Milica Todorović: Miloš i ja započeli smo zajednički život

Milica Todorović: Miloš i ja započeli smo zajednički život

Autor: | 22/04/2015

0

Pevačici Milici Todorović proleće je donelo krupne životne promene. Pošto je snimila duetsku pesmu sa jednom velikom ženskom regionalnom zvezdom, nastupile su i promene u privatnom životu. Pre desetak dana spakovala je kofere i sa Novog Beograda prešla u centar prestonice gde je otpočela zajednički život sa deset godina starijim izabranikom, koreografom i pozorišnim rediteljem Milošem Paunovićem.
- Pošto sam u petak i subotu nastupala u Sloveniji, Uskrs sam proslavila u nedelju po podne, po povratku sa putovanja na novoj adresi u Beogradu. Osim sa dečkom, praznovala sam i sa sestrom i zetom, koji mi je ujedno i menadžer - kaže plavokosa pevačica na početku razgovora za "Hello!" i ističe da nije imala vremena da asistira dečku u farbanju jaja.
- "Čuvarkuću" sam zaboravila u starom stanu, ali smo je, kako običaji nalažu, ove godine zamenili novom koju je Miloš ofarbao - uz osmeh kaže lepa Kruševljanka, presrećna zbog novog emotivnog poglavlja u vezi sa izabranikom sa kojim se zabavlja od prošle godine. Ipak, jedna od najtraženijih pevačica mlađe generacije ima i razloge za setu budući da se nedavno navršila godišnjica smrti njene bake. Ove godine nije boravila u rodnom gradu ni za Uskrs, pa je sve češće obuzima nostalgija za prošlim vremenima.

- Žao mi je što sve ređe imam vremena za odlazak u Kruševac. S druge strane, ne mogu da se žalim što mi se obim posla povećava, ali na sve načine pokušavam da uskladim obaveze. Nostalgija za vremenom kada smo praznovali u Kruševcu posebno me obuzima uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika, ali sada je došlo vreme za neka nova slavlja i pobede - ističe pobednica takmičenja "Zvezde Granda 2005", koja za sada ne planira ozbiljnije korake u vezi sa poznatim koreografom koji godinama mnogim Miličinim koleginicama, a u poslednje vreme i njoj, osmišljava igračke spektakle.
- Lepo nam je ovako i ne opterećujemo se velikim planovima. Poznanstvo i veza desili su nam se slučajno, ništa nismo planirali. Volim kad sam u stabilnoj i harmoničnoj vezi, kao što sam sada, jer me to u potpunosti ispunjava i daje snagu za krupne poduhvate. U ljubavi uživamo od septembra, moja sestra bolje od mene zna tačan datum. Ne pamtim detalje poznanstva, ali mogu da otkrijem da nam se susret desio na jednoj večeri salse - navodi omiljena pevačica najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, na čijoj je svadbi prošle godine zabavljala goste. U to vreme spajali su je sa Markom Stilitanom, bivšim dečkom teniserke Ane Ivanović, ali je ona to u više navrata demantovala. Ubrzo posle toga otpočela je vezu sa Milošem Paunovićem, koji je u potpunosti zarobio njeno srce.

- Osvojio me je šarmom i duhovitošću. Ljubav i podrška partnera mnogo mi znače jer sam vrlo emotivna i ranjiva - ističe Milica koja je nedavno, posle početnog nezadovoljstva povećanjem kilograma, počela da trenira.

- Za razliku od mog trenera Dušana Perovića, nisam verovala u ovako dobre rezultate u vrlo kratkom roku. Skinula sam sedam centimetara u obimu stomaka, dva i po sa butina i skoro dva kilograma ukupne telesne težine za deset dana. Kad god sam u Beogradu, treniram i trudim se da postignem što bolje rezultate, jer me na proleće čekaju veliki poslovni planovi - objašnjava atraktivna pevačica.
Intenzitet emocija koje deli sa Paunovićem očigledno je rezultirao brzim početkom života na istoj adresi, što nije bio slučaj čak ni tokom njene prethodne romanse sa kompozitorom Radetom Kovačevićem sa kojim se zabavljala četiri godine, ali nikada nisu živeli pod istim krovom.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Arhiva "Hello!", "Exluziv"; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin