Jovana ističe da sa suprugom Željkom želi petoro dece i da se raduje aprilu, mesecu slavlja u porodici Joksimović

Jovana ističe da sa suprugom Željkom želi petoro dece i da se raduje aprilu, mesecu slavlja u porodici Joksimović

Autor: | 29/03/2015

0

Protekle nedelje odjeknula je vest da je televizijska zvezda, urednica i voditeljka "Jutarnjeg programa" televizije "Pink" Jovana Joksimović u drugom stanju. Supruga Željka Joksimovića u razgovor za "Hello!" ističe da bi ponovo volela da se ostvari kao majka, ali, umesto na proširenje porodice, ona i njen suprug trenutno su svu pažnju usmerili na proslavu prvog rođendana sina Koste, koja će biti upriličena 10. aprila.

Sa kakvim žarom ste ušli u novu televizijsku sezonu budući da je i vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović bio u režiji tog dana kada ste zvanično startovali u novoj sezoni?

- On je vrlo praktičan, samo čita cifre, gleda brojke, pravi biznismen u svetu televizije sa čim se mi nismo do tada sretali. Iako kaže da nije ranoranilac, kada smo nas dvoje počeli da radimo jutarnji program, Mitrović je počeo redovno da prati taj format i propisno se iznenadio u pozitivnom smislu. Tih dana nas je nazvao i rekao: "Vas dvoje ste fenomenalni, nemojte da se ljutite što vas ranije nisam gledao, jer jutarnje termine ni na jednoj televiziji ne gledam, pa ni na svojoj". Dodao je i da ćemo nas dvoje biti "krivci" što će početi ranije da ustaje.

Jedan mali gospodin vas je u potpunosti razoružao pred kamerama pa je izgledalo da je situacija u studiju poslednjeg dana protekle godine, kada ste u "Jutarnjem programu" ugostili supruga Željka Joksimovića i sina Kostu, zaista bila van kontrole?
- I bila je van kontrole. Željko je bio planirani gost koji me je iznenadio i došao sa detetom u emisiju. Potpuno me je razoružao kada je u studio ušao sa Kostom obučenim u kostim Deda-Mraza. Videla sam samo preslatku bebu ispred sebe i nisam znala šta da radim i kakav razgovor da vodim. Pre toga uradila sam mnogo profesionalnih intervjua sa Željkom i nikada nisam imala sličan problem. Vodilo se mnogo polemika o tome da li on treba uopšte da gostuje u mojoj emisiji. Smatram da treba jer je velika zvezda.

Da li je Kosta prohodao?
- Hoda, još ne samostalno. Može da napravi nekoliko koraka pa padne. Očekujemo da će prohodati do prvog rođendana.

Nedavno je objavljeno da ste trudni.

- Dete je nešto što se ne planira, to je nešto što želiš. Ako pitate Željka i mene, imali bismo bar petoro dece, ma, koliko god možemo.

Nastavak ekskluzivnog intervjua sa Jovanom Joksimović pročitajte u novom broju magazina „Hello!“ koji je u prodaji od ponedeljka, 30. marta!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti