Miroslav Ilić: Istina o mom vanbračnom sinu

Miroslav Ilić: Istina o mom vanbračnom sinu

Autor: | 08/05/2015

0

Ovih dana odigrava se porodična drama u životu legendarnog folk pevača Miroslava Ilića, zbog priče o njegovom vanbračnom sinu kojeg je navodno dobio pre trideset godina. Prema priči gospođe, koja je navodno majka deteta čuvenog “slavuja iz Mrčajevaca”, tokom turneje u Americi, Miroslav je imao avanturu sa njom, ženom srpskog porekla koja živi u Sjedinjenim Državama, a kao plod strastvenog susreta je sin po imenu Deven. Ona tvrdi kako je u to vreme popularnog folk pevača pratila na svim nastupima i bila ludo zaljubljena u njega. Posle saznanja da je u drugom stanju nije mogla da stupi u kontakt sa Ilićem, koji se vratio u Beograd i odlučio da zaboravi na strasnu romansu. Pevač, koji sa suprugom Gordanom u braku već četiri i po decenije, za magazin Hello! otkriva koliko istine ima u tvrdnjama žene koja je, navodno, majka njegovog deteta.
- Te priče o mom vanbračnom sinu nisu nikakva novost. Još pre osam godina, toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora da poništi očinstvo tog gospodina. Oni to nikada nisu uradili, a taj dečko ima trideset godina. Ako čovek želi nešto u tim godinama, onda on to sam radi. Očigledno je da tu priču forsira njegova majka, koja je inače egzibicionista. Čak nisam siguran da on ili njegov otac znaju za to - kaže Miroslav i nastavlja svoju ispovest:


- Mislim da meta nisam ja, nego moja supruga. Ako neko hoće da traži svoje pravo, slobodno neka izvoli. Mi smo kroz to prolazili pre osam godina i moja porodica se sa ovim ne susreće po prvi put. Ovo ne može da nas uzdrma.
Inače, brak između Miroslava i njegove supruge važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni. Njih dvoje imaju sina Marka i kćerku Mariju, koja je srećnim roditeljima podarila unuke Predraga i Strahinju, za koje je Ilić oduvek isticao da su mu unuci najveću radost. Pored toga, član žirija u takmičenju “Pinkove zvezde” nikada nije krio koliko mu je tokom karijere bila dragocena podrška supruge Gordane i koliko joj duguje.
- Mogu samo Bogu da zahvalim što imam Gordanu, jer da nije bilo nje, ne verujem da bih postigao sve što jesam i sumnjam da bi sve ispalo ovako dobro. Ne verujem u recepte za sreću i priručnike za dobar brak, jer osnova svakog pa i bračnog odnosa je kompromis. Pored toga što je moja najveća podrška, supruga mi je i najveći kritičar, a pri tom, nimalo nije blaga u svojim komentarima, koje uvek stoički podnosim - izjavio je svojevremeno poznati pevač.
I pre nego što su počele da ga prate skandalozne priče da ima vanbračno dete, koje je navodno dobio tokom braka sa suprugom Gordanom, pevačka legenda se trudi da zaštiti porodicu od bremena koje posao javne ličnosti nosi sa sobom.
- Celog svog života trudio sam se da, koliko god je to moguće, zaštitim porodicu od svog životnog tempa i uvek sam pokušavao da ih sklonim od estradne halabuke.
Iako mu to u nekim situacijama nije uspevalo, pevačka legenda je svoju porodicu uvek stavljao na pijedestal i nije dozvoljavao da mu medisjki napisi naruše unutrašnji mir i stabilne porodične odnose. Njegov san je da u rodnim Mrčajevcima mirno ostari pored supruge Gordane.
- Voleo bih da se za desetak godina preselim u Mrčajevce, u koje idem kad god imam nekoliko slobodnih dana, i da sa suprugom uživam u prirodi, miru i tišini, dok nam u posetu ne dođu unuci i unesu razigrani duh u naš tihi život - rekao je svojevremeno.


Legendarni pevač i njegova supruga venčali su se kada je ona imala sedamnaset, a on devetnaest godina. Iako su bili mladi, uspeli su da sačuvaju brak koji traje četiri i po decenije, a Gordana je uvek isticala da ima razumevanja za posao svog životnog saputnika.
- Život sa osobom koja se bavi javnim poslom zna da bude iscrpljujući. Mada, u našoj kući ne postoji nijedan “Oskar” ili slika koja ukazuje na to da tu živi najveća zvezda koja je u istoriji folk muzike hodala Balkanom. Miroslav je uvek znao ko je i šta je. Nikada to nije stavljao u prvi plan, niti mu je karijera u bilo kom trenutku bila na prvom mestu, ispred porodice.
S obzirom na to da su za četrdeset četiri godine braka odoleli brojnim iskušenjima, nema sumnje da će brak skladnih supružnika odoleti i ovom izazovu pred kojim se našao.

Autor: Zvezdana Milovanović; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin