Marija Karan: Proslava rođendana na Kubi

Marija Karan: Proslava rođendana na Kubi

Autor: | 14/05/2015

0

Život na holivudskoj adresi ima svoje prednosti, ali kada je proslava rođendana u pitanju, glumica Marija Karan poželela je da ga obeleži na nekoj drugog lokaciji. U društvu bliskih prijateljica, Beograđanka sa stalnom adresom u Los Anđelesu uputila se u južnije krajeve, egzotičnu Kubu, u kojoj je doživela pravu avanturu. Pre polaska na put iz snova, Marija je uživala u čarima Majamija, gde su joj prijatelji priredili predrođendansko iznenađenje. Uz kolače, muziku i vino, ona i njena prijateljica uživale su u slavljeničkoj atmosferi u jednom poznatom restoranu, a već sledećeg dana sa Floride krenule su put severnih Kariba.
Proslavu trideset trećeg rođendana lepa glumica pamtiće po mnogo čemu, a posebnu čar ovom putovanju dalo je i društvo njene prijateljice Ketrin Rajs, sa kojom Marija deli datum rođenja, što je udvostručilo slavljeničko uzbuđenje.
Ekskluzivno za magazin "Hello!" poznata slavljenica otkriva detalje neponovljivog slavlja koje će dugo pamtiti.
- Srećna sam što smo nas nekoliko prijateljica uspele da se i pored svih privatnih i porodičnih obaveza koje imamo, organizuje i zajedno otputujemo. Igrom slučaja, put se podudario sa proslavom mog rođendana, pa smo imale razlog više da se dobro zabavimo i provedemo - počinje priču Marija, koja je uživala u devojačkom provodu, mada priznaje da joj je suprug Džoel Lubin nedostajao.
- Nažalost, zbog poslovnih obaveza Džoel nije mogao da putuje sa nama. Naravno da mi je to teško palo, ali, srećom, tu su bile moje prijateljice da me oraspolože.

Iako je suprugov dolazak izostao, Lubin je dao sve od sebe da se iskupi što tog dana nije mogao da bude uz suprugu. Ogroman buket crvenih ruža, torta i intimna poruka koji su u ponoć stigli na vrata Marijine hotelske sobe, oduševili su slavljenicu, koja je ponosno prokomentarisala suprugov gest.
- Da, to je učinio moj čovek. Hvala mu na božanstvenoj pošiljki, a poruka koju mi je uputio posebno me je oduševila - kaže Marija, koja detalje bračnog života bružljivo čuva za sebe, ali nije ostala ravnodušna na ovaj potez dostojan iskusnih holivudskih šarmera. Osim romantičnog suprugovog gesta, Marija kaže da joj je najveći poklon to što je "svoj dan" mogla da provede u društvu iskrenih prijatelja.
Svaki trenutak boravka na Kubi bilo je bajkovito iskustvo.
- Put na Kubu nisam planirala, nekako se sve desilo brzo i spontano. Posle duže vremena uspele smo da se dogovorimo da negde otputujemo zajedno i da to bude baš Kuba, o kojoj sam slušala najlepše priče - sa oduševljenjem govori Marija, na koju je živopisna Havana ostavila snažan utisak.

- Kuba je fascinantna u svakom pogledu. Od ljudi koji su srdačni, predusretljivi, do arhitekture koja predstavlja miks kolonijalnog šarma stare Havane i monumentalnog socijalističkog duha, nastalog posle Revolucije. O muzici, hrani i svetski poznatim koktelima ne treba ni trošiti reči. Utisaka je previše, pa zbog toga u ovom trenutku nijedan ne bih mogla da izdvojim kao najjači. Evo, na prvu loptu, možda su to grafiti i "street art", koji nigde nije toliko uočljiv i upečatljiv kao u Havani.

Snažan utisak koji je na slavljenicu ostavio glavni grad Kube dodatno su pojačali i vremenski uslovi. Na rođendan, koji je osvanuo sunčan, na putu ka restoranu u koji je sa prijateljicama krenula na ručak, zadesio ih je snažan pljusak koji je okupao ulice kubanske prestonice. Ovaj prizor ostao je upečatljiv u sećanju popularne Beograđanke, koja danima po povratku sa putovanja sabira utiske iz grada revolucionarne istorije i slobodarskog duha.

Po povratku u realnost, dočekale su je porodične i profesionalne obaveze u Los Anđelesu, a posebno se raduje novom projektu, koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.
- Nedavno sam snimila jedan zanimljiv projekat i očekujem da će se on uskoro pojaviti na nekom od festivala. U planu su i neki filmski projekti, ali o tom potom, ne bih da "trčim pred rudu" u ovom momentu. Najvažnije mi je da osećam da sa svakim danom napredujem - zadovoljno kaže brineta, koja strpljivo krči svoj holivudski put.
Iako ne želi da otkriva svoje rođendanske želje dok se one ne ostvare, s obzirom na to da u Holivudu vodi život o kakvom je oduvek maštala, vreme koje dolazi pokazaće čemu poznata Srpkinja sada teži u životu, koji je pre šest godina odlučila da nastavi sa druge strane okeana.

Piše: Deana Đukić; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin