Kristina Bekvalac: Zaljubljena sam i volim, Vlada je predivan muškarac

Kristina Bekvalac: Zaljubljena sam i volim, Vlada je predivan muškarac

Autor: | 22/01/2015

0

Osim po debitantskoj kolekciji “Good or bad”, kojom je očarala i najizbirljivije pripadnice nežnijeg pola, modna dizajnerka Kristina Bekvalac minulu godinu pamtiće i po početku novog emotivnog poglavlja. Sam kraj 2014. u život dvadesetdevetogodišnje Novosađanke doneo je Vladimira Jovanovića, jednog od vodećih stručnjaka “Komtrejda”, najveće srpske IT kompanije. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja i ubrzo shvatio da se ono što se među njima događa ne može kotirati kao prijateljstvo. Ova veza još je obavijena velom misterije, budući da akteri svoje emocije brižljivo čuvaju samo za sebe. U javnosti su prvi put viđeni zajedno na novogodišnjem nastupu Nataše Bekvalac u hotelu “Crowne Plaza”, posle čega je usledilo romantično putovanje u Beč. Dok su boravili u austrijskoj prestonici na Kristininom profilu na “Instagramu” osvanule su prve Vladine fotografije, a ljudi koji su im bliski tvrde da im zaljubljenost veoma prija i prognoziraju im skladan i harmoničan odnos.
- Zaljubljena sam i volim. Vlada je predivan muškarac. Uživam u ljubavi i pažnji koju jedno drugom svakodnevno pružamo - kaže talentovana dizajnerka za “Hello!”.

Mirnu luku Kristina je pokušala da pronađe u braku sa Ivom Martinovićem, sa kojim je u januaru 2009. godine dobila kćerku Petru, ali ni druga šansa, koju su posle razvoda dali svojoj ljubavi, nije imala pozitivan ishod. Neslavno emotivno iskustvo, međutim, nije ostavilo ukus gorčine.
- Svoj brak, koji je okončan, ne smatram neuspehom. Od forme je daleko važnija suština, a formama nikada nisam robovala. Dragana, Nataša i ja vaspitavane smo da je najvažnije živeti u istini. Ivo i ja brižni smo i ravnopravni roditelji našoj petogodišnjoj kćerki i svim silama se trudimo da joj omogućimo lepo i bezbrižno detinjstvo. U roditeljskim nazorima se negde razilazimo, ali se u većini stvari slažemo. Nastojimo da Petri damo najbolji deo sebe, da nikada ne oseti nesuglasice ili mimoilaženje u mišljenju. Tako je bilo dok smo bili zajedno, tako je i sada kada više nismo.

Kristina je nedavno eksplicitno odbila mogućnost da ima još dece, što je atipično za mladu ženu pred kojom je budućnost. Ipak, nije isključeno da će novi partner promeniti njenu viziju budućnosti.

- Svakako da ne možemo da znamo šta nam život donosi, ali iz ove perspektive i u ovom trenutku to je tako. Život je nepredvidiv, pa nije isključeno da će me jednog dana demantovati, ali u tome i jeste njegova lepota. Osim toga, Petra još nije iskazala želju za bratom ili sestrom, za sada joj je dovoljno što ima Hanu. Budući da su obe jedinice, upućene su jedna na drugu, čak više nego rođene sestre. Mnogo me podsećaju na Natašu i mene kad smo bile male, ali život je izbalansirao neke stvari, pa tako sada Hana trpi sva ona “maltretiranja” koja sam ja doživljavala od Nataše, a Peca je “privilegovana” kao što je Nale bila u našoj porodici.

Piše: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Miloš Nadaždin, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin