Ivana Selakov u društvu emotivnog partnera obišla Majami, Bahame i Dominikansku Republiku

Ivana Selakov u društvu emotivnog partnera obišla Majami, Bahame i Dominikansku Republiku

Autor: | 26/03/2015

0


Pevačica Ivana Selakov i njen emotivni partner Predrag Mirković početkom svake godine priušte sebi putovanje na neku od egzotičnih destinacija, gde se po pravilu lepo odmore i napune pozitivnom energijom za predstojeći period. Ovog puta oni su bili u Americi i Dominikanskoj Republici, a odmor koji je trajao dvadeset i pet dana bio im je i više nego dovoljan za sva uživanja i hedonizam. Osim što je obilazila mnoge zanimljive destinacije, atraktivna pevačica imala je i nekoliko veoma uspešnih nastupa za sve naše ljude koji žive preko okeana.
- Prošle godine u septembru prvi put sam poslovno bila u Americi, a posle nekoliko veoma uspešnih nastupa dobila sam poziv da početkom 2015. godine održim još jednu seriju koncerata, što sam rado prihvatila. Međutim, Peđa i ja došli smo na odličnu ideju da tokom boravka odemo i na kratak odmor u Dominikansku Republiku, što smo i uradili, a iskoristili smo i priliku da obiđemo Bahame - počinje priču Ivana.


- U Americi smo bili u Majamiju koji je vrlo lep, ali je nama najviše prijao boravak u Dominikani, tačnije u mestu koje se zove Porto Kana. Na internetu smo istraživali sve zanimljive turističke ponude u toj zemlji i shvatili smo da je to grad koji bi nama najviše odgovarao. Ispostavilo se da nismo pogrešili. Jako dobro smo izabrali i hotel 'Paradisis', koji je zaista pravi raj na zemlji.


Poznata tridesetšestogodišnjakinja kaže da je Dominikana najsiromašnija zemlja u kojoj je do sada bila, ali je narod tamo veoma pozitivan, komunikativan i nasmejan, tako da se u svakom trenutku osećala prelepo i opušteno.
- Dominikana je najsiromašnija zemlja na svetu posle Haitija, ali njihov način života zaista nema cenu. Ljudi su po ceo dan na ulicama, svi pevaju, igraju i stalno su nasmejani. Oduševljeni smo njihovom pozitivnom energijom i srdačnošću prema turistima. Osim toga, hotel u kome smo bili je poput ogromne botaničke bašte u kojoj rastu najrazličitije biljke, po kojoj mnoge životinje slobodno šetaju. Hrana se bazira na ribi, morskim plodovima i voću, što nam je takođe odgovaralo. Tamo je sada zima, ali je klima takva da je za nas Evropljane leto. Vlažnost nije tako velika kao u letnjim mesecima, pa je početak godine idealno vreme za boravak u toj zemlji - objašnjava popularna dama koja dodaje da su u hotelu svake večeri imali odlično osmišljene zabave.


- Po prirodi sam avanturistički tip i ne volim da provodim previše vremena u hotelu, ali u Dominikani sam najveći deo odmora provela upravo tamo. Imali smo sjajne zabave svake večeri, pa zaista nije bilo potrebe za izlascima na druga mesta - iskrena je Ivana.
Ona i njen partner su iz Porto Kana, gde je bilo više od trideset stepeni, putovali za Čikago na Ivanin nastup, gde ih je dočekala hladna zima, a onda su ponovo otišli u Majami na odličnih plus trideset stepeni.
- Boravak u Majamiju iskoristili smo i za četvorodnevni izlet na Bahame. Putovali smo kruzerom, što je za nas bilo posebno iskustvo, jer nikada ranije nismo išli brodom. Bili smo u tamošnjem glavnom gradu Nasau, koji je prelep i u kome je vidljiv uticaj evropske, odnosno španske i portugalske arhitekture, jer su sve zgrade pravljene po ugledu na građevine u tim zemljama. Čitav provod se vrti oko hotela 'Atlantik', koji ima ogroman akvapark. Međutim, hotel sa identičnim sadržajem postoji i u Dubaiju i ja sam bila u njemu. Zato sam ovog puta odlučila da preskočim odlazak tamo i umesto toga išli smo na ronjenje, ali smo posetili i moj omiljeni 'Hard Rock Caffe'. Ja sam, inače, ljuditelj tog lanca tako da gde god da odem, u svetu kupim po jednu šolju sa njihovim logom, što sam učinila i ovog puta - objašnjava Selakov.


Po povratku u Beograd pevačica se potpuno posvetila poslu i ima ambiciozne planove za 2015. godinu dok o udaji za sada ne razmišlja:
- Uskoro ću snimiti novi singl i spot i imam mnogo zakazanih nastupa sa svojim bendom. Kada je reč o udaji, to za sada ne planiramo već uživamo u svakom novom danu - zaključuje Ivana.

Tekst: Ivana Nikolić; Life Content

Foto: Privatna arhiva; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti