Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić upisuju sina Matiju u vrtić jer obožava društvo vršnjaka

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić upisuju sina Matiju u vrtić jer obožava društvo vršnjaka

Autor: | 29/03/2015

0

Otkako su pre nešto manje od godinu i po dana postali roditelji dečaka Matije, bračni par Danijela Dimitrovska Amidžić i Ognjen Amidžić rado su romantične trenutke zamenili vremenom koje provode utroje, sa svojim mališanom. Ipak, nedavno smo zatekli poznate supružnike u jednom novootvorenom restoranu na Vračaru tokom zajedničkog izlaska. Top model i direktorka agencije „Models Inc.” ove godine osim ženskog organizuje i kastinge za muškarce za prestižni izbor „Elite Model Look”, za koji njena agencija ima licencu, dok je jedan od omiljenih srpskih voditelja osim angažmana u svom „Ami G šou”, trenutno i deo takmičenja „Dvanaest veličanstvenih” na njegovoj matičnoj „Pink” televiziji.

- Rado sam prihvatio učešće u takmičenju u kulinarstvu, jer je to važan projekat za moju televiziju, pre svega želeo sam da vidim na kom novou je moje znanje iz kuvanja i da nešto novo naučim. Možda ću posle ovog šou-programa moći da iznenadim suprugu i sina pripremom nekog ukusnog obroka - tvrdi Ognjen, dok Danijela objašnjava da je u poslednje vreme pre svega fokusirana na rad u svojoj agenciji, a svoj posao top-modela stavila je u drugi plan.

- U toku je sezona kastinga. Nedavno smo obišli Beograd i Novi Sad, a uskoro nas očekuje još jedan izbor u Beogradu, kao i poseta Čačku i Kragujevcu. Novina je da od ove godine osim devojaka biramo i muške modele, tako da je to još jedan poslovni izazov. Na ovakav korak odlučili smo se jer je naša centrala u Parizu odlučila da organizuje „Elite Model Look” izbor za muškarce, a mi smo dobili licencu za Srbiju - objašnjava lepa brineta koja je veoma srećna zbog uspeha njenih manekenki na proteklim „nedeljama mode” u Milanu i Parizu.

- Antonina Petković zaista postiže neverovatne uspehe, što se pokazalo i na nedavno održanim „nedeljama mode” u Milanu i Parizu. Deo tih modnih manifestacija od ove godine bila je i Irina Đurašković, tako da sam ja prvenstveno skoncentrisana na rad sa njih dve i želim da im uvek budem na raspolaganju.

Skladni bračni par u svakom slobodnom trenutku uživa da vreme provodi sa sinom Matijom. Nedavno su odlučili da živahnog dečaka upišu u vrtić kako bi imao priliku da se igra sa vršnjacima.

- Kao roditelji osetili smo da bi Matija trebalo da krene u obdanište, jer je energično dete i voli da se druži sa vršnjacima. Prilikom izbora vrtića najvažnije mi je bilo da bude čist i da imaju kuvane obroke. Nismo od onih roditelja koji smatraju da bi njihovo dete u tom uzrastu trebalo da uči jezike ili matematiku. Pre svega, važno nam je da bude u društvu dece, da se igra sa njima i da bude srećan - iskrena je atraktivna dvadesetsedmogodišnjakinja koja tvrdi da se njen suprug odlično snalazi u svim poslovima oko sina.

S druge strane, Ognjen priznaje da je, posmatrajući Danijelu, naučio da presvlači i hrani Matiju.

- U početku se Danijela mnogo bolje snalazila od mene, ali sam se ja u međuvremenu odlično ispraksovao u svim poslovima, gledajući nju. Sada mogu sam da ga presvučem i da ga nahranim, ali, naravno, ona kao majka mnogo je spretnija. S druge strane, nas dvojica se sve lepše igramo zajedno jer smo muškarci. Matija je sada u fazi kada voli sve da istražuje, uzima sve stvari po stanu, ulazi tamo gde mu ne dozvoljavamo, a najsrećniji je kada se nas dvojica rvemo - objašnjava poznati voditelj.

Njegova supruga dodaje:

- Pošto je prohodao sa godinu dana, sada se već penje svuda po stanu i veoma je spretan, što zahteva posebnu energiju. Drago mi je što je veselo i srdačno dete koje se ne stidi, tako da verujem da će mu biti vrlo lepo u vrtiću.

Autor: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Boško Karanović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Najnovije vesti