Nikolina Pišek: Prve fotografije kćerke Une Sofije

Nikolina Pišek: Prve fotografije kćerke Une Sofije

Autor: | 04/05/2015

0

Zgodna voditeljka Nikolina Pišek protekle nedelje vratila se na male ekrane ponovnim angažmanom u emisiji Bulevar B92. I dok su ljubitelji dobre zabave s radošću dočekali njene duhovite dosetke, zanosna televizijska zvezda nije dozvolila da joj povratak poslu poremeti ustaljeni raspored majčinskih obaveza. Od prošlog decembra u centru pažnje jedne od najlepših žena sa naših prostora je njena kćerka Una Sofia, koju je dobila u skladnom braku sa Beograđaninom Vidojem Ristovićem. Dokaz takvih tvrdnji leži i u fotografijama koje je magazina Hello! zabeležio prošle nedelje. Naime, srećna porodica iskoristila je sunčano vreme za šetnju beogradskim Vračarom, gde inače žive. Ponosna majka svoju mezimicu je sprovela skrovitim ulicama nadomak osnovne škole koju je pohađao njen suprug Vidoje, koji im se u šetnji pridružio nešto kasnije, došavši po njih automobilom, u društvu voditeljkinog omiljenog kućnog ljubimca - pomeranskog špica Artura. Iako trenutno ne želi da govori o privatnom životu, voditeljka je u prethodnim intervjuima za magazin Hello! mnogo toga otkrila o svojoj malenoj kćerki. Nikolina, inače, ima i kćerku Hanu, osamnaestogodišnjakinju, dok Vidoje iz prethodne veze ima naslednicu Mateu. Una Sofia trenutno je centar sveta i svojim starijim sestrama koje je obožavaju.
- Čim se rodila moja druga kćerka, znala sam da će se zvati Una, samo nisam bila sigurna da li ćemo tom imenu dodati još jedno. Sviđa mi se značenje koje ima - jedna, jedinstvena. Za svakog roditelja njegovo dete je jedinstveno, pa je tako i ona za mene i taj epitet joj u potpunosti odgovara. U to ime zaljubila sam se dok sam čitala istoimenu knjigu Mome Kapora, dopala mi se glavna junakinja i priča koju ima. Sofia joj takođe priliči, jer znači mudrost i zrelost, a ona se ponaša kao prava mala mudrica. Pogled joj je zreo i pametan - istakla je Nikolina u jednom od prethodnih razgovora za naš magazin.

Iako je prilično okupirana poslom, bivša gospođica Pišek, sada gospođa Ristović, uspeva da uskladi sve elemente svoje bajkovite svakodnevice.
- Svi mi pomalo pomažu, ali najviše divna dadilja. Od početka trudnoće ideja mi je bila da niko iz moje najbliže okoline ne bude žrtva mojih poslovnih i sportskih ambicija i planova. Veoma dobro znam koliko je naporno čuvati malu bebu i koliko samo nekoliko sati u toj ulozi može da iscrpi. Zbog toga, odlučila sam da nikoga ne opterećujem. Uprkos tome, i Vidoje i deke i bake jedva čekaju da provedu neko vreme sa najmlađim članom porodice - navela je hrvatska voditeljka pre nekoliko meseci u jednom od intervjua, koje je dala nakon porođaja.

Iako se već na fotografijama koje objavljuje Hello! nazire da Una Sofia neodoljivo podseća na majku, Nikolina odbija da iznese preciznu odrednicu na tu temu.
- Iako je još rano da kažemo na koga liči, usudila bih se da kažem da podseća na mene kada sam bila beba, kao i na moju stariju kćerku Hanu kada je bila u tom uzrastu. Sitna je, punih usana, sa gustom tamnosmeđom kosom, samo još nismo sigurni koje su boje oči jer se to kod beba menja, za sada su sivkaste. Sve žene u mojoj porodici ličile su jedna na drugu, pa nisam iznenađena što je i sa Unom Sofijom tako - rekla je Nikolina pre nekoliko meseci za naš magazin.

Pre nekoliko dana, zanosna voditeljka vratila se iz Pariza, gde je sa suprugom uživala nekoliko dana, i gde je proslavila rođendan. Na putovanju su se zadržali kratko kako njihova kćerka ne bi dugo bila bez roditeljske pažnje.
- Una Sofia je mirna, ali je kao i svaka beba zahtevna, jer moram da je hranim na svaka tri sata. Otkad sam se porodila spavam vrlo malo, sve majke znaju kako to izgleda i koliko je briga o novorođenčetu zahtevna. Ipak, kada vidim njen osmeh, iako znam da to u ovom periodu čini refleksno, ništa mi nije teško. Vidoje je, kao i svi muškarci, uplašen od bebe, to sam shvatila kada ju je prvi put uzeo u naručje. Muškarci nisu vični brizi o bebi, ali on se noću budi kao i ja, reaguje na svaki njen glas, pa smo podjednako neispavani - kroz osmeh je govorila Nikolina o malenoj kćerki koju par često vodi u Zagreb kod Nikolininih roditelja.

Una Sofia je rođena u Zagrebu, pa je na prvo putovanje krenula sa samo nekoliko nedelja kako bi u Beogradu upoznala baku i deku, Vidojeve roditelje.

- Mislim da će Una Sofia moći da izdrži put, kako bi i Vidojevi roditelji mogli da uživaju sa njom. Do sada su videli bezbroj fotografija i video-snimaka, redovno ih obaveštavamo o svemu, ali sada je vreme da se upoznaju - otkrila je poznata voditeljka uoči prvog dolaska Une Sofije u srpsku prestonicu gde sada i živi sa roditeljima.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin