Ana Kokić za novi "Hello!" otkriva da je bila u iskušenju da postane preljubnica

Ana Kokić za novi "Hello!" otkriva da je bila u iskušenju da postane preljubnica

Autor: | 11/05/2015

0

Posle učešća u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, pevačica Ana Kokić, otpočela je novo poglavlje u karijeri koje podrazumeva i drugačiji odnos prema medijima. Nekada otvorena i predusretljiva, posle teške bračne krize koju je pre dve godine imala sa suprugom Nikolom Rađenom, odlučila je da ne govori za javnost o privatnom životu. Ipak, na poziv magazina „Hello!“, a uoči premijere pozorišne predstave „Čekajući ministra“, u kojoj razmenjuje nežnosti sa jednim glumcem, majka dve devojčice Nine i Tee, pristala je na smeli editorijal u kome pozira sa glumcem „Beogradskog dramskog pozorišta“ Milošem Petrovićem i manekenom Markom Mićovićem. U iskrenom intervjuu, odgovorila je i na nekoliko provokativnih pitanja i priznala da je bila u iskušenju da zagrize jabuku greha i prevari supruga, vaterpolistu sa kojim je sedam godina u braku.
Sa kakvim osećajem ste prihvatili ulogu u predstavi „Čekajući ministra“, vašu prvu glumačku rolu koja će premijerno biti izvedena ove nedelje u „Akademiji 28“?
- Moram da priznam da sam bila uzbuđena i pomalo uplašena jer do sada nisam imala priliku da se oprobam kao glumica u pozorištu. Ali sa velikim zadovoljstvom prihvatila sam izazov, jer mislim da takve stvari ne bi trebalo propustiti. To iskustvo nema cenu i ja ću dati sve od sebe da opravdam poverenje koje sam dobila.
Žalite li što su tek posle skoro decenije provedene na sceni mnogi prepoznali vaš raskošni talenat?
- Mislim da je sada pravo vreme da uživam u svemu što radim, jer sam dosta sazrela i ojačala kako bih mogla da se nosim sa svim obavezama i pritiscima. Za dobre stvari ne postoji pogrešno vreme.
Da možete da vratite vreme, da li biste nešto značajnije menjali u karijeri?
- Sa sadašnjim razmišljanjem i iskustvom sigurno bih drugačije radila. Ali nikada nije kasno za promene nabolje i nove izazove. Sve što sam radila do sada je bilo umereno i nenapadno, a tako ću i nastaviti, jer mi prija i ne boli me glava.
Šta vam je suprug Nikola Rađen rekao pošto ste mu saopštili da se u ulozi ljubite sa jednim od aktera predstave?
- Ništa mi nije rekao.
Da li posle skoro sedam godina, imate isti odnos prema braku kao na početku?
- Trik pitanje. Ulažem „kviska“.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina „Hello!“ koji je u prodaji od ponedeljka 11. maja!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin