Romana Panić pošto je napunila 40 godina kaže da je spremna za najveća životna uživanja

Romana Panić pošto je napunila 40 godina kaže da je spremna za najveća životna uživanja

Autor: | 23/04/2015

0

Pevačica Romana Panić prošle nedelje proslavila je četrdeseti rođendan u radosti i veselju, a na svoje godine je ponosna i nosi ih sa lakoćom, jer tvrdi da, kako vreme prolazi, ona se sve bolje oseća u svojoj koži. Iako je poznata po tome da na rođendan uvek organizuje veliko slavlje, ovog puta žurka je izostala zbog velikog uskršnjeg posta. Umesto toga tog dana se posvetila sebi odlaskom u salon lepote, a potom je sa najbližim prijateljima otišla u restoran i uz lagani ručak obeležila svoj rođendan.
- Volim da pravim rođendanska slavlja i da okupljam prijatelje, uživam u tome. Osim toga, rado idem na svadbe ili proslave dečjih rođendana svojih drugova i drugarica, a pošto ja još nisam zasnovala porodicu, rođendan je odlična prilika da i ja nešto organizujem za svoju dušu - počinje Romana priču.
- Ovog puta slavlje je izostalo jer je moj rođendan bio na Veliki četvrtk, kada je i uskršnji post, koji i ja poštujem, a posle ponoći nastupio je Veliki petak, najtužniji dan u hrišćanstvu, pa sam shvatila da nije vreme za veliku žurku. Umesto toga, kroz nekoliko dana promovisaću svoju novu pesmu „Bajla, bajla“ i spot, pa ćemo tada ujedno slaviti i moj četrdeseti rođendan.
Poznata pevačica tvrdi da, kako godine prolaze, sve više voli sebe i da je zahvaljujući radu na sebi uspela da skroji život po svojoj meri.
- Kada kažem da imam četrdeset godina, to mi zaista zvuči mnogo, međutim, ja se osećam kao da sam u dvadesetim. Posedujem mladalačku energiju i poletan duh, tako da s lakoćom nosim godine i sa ponosom ih ističem. S vremenom sam naučila da volim sebe i da uživam u svakom novom danu. Radila sam na sebi, na svojoj duhovnosti, i shvatila sam da sve što nam se dešava u životu dolazi nam sa razlogom. Čak i kada se desi nešto za šta u prvom trenutku pomislimo da je ružno, kada prođe neko vremne, shvatimo da je ipak postojao razlog zašto se to dogodilo i da je sve bilo za naše dobro. Produhovljenost je mnogo važnija od materijalnog i drugih propratnih stvari. Kada svima koji su vas povredili oprostite, a pre svega, kada oprostite sebi, vaš život dobija potpuno novu dimenziju. Shvatite da je svaki dan povod za slavlje i da to ne mora da bude samo rođendan - objašnjava Romana kojoj ne manjkaju udvarači.
- Veoma sam komunikativna i otvorena osoba, pa imam mnogo udvarača, a tako je uvek i bilo. Vrlo sam hrabra i nemam predrasuda, verujem da žene na javnoj sceni, kao i mnoge devojke, imaju mnogo udvarača. Međutim, malo je hrabrih muškaraca koji umeju da ostanu i da se nose sa životnim izazovima. U skorije vreme nije se pojavio takav, ali onaj ko ne može da se nosi sa mojim karakterom i stilom života i ne treba da bude pored mene - naglašava Panićeva i dodaje da je imala iskustvo veze sa mlađim muškarcem.

- Imala sam vezu sa mlađim muškarcem, koji u poslednje vreme imaju više hrabrosti da priđu starijim partnerkama nego što je to slučaj kod starijih muškaraca. Međutim, njihova slabost je što brzo odustaju i ne znaju da se zadrže. Ne bih volela da generalizujem stvari, jer svako je čovek za sebe. Nosim pozitivno iskustvo koje je trajalo do jednog trenutka, a kada se više nisam osećala dobro, ta veza je prekinuta.
Iako bih želela da ima pored sebe pravog partnera, Romana tvrdi da joj muškarac nije neophodan da bi bila srećna, a posle mnogih iskustava koje je doživela tridesetih godina, spremna je da četrdesete proživi bezbrižno poput dvadesetih.
- Imam osećaj kao da sam se vratila u dvadesete. Tridesete su mi bile teške, jer se tada uče najveće životne lekcije. U dvadesetim sam osećala bezbrižnost I imala dobru energiju, sada se osećam isto, uz to što imam dodatno iskustvo. Osećam se dobro kao nikada do sada, a rekla bih i da sve bolje izgledam. Mislim da sam mnogo toga do sada naučila i spremna sam za najveća uživanja. Čuvam i dalje devojčicu u sebi i trudiću se da je sačuvam bar do šezdesetih - objašnjava Panićeva, koja je posle rođendana posetila roditelje u Banjaluci, gde je proslavila najveći hrišćanski praznik.
- Kao svake godine, prvo sam na Veliki petak ofarbala jaja u svom beogradskom domu, a potom sam otputovala u Banjaluku kod roditelja. Kao i svake godine provela sam taj praznik u krugu porodice, jer mi je važno da tog dana, kao i za Božić, budem sa najbližima i da atmosfera bude vesela - zaključuje Romana.

Tekst: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin