Pola sata sa... Aleksandra Gudelj

Pola sata sa... Aleksandra Gudelj

Autor: | 04/04/2015

0

Voditeljka igre na sreću „Loto“ Aleksandra Gudelj sa velikim osmehom korača kroz život, a najelepši trenuci su joj oni provedeni sa suprugom Veljkom i sinovima, četvorogodišnjim Milijanom i jednogodišnjim Damjanom. Tridesetogodišnja brineta veoma je posvećena majka koja se uz nesebičnu pomoć partnera stara o svojim mališanima. Četvoročlana porodica ima svoje svakodnevne rituale kojih se nikada ne odriče, a atraktivna voditeljka pozitivan stav prema životu prenosi i na male ekrane, pa je zato jedno od omiljenih televizijskih lica. Aleksandra već četiri godine svakog utorka donosi sreću u mnoge domove.

Koliko sedmica ste do sada „izvukli“ i da li su vam se javljali srećni dobitnici?

- Za četiri godine koliko radim „Loto“ izvukla sam sedam dobitnika „sedmice”. Javila mi se jedna baka kojoj sam izvukla džokera u iznosu od sedam stotina hiljada evra i gostovala je u emisiji. Takođe, našem porodičnom prijatelju izvukla sam „šesticu”, koja je iznosila sedamnaest hiljada evra. Uvek se radujem kada nekome izvučem dobitak koji menja život. U svakoj emisiji svim srcem želim da imamo sedmicu. Mislim da je vrlo lepo kada radite posao koji drugima donosi sreću.

Jeste li vi okušali sreću?
- Sebi sam do sada izvlačila samo zamene i četvorke. Jednom prilikom dobila sam peticu koja je iznosila nekoliko hiljada dinara, ali se nadam da će mi se nekad posrećiti i veći dobitak.

Da li vaši članovi porodice i prijatelji okušavaju sreću u toj nagradnoj igri?
- Članovi moje porodice su i ranije igrali „Loto”, a od kada ja vodim tu emisiju, igraju svake nedelje. Gotovo uvek, na dan emisije, zovu me mama, baka i deka, naši kumovi i prijatelji da me podsete da su uplatili listić i da mislim na njih tokom izvlačenja.

Koliko je Milijanu i Damjanu zanimljivo da gledaju mamu na televiziji?

- Milijan je već navikao da me gleda u emisiji, a Damjan je trenutno u fazi kada otkriva svet oko sebe, tako da mi najbliži koji ga čuvaju dok ja snimam pričaju da je više nego oduševljen. Takođe, kada se po završetku posla vratim kući, on uvek trči ka meni i pokazuje prstićem malo na mene, malo na televizor, u želji da mi stavi do znanja da je gledao „Loto“.

Da li se Milijan i Damjan lepo slažu?
- Milijan, kao stariji, pazi na mlađeg brata, dok ga Damjan prati u stopu. Lepo se slažu, jer smo pripremali Milijana za dolazak mlađeg brata.

Ko je stroži roditelj, vi ili vaš suprug?
- Oni su dobri dečaci, tako da nema razloga da ih kažnjavamo već sve rešavamo objašnjenjima. Možda za nijansu više slušaju Veljka, ali nema preterane razlike.

Postoje li u vašoj porodici svakodnevni rituali kojih se ne odričete?

- Svakog dana posle Veljkovog posla porodično idemo u park, na ručak, u igraonicu ili smislimo neku drugu zanimljivu aktivnost. Veljko i ja obožavamo da provodimo vreme sa klincima i nismo roditelji koji gledaju da što manje budu sa decom što je, nažalost, sve češći slučaj u današnje vreme.

Imate li često Veljko i vi priliku za romantične trenutke?
- Svake večeri kada uspavamo decu, obavezno provedemo nekoliko sati zajedno i tada prepričavamno dan, gledamo neki film, mazimo se. To je vreme koje nikome ne damo. Meni majka često zna da kaže da sam premorena i da bi trebalo ranije da ležem, ali ja to vreme provedeno sa mužem nikada ne bih menjala za spavanje.

Uživate li u izlascima sa prijateljima?
- Bez obzira na obaveze uvek nađemo vreme za prijatelje. Iako nemamo dadilje, Veljkovi i moji roditelji su nam uvek na raspolaganju kada je potrebno da neko pričuva decu, a da mi izađemo. Sve je stvar dobre organizacije. Aktivno sam živela i pre nego što sam postala majka i uspevala sam mnogo stvari da obavim tokom dana, sada takođe koristim to svoje umeće, ali su obaveze drugačije.

Intervju: Ivana Nikolić; Life Content

Foto; Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još