Katarina Živković tvrdi da se nije pomirila sa bivšim dečkom, ali da su ostali u prijateljskim odnosima

Katarina Živković tvrdi da se nije pomirila sa bivšim dečkom, ali da su ostali u prijateljskim odnosima

Autor: | 03/04/2015

0


Posle jednomesečne turneje po Australiji, gde je pevačica Katarina Živković imala priliku i da se odmori od svakodnevnih obaveza, odlučila je da se posveti pripremi svog drugog albuma. Atraktivna dvadesetpetogodišnjakinja u poslednjih godinu dana uspela je da sebi obezbedi život po idealnoj meri - kupila je stan u kome uživa, okružena je divnim prijateljima, a podrška roditelja nikada nije izostajala. Iako se još polemiše o njenom odnosu sa bivšim verenikom Branislavom Jankovićem, Katarina tvrdi da njihovoj ljubavi ne želi da daje drugu šansu, ali da je srećna što su ostali u dobrim odnosima. Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda" priželjkuje novu ljubav, naglašavajući da je privlače neposredni i duhoviti muškarci koji je uvek "obore s nogu". Dok joj se ne dogodi ljubav o kojoj sanja, usredsređena je na nove poslovne izazove sa kojima se uvek rado suočava.

Uskoro ćete izdati drugi album, kako ste se odlučili na taj korak?
- U pripremi je novi album na kome će sve pesme biti brze osim jedne balade. Prvo sam planirala da objavim samo singl, ali toliko dobrih pesama mi je ponuđeno da nisam znala za koju da se odlučim i došla sam na ideju da snimim čitav kompakt-disk. Osim novih numera, planiram da snimim i spotove.

Vaše kolege poslednjih godina izbegavaju snimanje albuma jer to više nije isplativo, kakav je vaš stav?

- To jeste jako skupo, ali ja mnogo radim i smatram da je najpametnije da ulažem u sebe i svoju karijeru. Želim da napredujem i da publici uvek nudim nešto novo.

Ulažete li sav zarađeni novac u karijeru?
- Racionalna sam kada je reč o novcu pa uspevam da dobro organizujem svoj budžet - mogu da uložim i u karijeru, ali i u neke druge stvari kao što je kupovina stana pre godinu dana.

Jesu li vas roditelji naučili da racionalno postupate s novcem?
- Neke lekcije sam naučila od roditelja, a nekima me je i život naučio. Trudim se da ne trošim na stvari koje mi nisu potrebne, već da pametno ulažem, ali to je valjda normalno.

Da li ste oduvek bili takvi?

- Ne, ali sam s vremenom naučila šta su prioriteti. Dok sam bila mlađa i kada sam počela da zarađujem, uglavnom sam trošila novac na sve ono na šta ne treba da se troši. Nisam znala racionalno da raspolažem parama, ali sve to dolazi s godinama. U međuvremenu sam sazrela i shvatila šta mi je bitno u životu i koji su mi prioriteti. Mene niko ne izdržava i nema ko da mi pomogne finansijski. Sama sam sebi najveći prijatelj i moram da budem svesna svega što radim.

Jeste li završili opremanje stana?
- Uselila sam se pre nešto manje od godinu dana i do sada je skoro sve sređeno osim pojedinosti. Sve što sam osmislila za sada realizujem, jer nisam bila u mogućnosti da odmah ispunim sve svoje želje. U poslednje vreme postala sam prava kućna bubica, šta god da radim jedva čekam da završim i da se vratim kući da isključim telefon i uživam.

Imate li običaj da okupite prijatelje u stanu?

- Naravno, kad nisam umorna, moj stan je uvek pun prijatelja i saradnika. Volim da ugostim drage ljude, što sam ponela iz porodice. Uvek se trudim da svima u mom domu bude prijatno, da lepo jedemo i pijemo.

Umete li dobro da kuvate?
- Umem, ali izbegavam da spremam ukusnu i začinjenu hranu, jer mnogo volim da jedem, a to nije dobro za moju liniju.

Nedavno su vam roditelji bili u poseti, jeste li bili uzbuđeni?
- Jako sam bila srećna što su došli, pogotovo zbog tate koji devet godina nije bio kod mene. Potrudila sam se da ih lepo ugostim i da im skuvam ukusan ručak i proveli smo nekoliko divnih dana. Oni su mi najvažniji na svetu i drago mi je što su mogli da budu malo kod mene da se odmore, a i da meni bude lepo sa njima.

Koliko ste privrženi roditeljima, s obzirom na to da ste jedinica?

- Mnogo, ali život je takav da sam vrlo mlada morala da odem iz roditeljskog doma i rodnog Leskovca i da se sama snalazim u ovom velikom gradu. Međutim, činjenica da su oni uvek tu za mene i da su živi i zdravi, meni daje vetar u leđa da budem jaka i da stalno idem dalje.

Da li vam je majka pomagala prilikom sređivanja stana?
- Nije, jer nije mogla da dolazi zbog posla, ali uvek je bila u toku. Slala sam joj slike stana i uvek je znala u kojoj sam fazi sređivanja. U principu, niko mi nije pomagao, pa sam morala sama da se snalazim, čak i sa vodoinstalaterima i električarima. Imam druga koji mi često kaže da sam kao muškarac, a u principu sam vrlo emotivna i romantična, ali čovek mora da bude jak.

Imate li momka?
- Nemam.

Nedostaje li vam muškarac koji će brinuti o vama?
- Svi mi težimo da nađemo drugu polovinu i da budemo kompletirani, međutim, stvarno ne razmišljam mnogo o tome. Posvećena sam poslu i društvenom životu, što mi prija. Ako neko naiđe i ako se zaljubim, biću srećna, ali nigde ne žurim, jer sam još mlada i uživam u životu.

Udvaraju li vam se muškarci?
- Ljudi često misle da ima mnogo muškaraca koji mi se udvaraju, ali nije tako. Mnogi se plaše da priđu jer sam poznata ličnost i ne znaju kako da mi se približe. Meni su uvek zanimljivi muškarci koji mi se obrate kao bilo kojoj drugoj devojci iz komšiluka i koji mi ne daju na značaju. Sebe vidim kao običnu devojku koja se ne razlikuje od bilo koje druge i zbog toga su mi najzanimljiviji oni koji me tako vide.

Kakvi muškarci vam se dopadaju?
- Uvek sam za sebe želela pametnog i uspešnog muškarca sa svim onim pozitivnim osobinama koje bi svaka devojka poželela. Na kraju to se nikada ne ispostavi kao presudno, jer uvek "padnem" na nečiju energiju i harizmu. Dopadaju mi se muškarci koji imaju nešto specifično, što ih odvaja od drugih. Duhovitost i neposrednost uvek me "obore s nogu".

Kada ste poslednji put bili "oboreni s nogu"?
- To, za sada, ne mogu da kažem.

Znači li to da se u vašem životu pojavio neki poseban muškarac?
- O tome ne želim da pričam.

Posle raskida sa Banetom dovodili su vas u vezu sa mnogim muškarcima, koliko ste veza imali od tada?
- O mom ljubavnom životu svašta se pisalo, ali nikada to nisam komentarisala, jer smatram da je nebitno i da tim pričama ne bi trebalo davati na značaju.

U kakvom ste odnosu sa Banetom?
- Mi smo ostali drugari i mislim da imamo super odnos.

Čujete li se često sa njim?
- Ne čujemo se često, ali smo u dobrim odnosima.

Da li biste vašoj ljubavi pružili drugu šansu?
- Mi smo stavili tačku na našu vezu pre godinu dana i to je to, za sada.

Postoji li šansa da ta tačka preraste u tri tačkice?
- Ne, stavljena je tačka na našu vezu.

U medijima se često piše o tome da Bane pati za vama i da želi pomirenje, pričate li o tome sa njim?
- I da smo pričali o tome, sigurno je da ne bih to odavala. U medijima se svašta objavljuje i trudim se da što manje znam o tome da se ne bih nervirala.

Da li vam je drago što ste predstavljeni kao devojka za kojom pati bivši momak?
- Ja to tako ne gledam i bilo bi ružno da razmišljam na takav način. Ljudima se i dalje čini da je "Farma" još u toku i zbog toga im je naš odnos zanimljiv, ali verujem da će se uskoro i to završiti.

Ubrzo po raskidu odlučili ste da povećate grudi, jeste li zadovoljni rezultatom?
- Ja sam mnogo ranije želela to da uradim, ali nisam bila spremna. Ta odluka je zahtevala određenu zrelost i kada sam osetila da je pravi trenutak, to sam i uradila. Sada sam srećna zbog toga i osećam se lepo.

Da li je postoperativni period bio bolan?
- Imam visoki prag tolerancije na bol, ali u principu kada nešto želite, nije vam teško da se malo pomučite oko toga. Sve vreme imala sam pozitivne misli zahvaljujući kojima mi je bilo mnogo lakše. Znala sam da ću se, kad sve prođe, osećati bolje i lepše tako da nije bilo ništa strašno.

Imate li sada veće samopouzdanje?
- Naravno, a i sve mi lepše stoji i život mi je mnogo lakši.

Spadate u osobe koje redovno idu u teretanu, jeste li se oduvek bavili sportom?
- Tokom školskih dana nisam se bavila sportom, ali sam četrnaest godina trenirala folklor, što takođe zahteva fizičku aktivnost. U principu, nisam sportski tip i prilično sam trapava, međutim, redovan odlazak u teretanu mi prija jer sam posle treninga rasterećena, i lepše se osećam i fizički i prihički. Osim toga, volim da jedem i imam dobar apetit, pa imam utisak da bih se bez treninga mnogo ugojila.

Zbog prirode posla često ste na putovanjima, da li vam prija takav način života?
- Moj menadžer i moji muzičari su i moji dobri prijatelji, a svi zajedno smo jedna vesela ekipa i naša putovanja uvek su ispunjena zanimljivim anegdotama. Zbog toga se uvek radujem svakom novom gostovanju. Naravno, postoje trenuci kada sam umorna i neispavana, ali u principu uživam u tome što radim i ništa mi nije teško.

Intervju: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Mirko Tabašević; Life Content
Stilistkinja: Iva Radovanović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti