Sara Jovanović priznaje da joj prija ljubav koju dobija od svog partnera Viktora Savića

Sara Jovanović priznaje da joj prija ljubav koju dobija od svog partnera Viktora Savića

Autor: | 31/03/2015

0


Da zaljubljenost i kašalj nikada ne mogu da se sakriju poslednjih meseci dokazuje nam pevačica Sara Jovanović, čija je vesela priroda još više došla do izražaja od kada je u emotivnoj vezi sa glumcem Viktorom Savićem. U skladu sa novim životnim poglavljem, atraktivna brineta veoma je uspešna i na poslovnom planu. Posle promocije nove pesme "Mahovina", imala je priliku da zaigra u pozorišnoj predstavi "Crvenkapa", a nedavno je dobila i glavnu ulogu u animiranom filmu "Kod kuće". Premijera ovog ostvarenja zakazana je za kraj ovog meseca. Zanimljivo je da dvadesetčetvorogodišnja umetnica pozajmljuje glas devojčici Tip, koju u engleskoj verziji tumači Rijana.
- Bila sam oduševljena kada su me pozvali i ponudili mi da budem deo animiranog filma "Kod kuće", mada sam na početku osećala strah jer je to bilo potpuno novo iskustvo za mene. U decembru prošle godine prvi put sam igrala u jednoj predstavi, ali mislim da je sinhronizacija teži posao, jer moraš da budeš vrlo opušten, a da se istovremeno saživiš sa čitavom pričom kako bi samo glasom dočarao mnoge situacije. Srećom, na snimanju sam imala sjajnu ekipu pored sebe koja je izvukla iz mene ono najbolje. Radila sam sa Ivanom Zekićem, koji je fenomenalan u tom poslu, a u filmu svoj glas pozamljuju i Anica Dobra i Marko Marković - počinje priču Sara i dodaje da bi volela da i u budućnosti nastavi da dobija šanse da svoj talenat izražava i kroz glumu.
- Nadam se da ovo nije prvi i poslednji projekat u kome učestvujem jer mi se mnogo dopada proces rada, a kao osobi koja mnogo voli pozorište, rad na predstavi "Cvenkapa" predstavljao mi je divno iskustvo. Zbog toga želim da mi se sve ovo ponovi. Inače, volim umetnike koji se ne ograničavaju u onome u čemu su najbolji i u čemu su se prvo pronašli, već vole da istražuju.
Lepa pevačica ima velike planove i sa muzičkom karijerom, a posle promocije singla "Mahovina" publiku će obradovati novom pesmom, koja je već u pripremi.
- Nova pesma je već u pripremi i biće nešto brža od prethodne, a ja ću se potruditi da spot ponovo bude dosledan pesmi. Čar mog posla je u tome da svaki put pokušaš da prevaziđeš sebe i doživljavam ga kao neku vrstu takmičenja sa sobom - objašnjava Jovanovićeva koja u poslednje vreme ima dovoljno razloga za sreću i radost, jer je u skladnoj vezi sa poznatim glumcem Viktorom Savićem.
- Ne želim mnogo da pričam o tome jer imam potrebu da sačuvam intimu. Ne znam da li postoji osoba koja ne uživa u ljubavi, jer to je najlepša emocija koja pokreće svet, a mene bukvalno pokreće u trenutku. Žao mi je što je većini ljudi na reč ljubav prva asocijacija partner. Ta vrsta ljubavi je važna, ali su takođe vrlo bitne i ljubavi koju dobijamo od roditelja, prijatelja, a u mom poslu i od publike - kaže Sara, koja ipak priznaje da partnersku ljubav ne može ništa da nadoknadi.
- Svakako da je partnerska ljubav različita od roditeljske ili one koju dobijamo od prijatelja, ali svaka je bitna. Ja sam osoba koja je jako vezana za roditelje i bitna mi je njihova podrška, kao i podrška prijatelja. Naravno, važna mi je i prija mi i partnerska ljubav.
Kao devojka koja je odrasla u skladnoj porodici Sara ima želju da jednog dana i sama zasnuje takvu porodicu.
- Sigurno da mi je to jedan od ciljeva. Moji roditelji su mnogo uticali na principe i stavove koje imam u životu. Zbog toga sebe smatram srećnom i ispunjenom osobom. Čak kada mi se desi da se zbog nečega razočaram, uvek sebe nateram da ne zaboravim da sam ja zapravo srećna osoba i da nemam razloga za tugu, jer mi je najvažniji deo života ispunjen - kaže nekadašnja učesnica šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato", koja za kraj otkriva šta najviše ceni kod suprotnog pola.
- Kod muškaraca najviše cenim iskrenost i poštovanje. Mnogo je bitno i da komunikacija među partnerima bude dobra, jer je to osnova svega, kao i međusobno razumevanje i podrška. Postoji još mnogo toga što je bitno za jednu vezu, ali ovih pet stvari mi uvek prvo padne na pamet - zaključuje Sara Jovanović.

Tekst: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Boško Karanović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti