Iskra Brajović: Otvoreno o detaljima nove romanse

Iskra Brajović: Otvoreno o detaljima nove romanse

Autor: | 22/02/2015

0

Kao devojčica Iskra Brajović mislila je da će njen životni poziv biti medicina, kojom su se bavili njeni majka i deka, ali ljubav prema glumi je prevagnula i krenula je stopama slavnog oca Voje Brajovića. Priliku da na neki način ostvari svoj detinji san dobila je u seriji “Urgentni centar”, koja se emituje na “Prvoj” televiziji, u kojoj tumači lik medicinske sestre. Krajem prošle godine raskinula je emotivnu vezu sa kolegom Andrijom Daničićem, kada je za naš magazin izjavila da ne razmišlja o novom partneru, već je fokusirana na posao i najmilije. Međutim, život ju je iznenadio i njene emocije su ponovo uzburkane, za šta je zaslužan tridesetogodišnji arhitekta Nikola Nikolić, koji radi kao scenograf u “Zvezdara teatru”. Njihova romansa počela je u pozorištu pre dva meseca. U početku nije želela da iznosi u javnost detalje romanse, ali fotografije koje u poslednje vreme postavlja na društvenim mrežama govore više od reči. Dvadesetsedmogodišnja glumica odlučila je da magazinu „Hello!“ otkrije detalje nove romanse.

- Spojio nas je zajednički rad na predstavi “Bajka o pozorištu”, gde sam ja bila glumica, a on scenograf. S obzirom na to da sam vizuelni tip, odmah sam prokomentarisala: “Ko je taj sladak momak koji se šetka scenom i nešto premerava”. Posle sam ga bolje upoznala i shvatila da su njegova duhovitost i inteligencija i te kako vredni pažnje - započinje priču Iskra.

- Ja sam osvojila Nikolu. Glavnom organizatoru u “Zvezdara teatru” tražila sam broj telefona, pod izgovorom da mi je poslovno potreban. Ubrzo mu je stigla poruka sa porudžbinom kućice za mačke, koju je obećao da će mi napraviti, i tako je sve počelo.

S osmehom na licu, ljubavlju zanesena na najlepši način, Iskra s mnogo žara uživa u svakom trenutku provedenom sa Nikolom, koji joj daje vetar u leđa da zablista i na profesionalnom planu.

- Nas dvoje uživamo u druženju sa prijateljima, u gledanju filmova, a pošto Nikola živi sam, njegova kuhinja mi je idealan poligon da se učim kulinarstvu i spremam mu ručkove i večere. Ne znam da li me toliko voli ili sam dobra kuvarica, ali oduševljen je jelima koja mu spremam - kaže Beograđanka, koju kod partnera oduševljava i to što je njen dečko veoma brižan i pažljiv.

- Za Novu godinu poklonio mi je stonu lampu sa mojim inicijalom, koju je sam napravio. Taj gest me je veoma raznežio. Mislim da smo oboje nekako staromodno romantični, tako da smo se i na tom planu našli.

Brajovićeva otkriva kako je izgledao trenutak kada je Nikolu predstavila svom ocu Voji i ostalim čanovima porodice:

- Nikola je upoznao skoro sve u mojoj porodici, a što se tiče mog tate, nije bio strog prema njemu. Imao je sreću da sam u tinejdžerskom periodu bila nezainteresovana za izlaske sa momcima, pa mu nisam priređivala stresove te vrste.

Zaljubljenom paru veoma godi činjenica da su oboje u svetu umetnosti jer se odlično razumeju i podržavaju.

- Izuzetno mi je važno što me Nikola podržava u poslu i mislim da je idealno to što smo oboje iz oblasti umetnosti, mada nismo iz iste branše. Među nama nema sujete i rivalstva, samo zdrave podrške. Smatram da su za uspešnu vezu ključni razumevanje, poštovanje i tolerancija.

Na kraju razgovora lepa glumica otkriva da li razmišlja da sa emotivnim partnerom stane pred oltar i zavetuje se na večnu ljubav.

- Svako pomisli na to kada je u lepoj i skladnoj vezi. Nisam neko ko se boji da će time izgubiti slobodu, naprotiv, cilj skladnog parnerstva je upravo jedno drugome dati vetar u leđa i potrebnu slobodu.

Piše. Zvezdana Milovanović

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin