Ivana Španović otkriva da će se uskoro udati za svog verenika Vladimira Kumrića

Ivana Španović otkriva da će se uskoro udati za svog verenika Vladimira Kumrića

Autor: | 15/03/2015

0


Atletičarka Ivana Španović osvojila je zlatnu medalju u skoku udalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Pragu, uz novi državni rekord postignut skokom od šest metara i devedeset osam centimetara. Tokom intoniranja naše nacionalne himne nije uspela da zadrži suze, pa je raznežila čak i deo televizijskog gledališta koji ne prati atletske bravure naše šampionke. Novom medaljom najveću radost unela je u svoj i dom svog verenika Vladimira Kumrića, kome će uskoro izgovoriti sudbonosno "da".
Da li je ključ uspeha vaše veze to što je Vladimir bio uz vas i u teškim trenucima u vašoj karijeri?
- Za sedam godina emotivni partneri prođu i dobre i loše stvari. Dobro je što smo oboje usmereni na zdrave ambicije, koje uz veliki trud i ostvarujemo. Jedno drugome smo najveća podrška, uz podršku naših porodica, naravno. Živimo zajedno i među nama sve super funkcioniše.
Da li je majčinstvo "na čekanju" zbog karijere koja vam je u zenitu?
- Ništa ne stavljam u prvi plan. Imam privatni život sa Vladom i on ni na koji način nije ugrožen mojim bavljenjem sportom. S druge strane, svesna sam da se neću dugo još baviti atletikom i da je sada trenutak da uradim sve što mogu i ostvarim svoje ciljeve. Kada budem shvatila da je vreme da se povučem, to ću i uraditi i baviću se nekim drugim stvarima. Tada ću se verovatno i posvetiti zasnivanju porodice, ali još je rano da pričam o tome.
Niste mogli da zadržite suze tokom intoniranja himne. Da li ste tek tada postali svesni svog uspeha?
- Jesam, pošto sam tokom takmičenja pod naletom adrenalina bila usredsređena samo na skok i rezultat. Sve to je bilo veoma stresno i nisam mogla da dočekam proglašenje. Kada sam čula himnu, proradile su mi najdublje emocije i nisam mogla da obuzdam reakciju, pa sam zaplakala.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka, 16. marta 2015. godine!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti