Bojana Rajić: Odredila sam prioritete i svoj život konačno dovela u red

Bojana Rajić: Odredila sam prioritete i svoj život konačno dovela u red

Autor: | 03/03/2015

0

Posle odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gde je boravila sa sinom Lavom i majkom, bivša manekenka Bojana Rajić vratila se u Beograd gde je prošle nedelje prisustvovala rođendanskoj proslavi bivšeg fudbalera Nikole Lazetić u njegovom novootvorenom restoranu u centru Beograda. Atraktivnoj Beograđanki tom prilikom nije silazio osmeh sa lica, čime je pokazala da nimalo ne brine zbog novog ročišta u sporu sa bivšim suprugom Vladimirom Stojkovićem. Naime, golman izraelskog kluba "Makabi Hifa" prošlog leta podneo je tužbu protiv nje zbog ometanje privatnog poseda. Za magazin "Hello!" Bojana kaže da je ne brine predstojeći odlazak na sud i da ne razume interesovanje medija za njeno i Vladimirovo novo suočavanje na sudu.
- Ne vidim zašto se to potencira. Ročište je, kao i sva ostala u zemlji, bilo odloženo zbog štrajka advokata. Još ne znam datum odlaska na sud, ali zato sam i angažovala advokata, da se ja ne bih opeterećivala time. Moj branilac Nemanja Aleksić mi je kao otac i brat, imam potpuno poverenje u njega, smiruje me i uliva mi sigurnost i samopouzdanje. Proteklih godinu i po dana bio je prilično turbulentan period, u međuvremenu naučila sam da odbacim sve što mi stvara nervozu i bilo kakvu napetost. Kada pomislim kakve probleme imaju neki drugi ljudi, shvatam da ovo zaista nije vredno pomena. Niko tu nije na optuženičkoj klupi zato što je ubio čoveka - odsečna je Rajićeva.
Iako na pitanja o emotivnom životu ostaje suzdržana, posle razlaza od bivšeg emotivnog partnera širok osmeh i zadovoljstvo kojim zrači odaju utisak zaljubljene žene.


Bojana tvrdi da razlog njene sreće leži u tome što je svoj život dovela u red.
- Sela sam, razmislila i odredila prioritete u životu. Čovek sam odlučuje da li će da se nervira oko svake sitnice ili će da prihvati stvari takve kakve jesu i sačeka da one prođu. Kao što ni dobre stvari ne traju doveka, ne traju ni loše - uverena je Rajićeva, koja već četvrtu godinu uživa u ulozi majke.
Odnos sa sinom Lavom svakim danom sve je lepši, a njegova majka i dalje veruje u brak i spremna je da pruži još jednu šansu toj instituciji i svom jedincu u budućnosti podari brata ili sestru. U međuvremenu, uživa u odrastanju sina, sa kojim je nedavno uživala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a društvo im je pravila i njena majka. Iako je većina poznatih ove zime kupila kartu za Tajland, Bojana je odlučila da sa Lavom i njegovom bakom uživa na plažama Dubaija.
- Mi nismo išli na Tajland, jer bi to bio predug put za njega. Otputovali smo u Dubai i uživali u igrama na plaži. Sada je mnogo lakše, Lav je pravi dečak i sa njim mogu i na kraj sveta. Uživam u njegovom odrastanju i u vremenu koje provodimo zajedno. Čini mi se da smo dvadeset četiri časa dnevno provodili na pesku. Lavu je kopanje rupa bilo najzanimljivije, po ceo dan se tako zabavljao.


Iako je vreme za skijanje, Bojana je ovoga puta udovoljila sebi i otputovala u toplije krajeve, ali ni njenom sinu nije smetalo što su planinu zamenili obalom.
- Lav voli i sneg i more, ali ja ne volim zimu, tako da ove godine nismo išli na planinu. Ovaj put smo ugodili i meni i njemu, a sledeće ćemo sigurno otići na planinu, da Lav nauči da skija. Da se samo ja pitam, planina me više nikad ne bi videla - iskrena je Bojana.
Donedavno je imala kraću kosu, a posle odmora, uz preplanuli ten, Bojana je pokazala i novi imidž, što se njenom sinu posebno dopalo.
- Volim kratku frizuru, ali sam se uželela duge kose. Već dve godine imam kratku kosu i nisam imala strpljenja da čekam da poraste, već sam stavila nadogradnju. Lav je posebno bio srećan zbog toga, jer mu se mnogo dopada duga ženska kosa - zadovoljno kaže ponosna majka kojoj posebno prijaju komplimenti njenog mališana
- Kada mi kaže: “Jao, mama, što ti je ovo lepo”, to znači da sam obukla neku boju koju on voli, jer to je jedino što on vidi - sa osmehom završava Rajićeva.

Piše: Deana Đukić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin