prelomna za njega. Velike promene u životu šarmantnog pevača nisu izostale ni na privatnom planu, ljubav sa suprugom Milicom u februaru krunisalo je rođenje sina Radoša, a par uskoro očekuje još jedno dete. Činjenica da je postao otac naterala ga je da promeni životne prioritete i ciljeve, a u 2015. godini spreman je za nove izazove koji će biti prvenstveno u vezi sa proslavom prvog rođendana sinu, kao i za novi album koji priprema.

Jeste li se nadali velikom uspehu kada ste prihvatili učešće u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato"?

- Predosećao sam da će se nešto krupno dogoditi u mom životu, ali nisam znao konkretno šta i na koji način. I desilo se moje učešće u programu "Tvoje lice zvuči poznato", koje je ostavilo jak utisak na mnoge, što me jako raduje.

Koliko vam je učešće u tom šou-programu promenilo životni tempo, s obzirom na to da ste svakodnevno imali obaveze za pripremanje za nastup?
- Moj svakodnevni tempo potpuno se promenio.

Koji su vam najupečatljiviji trenuci iz šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato"?
- Svaki izlazak na scenu i nastup bili su mi pravo uživanje i nezaboravno iskustvo. Ovaj šou-program pamtiću kao izuzetno burna četiri meseca, u kojima sam uspeo da saznam mnogo toga o sebi i da uradim stvari koje nisam ni sanjao da mogu. Osim toga, posebno sam radostan što sam sa mnogim učesnicima i ljudima iz organizacije šou-programa ostvario prijateljski odnos.

Publiku ste oduševili izuzetnim talentom za glumu i igru, pored pevačkog, za koji se već znalo da posedujete. Planirate li da u daljoj karijeri više pokazujete i te druge talente?

- Dobre ideje uvek postoje i, osim njih, potrebno je mnogo rada, sreće, kao i pravo okruženje da bi se ostvarile. Još ništa konkretno ne planiram na tom polju, mada verujem da će mi se ukazati prilika da učestvujem u mnogim zanimljivim poduhvatima u budućnosti.

Da li je vaš desetomesečni sin Radoš gledao neku od epizoda i kako reaguje na muziku u emisijama?
- Radoš vrlo dobro oseća moje prisustvo i već me prepoznaje na televiziji. Jako sam srećan što lepo reaguje na muziku. Mislim da će imati dobar osećaj za ritam, a o muzičkom daru još je rano govoriti. Što se tiče šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato", uspeo je da ostane budan samo za vreme prve epizode, sve ostale je prespavao.

Jesu li vam često nedostajali supruga i sin zbog mnogobrojnih obaveza koje ste imali?
- Naravno da jesu, uvek mi nedostaju kada sam dugo odsutan jer su se nastupi u šou-programu poklapali sa mojim profesionalnim obavezama, pa se često nismo viđali i po nekoliko dana. Mada, mi uvek imamo način kako da to nadoknadimo i jedva čekam porodični odmor.

Početkom prošle godine postali ste otac, možete li zbog toga reći da vam je 2014. i najsrećnija godina do sada?

- U 2014. godini izdešavalo mi se mnogo predivnih trenutaka, kako porodičnih tako i profesionalnih. Tako da mogu reći da mi je najradosnija i najuspešnija godina do sada.

Kako ste se vi i supruga Milica snašli u ulozi roditelja i koliko je Radoševo rođenje promenilo vaš odnos?
- Snalazimo se fenomenalno. Uigrani smo kao da već imamo nekoliko mališana. Rođenje Radoša nas je još više zbližilo i učvrstilo naš odnos. Sad imamo svoje carstvo o kome se brinemo i u kome uživamo.

Da li vas je rođenje Radoša učinilo boljom osobom?
- O tome bi najbolje mogli da govore moji najbliži. Ja verujem da jeste. Svakako me učinilo zrelijim i ozbiljnijim. Pored velike odgovornosti mislim da uloga roditelja menja kompletnu životnu percepciju, kao i redosled životnih prioriteta.

Spadate li u muškarce koji se dobro snalaze u poslovima oko bebe?

- Obaveze oko bebe uopšte mi ne padaju teško. Od prvog dana Radoša kupam i presvlačim, brzo smo ustanovili naše male rituale u kojima beskrajno uživamo. Obično ga mama hrani, mada i ja umem u tome da joj pomognem. Često se probudi kada ja stignem sa nastupa i tada odmenujem Milicu.

Da li je Radoš živahan dečak?
- Radoš je prava radost, pa ga tako često zovemo. Vrlo je veselo i radoznalo dete, i kako kaže Milica, prosto je neodoljiv. Dovoljno je porastao pa je počeo da istražuje svet i svakodnevno nas oduševljava svojim osmehom i novim "forama".

Imate li Milica i vi trenutke samo za sebe?
- Nažalost, nemamo ih onoliko koliko bismo želeli, ali nalazimo razne načine da se posvetimo jedno drugom. Beba ne može da bude prepreka roditeljima koji se vole.

Pripremate li se i za proslavu Radoševog prvog rođendana u februaru i čini li vam se da je prethodna godina proletela?

- Polako se pripremamo za rođendan, ali smo još u fazi osmišljavanja različitih detalja proslave.

Kakve su vaše želje za 2015. godinu?
- Naše želje su uvek iste, da budemo zdravi i na okupu. Sve ostalo možemo da postignemo trudom, radom i verom u sebe.

Planirate li da objavite novi singl?
- Uveliko radim na novim pesmama i jako se radujem novom albumu koji nameravam da objavim početkom godine. Do tada ću vas obradovati jednom divnom pesmom, možda najlepšom koju sam do sada otpevao. Potpuno je drugačija od svih mojih prethodnih numera i nosi posebnu energiju i emociju. Imam osećaj da će se mnogi u njoj pronaći i da će je voleti.

Mnogi su vam rekli da biste odlično interpretirali pop ili rok muziku, hoćete li možda menjati muzički žanr ili ćete ostati verni svom stilu?
- Ja još gradim svoj muzički stil i izraz i sigurno da će biti pesama koje su u pop maniru, a koje u sebi imaju etno prizvuk. Uvek ću voleti da pevam našu divnu tradicionalnu muziku i verovatno ću se muzički razvijati u tom pravcu.

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin