Marko Đurovski s nestrpljenjem iščekuje leto kada će postati otac dečaka

Marko Đurovski s nestrpljenjem iščekuje leto kada će postati otac dečaka

Autor: | 21/04/2015

0

Kada su u junu prošle godine krunisali svoju ljubav brakom, hip-hop pevač Marko Đurovski i njegova izabranica Marija jedva su čekali trenutak kada će se ostvariti i u ulozi roditelja. Ta velika želja će im se ispuniti ovog leta, jer je atraktivna brineta već u petom mesecu trudnoće, a budući roditelji jedva čekaju trenutak kada će svoje dete uzeti u naručje. Vest da će uskoro postati majka i otac saznali su krajem prošle godine, a nedavno ih je obradovalo i saznanje da će dobiti sina.
- Marija je trenutno u petom mesecu trudnoće i pošto smo priželjkivali bebu, naravno da smo bili presrećni kada smo saznali da će nam se ta želja ostvariti. Nedavno smo saznali da je beba muškog pola, što nam je dupla sreća. Naime, pre nešto više od mesec dana posle jednog ultrazvučnog pregleda rekli su nam da ćemo dobiti sina, ali nismo hteli nikome to da govorimo dok nam pre nekoliko dana istu informaciju nisu potvrdili na 4D pregledu - počinje priču Marko.
- Kao većini muškaraca bilo mi je važno da prvo dete bude muškog pola. Osim toga, ne bi valjalo da se kvari porodična tradicija, jer se u mojoj porodici uglavnom rađaju muška deca. I Marija je radosna što ćemo dobiti sina jer i ona voli dečake.
Srećni supružnici pre sklapanja braka bili su u vezi šest godina, tako da izgovaranje sudbonosnog "da" nije promenilo njihov odnos, kao ni saznanje da će postati roditelji.


Poznati muzičar tvrdi da se njegova supruga nije promenila tokom trudnoće i da nije zahtevna.
- Pre nego što je Marija ostala u drugom stanju, slušao sam mnogo priča o tome kako se sve menja kada žena zatrudi, zbog čega sam mislio da će njeno drugo stanje uticati na našu vezu i bio sam spreman na to. Međutim, ispostavilo se da je u našem odnosu sve isto kao i ranije. Moja supruga nije razmažena trudnica, nema hirovite prohteve, a ista je osoba kao i pre trudnoće, osim što se fizički menja. Verovatno sam imao mnogo sreće i izabrao sebi dobru ženu koja nimalo nije razmažena - objašnjava Đurovski i otkriva da su se njegova majka i brat takođe mnogo obradovali prinovi.
- Mama je presrećna što će postati baka jer će joj ovo biti prvo unuče. Sada smo u fazi kada smišljamo imena za našeg mališana. Još nismo odabrali pravo, ali ono što znamo je da će početno slovo njegovog imena biti "M". Na drugi način se nećemo pripremati za dolazak bebice, mislim na kupovinu stvari pre porođaja, jer smo malo sujeverni.
Marko i Marija se polako pripremaju i za proslavu prve godišnjice braka koja je u junu. Taj datum obeležiće romantičnim slavljem.
- Pošto Marija odlično podnosi trudnoću nemamo ograničenja u vezi s planiranjem proslave godišnjice braka, tako da već sada počinjemo da osmišljavamo kako ćemo obeležiti taj datum. Ubrzo posle toga i dete će doći na svet. Nas dvoje smo još dok smo se zabavljali znali da nećemo imati samo jedno dete, ali ne želimo ni veliku porodicu. Mislimo da je dvoje dece prava mera - zaključuje pevač, koji će uskoro publiku obradovati novim singlom za koji planira da snimi i spot.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin