Pola sata sa... Marinko Madžgalj

Pola sata sa... Marinko Madžgalj

Autor: | 11/03/2015

0

Od prošle srede glumac Marinko Madžgalj nalazi se u ulozi novog takmičarskog šou-programa "12 veličanstvenih" na televiziji "Pink". Uz kolegu i prijatelja Ognjena Amidžića stalni član pozorišta "Atelje 212" odlučio je da se ponovo upusti u televizijsku avanturu i u ulozi voditelja proveri kulinarsko umeće poznatih. Posle razlaza sa dugogodišnjom emotivnom partnerkom i koleginicom Dubravkom Mijatović, sa kojom ima kćerku Saru, mediji su ubrzo preneli vest da je poznati glumac otpočeo vezu sa novinarkom Lanom Sekulić, kao i da sa njom očekuje drugo dete. U razgovoru za magazin "Hello!" tridesetšestogodišnji Kotoranin demantovao je da će se po drugi put ostvariti u ulozi oca, škrto govoreći o privatnom životu.

Kako ste angažovani u novom šou-programu na televiziji "Pink"?

- Bila mi je interesantna ideja, jer mislim da je drugačiji pristup kulinarskoj emisiji od onih koje smo do sada imali prilike da gledamo. Zabavna je i ne bazira se toliko na umeću kuvanja koliko na snalažljivosti i taktici. Sviđa mi se što je u suštini svega igra, potkrepljena izuzetno dobrom scenografijom i stručnim žirijem, kao i takmičarima. Učinilo mi se zanimljivo da postanem deo tog tima.

Znači li vam to što radite sa Ognjenom, s obzirom na to da sa njim sarađujete godinama?
- Drago mi je što je i on tu, ali to mi ne otežava niti olakšava posao. On je čovek koji dugo radi na televiziji i shvata suštinu šou-programa, što doprinosi i kvalitetu takmičenja.

Televizijska publika vas je u voditeljskoj ulozi upoznala u emisiji "Ćao, Darvine". Koliko vam je nedostajao rad u studiju pred kamerama?
- Nimalo mi nije nedostajao, jer to nije moj posao, niti je to nešto za čim žudim. Ovo je bila dobra prilika za mene, poklopilo se da su mi se dopali ideja i uslovi rada, što je presudilo.

Koliko ste vešti u kuvanju?

- Mislim da sam pristojno obučen za kuhinju i kulinarske poslove. Zadovoljan sam onim što umem, a čini mi se da to muškarcima ide od ruke. Svi poznati kuvari sveta su muškarci. Mi volimo da spremamo hranu za porodicu i prijatelje, jer se osećamo dobro kada to radimo.

Volite li da okupljate ljude za trpezom u svom domu?
- Kod nas u Crnoj Gori još postoji kult porodičnog ručka, što se u mojoj kući i danas održava, jer izaziva neku vrstu zadovoljstva.

S obzirom na to da imate mnogo obaveza u pozorištu, radu sa bendom, a sada i na televiziji, jeste li zadovoljni vremenom koje posvećujete najbiližma?
- Zadovoljan sam. Oni znaju čime se ja bavim, pa smo se s tim pomirili i zajedno se radujemo slobodnom vremenu, kada ga ima.

Da li ste imali vremena za odlazak na odmor?

- Nisam imao prilike za to, jer smo u "Ateljeu" pripremali predstavu "Kazmir i Karolina", a sada radim na dve predstave: "Male tajne" Gorana Markovića u "Madlenianumu" i "Kerovi", koju režira Erol Kadić u nezavisnoj produkciji. U glumačkom pozivu vreme odlaska na odmor je neizvesno, ali u svakom slučaju, posle ovog tempa, prijaće mi svaki dan odmora. Ne mora to da bude odlazak na putovanje, ponekad prija i kada možete da se u jednom danu posvetite porodici i prijateljima.

U medijima se pojavila vest da ćete ponovo postati otac.
- Ostajem pri tome da ni ubuduće ne komentarišem ništa što ima veze sa mojim privatnim životom, naročito kada je informacija lažna.

Intervju: Deana Đukić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin