Nina Badrić: Ne krijem emotivne partnere, kada nađem onog pravog svi će to znati

Nina Badrić: Ne krijem emotivne partnere, kada nađem onog pravog svi će to znati

Autor: | 29/04/2015

0

Kada su pre nekoliko nedelja hrvatski mediji izvestili da je pop zvezda Nina Badrić u vezi sa osam godina mlađim junakom filma "Bićemo prvaci sveta" Goranom Bogdanom, ona je nemo posmatrala romantične priče koje su se ispredale o njihovom odnosu. Ipak, da postoji specifična "hemija" između dve popularne hrvatske zvezde videlo se još prošlog leta na snimanju spota za Nininu pesmu "Dan D", u kome su uspešno odglumili ljubavne scene. Da li zbog nedovoljnog obostranog interesovanja ili zbog Goranove veze sa jednom, javnosti nepoznatom, Dubrovčankom priroda njihovog odnosa ostala isključivo na prijateljskom nivou. Badrićevu ne zanimaju zauzeti, ali nije tajna da voli mlađe muškarce, što je ovoj priči dalo zanimljiviji ton. Tabloidi, međutim, tvrde da je zgodna Hrvatica sama podgrejala priču o tajnoj romansi kako bi napakostila bivšem suprugu, zagrebačkom preduzetniku Bernardu Krasniću, koji je od nje mlađi pet godina. Naime, Bernard se u julu ženi sa partnerkom Laticom Ivanišević, ali to Ninu nimalo ne dotiče. Naročito ne do te mere da bi od svog emotivnog života na medijima pravila ljubavnu sapunicu, a ponajmanje da bi mu se na bilo koji način svetila. Vodeći se mišlju da je priča o tajnoj romansi, koja joj je u početku delovala simpatično, budući da je spajaju sa veoma zgodnim muškarcem otišla predaleko, Nina je odlučila da o odnosu sa Goranom progovori za "Hello!". Prvo se dotakla zajedničke fotografije sa Bogdanom, koja poslednjih nedelja krasi mnoge portale i časopise, na kojoj su nesuđeni partneri strasno zagrljeni.

- Slobodna sam žena i mogu da pijem kafu s kim god poželim, kao i da objavljujem fotografije na svom "Instagram" profilu koji je otvoren i javan. O tome da li neko sa mnom pije kafu zato što mi je prijatelj, poslovni saradnik ili poznanik zaista ne bih "razglabala" u javnosti jer to nikada nisam činila kada je reč o mom privatnom životu - ističe Nina i dodaje da priču o navodnoj tajnoj vezi nije mogla da podstiče ni na koji način budući da su mediji bez pitanja spekulisali o tome.
- Nisam vidovita da znam zašto je neka fotografija na mom "Instagram" profilu zanimljivija od neke druge. Ono što sa sigurnošću znam je da ljubav nikada ne planiram da skrivam - naglašava Badrićeva i nedvosmisleno odbacuje tvrdnje o tome da je trenutno emotivno spokojna.
- Kada donesem odluku o tome da je neko u mom životu poseban, to ću jasno i glasno reći. Ljubav nikada i nikako neću kriti. Čekam pravu ljubav i svaka ideja o ljubavi koja nije prava za mene je potpuni promašaj - sigurna je pop pevačica, kojoj aktuelni emotivni status ne predstavlja dovoljan razlog da razmišlja o ljubavnim porazima i promašenim vezama. Naprotiv, svakog bivšeg partnera veoma poštuje.

- Nema poraza u ljubavi. Mi smo samo ljudi, neki od nas pronađu način da oplemene svoju ljubav, da opstanu u svim situacijama zajedno, a neki ne. Ljubav se mora čuvati i negovati, jer ljubav je prihvatanje i poštovanje. Nije dovoljna samo ljubav da bismo mogli s nekim da ostarimo. Naravno da sam sebe krivila za neke stvari kao što pretpostavljam da su to činili i moji partneri, ali to je pogrešno. Sada to znam. Dvoje ljudi su krivi za svaki odnos jer su ga zajedničkim snagama i stvarali.

Udvarača joj ne manjka, ali trenutno je zaokupljena poslom i raduje se velikom uspehu pesme "Lozinka za raj", koju je otpevala u duetu sa Željkom Vasićem. O razmerama njene popularnosti u Srbiji govori i nedavni rasprodati koncert u najvećoj dvorani u Užicu, uprkos protestu pojedinih grupa. U skladu sa tim i interesovanje za njen privatni život je veliko.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još