Emina Jahović otkriva da bi volela da dobije kćerku, ali da je u tome sprečava strah od rizične trudnoće

Emina Jahović otkriva da bi volela da dobije kćerku, ali da je u tome sprečava strah od rizične trudnoće

Autor: | 01/03/2015

0

Kreativnost Emine Jahović zasigurno je doprla do mnogih ljudi kroz note koje vešto komponuje u prepoznatljive melodije i stihove sa kojima se danas čitava generacija identifikuje. Međutim, taj neiscrpan izvor i istančan osećaj za estetiku ovoga puta utkala je u veliku ljubav svih žena od stila - cipele. Uskoro će se pojaviti i prvi modeli potpisani njenim imenom, a do tada ova mlada umetnica uređuje svoj novi dom u Istanbulu i trudi se da bude najbolja majka na svetu. Emininoj apsolutnoj sreći za sada nedostaje samo jedna devojčica, ali vreme i ljubav supruga Mustafe najbolji su joj saveznici u željama.

Kako ste došli na ideju da dizajnirate cipele?

- Posle muzike, moda je druga oblast koja me veoma inspiriše. Dugo sam planirala da se upustim u dizajniranje sopstvene linije cipela, što sam zahvaljujući partnerima iz Turske konačno realizovala. Smatram da je kreativnost resurs koji nikako ne bismo smeli da blokiramo i zapostavljamo. Dizajn je sličan komponovanju, pa verujem da će i cipele imati specifičnu notu koju stvaram.

Dajete li suprugu modne savete?
- Mustafa neguje sveden i formalan stil, nepogrešiv je, pa mi jedino ostaje da ga pohvalim. Nije sklon eksperimentima, svestan je šta mu najbolje stoji i pridržava se nekih svojih postulata, što se do sada pokazalo kao odličan izbor.

Prihvatate li vi njegove sugestije, šta vam najčešće zamera?
- Imam sreću da živim pored čoveka koji nije sklon kritikama i zamerkama. Njegovo komentarisanje mog izgleda i izbora garderobe svodi se isključivo na male savete, tipa da podignem ili spustim kosu. I na tome sam mu veoma zahvalna.

Nastavak intervjua sa pop zvezdom pročitajte u novom magazinu "Hello!" koji je u prodaji od 2. marta!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin