Svetska ekskluziva: Eva Longorija priredila je gala zabavu povodom svog četrdesetog rođendana

Svetska ekskluziva: Eva Longorija priredila je gala zabavu povodom svog četrdesetog rođendana

Autor: | 22/03/2015

0


Proslava jubilarnog četrdesetog rođendana Eve Longorije protekla je baš onako kako je želela. Tog 14. marta slavljenica je od ranih prepodnevnih časova počela da dočekuje goste. Slavlje je priređeno u prekrasnom ambijentu tematskog parka "Morgan's Wonderland", koji je aprila 2010. godine otvorio Gordon Hartman. Reč je o jedinom zabavnom parku na svetu u kome se i deca i odrasli mogu prepustiti uživanju bez ikakvih granica i bez obzira na svoje sposobnosti.
- Kao što je poznato, moja sestra Lisa spada u osobe sa posebnim potrebama, a ovo mesto mi puno znači, te sam zato želela da rođendan proslavim upravo ovde - kaže zvezda serije "Očajne domaćice". Poznati pevač David Bisbal došao je u društvu svoje devojke, argentinske glumice i manekenke Marije Euhenije Suarez, koja nosi nadimak "La China". Pristigle su i Evina bliska prijateljica Melani Grifit, kao i koleginice iz serije "Očajne domaćice" Marša Kros i Dejna Delani, i glumica Holi Robinson Pit. Koktel za tri stotine zvanica služen je u centralnom delu parka, gde je kasnije poslužen i švedski sto, za koji su bili zaduženi poznati lokalni restorani.
Najemotivniji i najromantičniji deo programa bio je govor Evinog parnera Pepea Bastona, koji se u društvu kćerke Marijane popeo na scenu kako bi uputio čestitke svojoj devojci.
- Ovo je za mene veoma bitan trenutak. U vezi smo tek godinu i po i mogu da kažem da je ovo tek početak, ali, bez ikakve sumnje, želim da provedem pored tebe još mnogo godina. Nadam se da i ona želi isto. Ljubavi moja, želim da ti narednih četrdeset godina budu još bolje nego ovih prvih. Poštujem te, divim ti se, i želim ti puno zdravlja, ljubavi, sreće i uspeha. Volim te - rekao je prisutnima, pri čemu mu osmeh nije silazio sa lica.

Ostatak teksta uz ekskluzivni intervju sa slavljenicom i fotografije sa proslave pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 23. marta, kao i dramatičnu i ekskluzivnu ispovest Kristine Bekvalac, koja je otkrila da je na svoj trideseti rođendan mogla da umre zbog loše dijagnoze lekara!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još