Aleksandra Gudelj sa suprugom Veljkom upriličila je proslavu prvog rođendana sinu Damjanu

Aleksandra Gudelj sa suprugom Veljkom upriličila je proslavu prvog rođendana sinu Damjanu

Autor: | 24/02/2015

0


Šarmantna voditeljka igre na sreću "Loto" Aleksandra Gudelj i njen suprug Veljko proteklog vikenda imali su najlepši povod za slavlje - njihov mlađi sin Damjan napunio je godinu dana. Ponosni roditelji potrudili su se da svom mališanu organizuju slavlje u kome će svi uživati, baš kao što su pre tri godine upriličili veselje starijem sinu Milijanu. Pripreme za ovaj dan započeli su mesec dana unapred, a kao idealno mesto za slavlje odabrali su hotel "Crowne Plaza", gde su svojevremeno organizovali i svadbu. U prostoru punom lepih uspomena dobra zabava nije mogla da izostane, a oko stotinu šezdeset zvanica predivno se provelo.

Koliko ste se pripremali za proslavu Damjanovog prvog rođendana?
- Svaki rođendan je priča za sebe, ali prvi je, uz proslavu punoletstva, nekako poseban, tako da tom slavlju volimo da posvetimo veliku pažnju. Tako je bilo i kada smo se spremali za Milijanov prvi rođendan, a i sada za Damjanov. Organizacija slavlja trajala je oko mesec dana, tokom kojih smo birali prostor za slavlje, pravili spisak gostiju, odlučivali ko će pevati, kako će izgledati torte, šta će ko obući i još mnogo toga.

Da li vam je iskustvo sa organizovanjem Milijanovog prvog rođendana bilo korisno?

- Pomoglo mi je jer sam se trudila da Damjan ima slično slavlje kao što je pre tri godine imao i njegov brat, a sama organizacija slavlja ne zahteva preteranu pripremu i iskustvo.

Postoji li poseban razlog zbog koga ste izabrali da slavlje bude u hotelu "Crowne Plaza"?
- Postoji, to je mesto gde smo Veljko i ja svojevremeno pravili našu svadbu mada je to tada bio hotel "Continental". Mnogi gosti su se šalili da je ovo naše treće venčanje jer je slavlje bilo veliko kao i za našu svadbu, a i za Milijanov prvi rođendan.

Šta vam je bilo najvažnije u dekoraciji prostora?

- Sala za slavlja u hotelu je vrlo lepa pa mi je to umnogome olakšalo posao i nisam morala posebno da se trudim oko dekoracije. Bilo mi je bitno samo da izaberem lepo cveće, koje su svi gosti imali na svojim stolovima i želela sam da stolice bude sa belim navlakama.

Učestvuje li i Veljko u organizovanju slavlja ili je to samo vaš posao?
- Podjednako osmišljavamo svako slavlje u našoj porodici. Mi smo par koji sve voli da radi zajedno pa se o svemu dogovaramo: od izvora cveća do izgleda torti. Vrlo mi je bitno njegovo mišljenje, kao i njemu moje.

Ko je pevao na rođendanu?
- Za dobru atmosferu bili su zaduženi Nemanja Staletović, Katarina Didanović i Dragica Radosavljević Cakana. Svi su oni iskusni pevači koji znaju da naprave odličnu atmosferu i opravdali su naše poverenje. Imali smo standardni repertoar, uz nekoliko dečjih pesmica koje su se pevale tokom iznošenja torte i gašenja svećica.

Koliko je za vas kao majku dirljiv čin gašenja svećica i kako ste birali tortu?

- Za mene je to uvek dirljiv trenutak, kada mi krenu suze radosnice. Tako je bilo i za Milijev prvi rođendan, a i ovog puta. Odlučili smo da torta bude po motivima crtanog filma "Lion King" jer je takvu imao i naš stariji sin. Reč je o porodici lavova, samo što je sada glavni junak Simba dobio brata tako pa su na torti bila dva lavića. Naravno, imali smo i tortu sa motivima "Crvene zvezde", jer smo porodično vatreni navijači tog kluba i na svim našim slavljima ta torta je neizostavna.

Koliko vam je bilo važno da Damjan i Milijan lepo izgledaju tog dana?
- Damjan je imao odelo koje je Milijan nosio za svoj prvi rođendan jer sam želela da braća izgledaju isto. Promenila sam mu samo košuljicu i cipelice. S druge strane, Milijan je bio obučen kao pravi mali šmeker, u odelo i sa starkama, i zaista je plenio pažnju gostiju.

Kako se Damjan ponašao?

- On je vrlo vesela beba koja se samo smeje i nikada ne plače. Međutim, na početku slavlja, prvi put je bio prilično ozbiljan. Mnogo ljudi na jednom mestu i muzika su mu verovatno bili čudni, ali se kasnije prilagodio i bio je jako veseo. Čak je sve vreme dok je svirala muzika držao podignut prstić, kao pravi mali veseljak. Nije želeo da spava, sve vreme slavlja bio je na zabavi koja je trajala od pola četiri po podne do deset uveče za decu. Mi odrasli nastavili smo da se veselimo do četiri sati ujtro.

Da li je i Milijan bio uzbuđen zbog bratovljevog rođendana?
- Veoma, čitavog dana je bio u euforiji i iskreno se radovao. Za njega i drugu decu njegovog uzrasta bio je posebno organizovan deo sa toboganima i trambolinama, a o njima su vodili računa animatori da bi roditelji u potpunosti mogli da uživaju u slavlju.

Jeste li vi i Veljko bili najveseliji na slavlju?

- Naravno, to se podrazumeva. Bili smo izuzetno srećni i veseli, što su i drugi gosti, poput moje bake, kasnije komentarisali.

Ko se više obradovao poklonima Damjan ili Milijan?
- Obojica su se jako obradovala, jer su deca koja znaju da se raduju. Dan posle slavlja bio je namenjen otvaranju darova i oni su bili oduševljeni što su dobili mnogo novih stvari. Damjanu su se posebno dopali baloni sa helijumom koje nije ispuštao iz ruku. I Veljko i ja polako sumiramo predivne utiske, a u našoj kući pozitivna energija i dobro raspoloženje su uvek prisutni.

Intervju: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još