Nikola Rokvić ugostio najstarijeg brata Darija, sa kojim se nije video tri godine

Nikola Rokvić ugostio najstarijeg brata Darija, sa kojim se nije video tri godine

Autor: | 17/05/2015

0

Pošto je godinu započeo tako što je na nastupu na beogradskom Trgu Republike zaprosio dugogodišnju devojku Bojanu Barović, pevač Nikola Rokvić pamtiće 2015. po mnogim lepim događajima, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Posle nekoliko godina pauze talentovani muzičar objavio je album pod nazivom „Ovaj put“, koji promoviše širom bivše Jugoslavije. Pored lepih događanja na profesionalnom planu, i na porodičnom ima razloga za radost. Uskoro će postati stric, jer je dugogodišnja devojka njegovog brata Marka u drugom stanju, a prošle nedelje je, posle tri godine, ponovo sreo svog polubrata Darija koji živi u Kanadi.
- Dario i ja smo se poslednji put sreli pre tri godine, kada sam bio u Kanadi, ali on nije bio kod nas čak šest godina, tako da smo svi u porodici veoma uzbuđeni i srećni zbog njegove posete. On ima porodicu, suprugu i trogodišnjeg sina Romea, a drugo dete je na putu. Živimo na suprotnim krajevima sveta, pa nemamo mnogo prilike da se viđamo, ali zahvaljujući modernoj tehnologiji stalno smo u kontaktu i veoma smo bliski - počinje priču atraktivni pevač koji se sa ostalim članovima porodice potrudio da bratu ulepša boravak u Beogradu.
- Svakodnevno smo izlazili i obilazili grad. Dariju je prijalo da bude sa mnom i sa Markom i našim društvom. Posećivali smo mnoge kafane i vodili brata na mladu jagnjetinu kakvu nema prilike da jede u Kanadi, jer je tamo drugačija hrana. Nije se promenio od kada smo se poslednji put sreli, a naš odnos je uvek bio blizak i bratski.

Najstariji sin čuvenog pevača Marinka Rokvića ima trideset četiri godina, Iako je vanbračno dete, pevač ga je priznao odmah po rođenju. Njegovi sinovi koje je dobio kasnije, u braku sa suprugom Slavicom, od detinjstva poznaju svog brata sa kojim imaju veoma blizak odnos.
- Darija sam upoznao kada sam imao desetak godina i brzo smo se zavoleli i zbližili, što je i normalno za braću. Moja majka Slavica je mnogo uticala na to da Marko i ja sa njim uspostavimo lep odnos i da uvek budemo svesni da imamo još jednog brata. U tome ju je, naravno, podržavao i naš otac. Jako sam joj zahvalan što nas je tako vaspitavala pa je umnogome pripadaju zasluge što smo od početka našli zajednički jezik i postali izuzetno bliski - objašnjava Rokvić koji tvrdi da jedva čeka da upozna porodicu starijeg brata.
- Još nisam upoznao snaju i bratanca, ali imamo u planu da se to ubrzo dogodi. Planiramo ili da porodično odemo u Kanadu ili da nas Dario poseti u društvu sa suprugom i decom, jer će uskoro postati otac po drugi put.

Pre nego što upozna porodicu brata Darija, Nikola će imati veliki razlog za slavlje jer će njegov mlađi brat Marko postati otac. Njegova devojka Sara je u trećem mesecu trudnoće.
- Baš sam srećan što ću uskoro postati stric. Jedva čekam da se Sara porodi i da dobijemo novog člana familije. Napravićemo veliko slavlje tim povodom koje će, siguran sam, trajati bar tri dana - objašnjava poznati pevač.

Na pitanje da li se i u njemu probudio očinski instinkt odgovara:

- Ne znam. Videću prvo kako će se Marko snaći, pa ću onda da razmišljam o tome.

Uspešni muzičar nedavno je posle dugogodišnje diskografske pauze objavio album „Ovaj put“, koji je u pop maniru i koji sada promoviše širom bivše Jugoslavije. U skladu sa novom emocijom koju želi da prenese na svoje fanove, Rokvić putuje u različite gradove gde na trgovima nastupa.
- Nailazimo na dobar prijem. Naredni gradovi u koje putujemo su Zagreb i Rovinj, dok je završnica rezervisana za Novi Sad, a potom i Beograd, gde ću praviti promociju - tvrdi bivši učesnik rijalitija „Survivor“, koji se nada da će uskoro u Srbiju doći njegova verenica Bojana Barović.
- Bojana ima svoje poslove i obaveze u Americi, a ja zbog promocije moram da budem u Srbiji, tako da se već duže nismo videli, ali se nadamo da će ona uskoro naći priliku da dođe. Veoma mi nedostaje, a nedostaje mi i Amerika u koju sam navikao da odlazim, pa se nadam da ću do kraja godine imati priliku da otputujem tamo - objašnjava Nikola koji planira venčanje sa Bojanom, ali još ništa nisu precizirali.
- Svadba će biti krajem ove ili početkom sledeće godine, još uvek nismo odredili datum - zaključuje Rokvić.

Autor: Ivana Nikolić; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin