Saša Kovačević: Proslava porodične svetkovine u društvu Cece Ražnatović

Saša Kovačević: Proslava porodične svetkovine u društvu Cece Ražnatović

Autor: | 19/05/2015

0

Toplo majsko popodne pružilo je odlične uslove da pop zvezda Saša Kovačević proslavi krsnu slavu "Đurđevdan" na terasi svog novog penthausa na Novom Beogradu. Gosti su počeli da stižu u kasnim popodnevnim satima, a ljubazni domaćin ih je u društvu starijeg brata, kompozitora i aranžera Radeta Kovačevića dočekivao s osmehom licu. Posle zdravice dobrodošlice zvanice su se udobno smestile po prostranim delovima luksuznog stana. Bogat slavski meni, na kome su se našle najrazličitije gastronomske đakonije domaće kuhinje, poslužen je na predivno dekorisanoj terasi. Za ukusne maštovito servirane specijalitete zaslužna je Sašina majka Milena i njegova dugogodišnja devojka Jovana Jocić, čija je porodica specijalno tim povodom doputovala iz Jagodine.
- Slavu sam tradicionalno proslavio sa porodicom i dragim prijateljima. Spisak zvanica za moje zabave godinama je isti - kaže na početku razgovora popularni umetnik, koji je goste lično posluživao slavskim žitom i crnim vinom, upravo onako kako to nalažu pravoslavni običaji.

- Na trpezi se našlo sve što je uobičajno za srpske slave, a meni najdraži specijalitet bila je jagnjetina. Uživam da gostim svoje prijatelje i trudim se da to činim što češće, čak i kad nema zvaničnog povoda za slavlje poput slave ili mog rođendana - navodi Kovačević, koji je gostima predlagao i konzumiranje raznovrsnih laganih prolećnih salata. U opuštenom ambijentu dnevnog boravka, odakle se veći deo društva tokom večeri preselio na prelepo dekorisanu terasu, oko osam sati pojavila se i folk diva Ceca Ražnatović u društvu sestre Lidije Ocokoljić.
- Ovo nam je druga slava po redu, danas. Upravo se vraćam iz Zrenjanina, gde sam posetila svog najboljeg prijatelja Sretena Radovića, a posle Sašine slave idem i kod prijatelja Nebojše Bojovića - rekla je odlično raspoložena folk diva dok je pozirala za naš magazin u društvu Kovačevića.

Dobar domaćin priredio je gostima i kućnu projekciju novog spota za pesmu "Gde smo, moja ljubavi", koji je snimao na Tajlandu. Visokobudžetno video ostvarenje prikazano je ove nedelje u emisiji "Ekskluziv" na televiziji "Prva", a Sašini prijatelji oduševljeno su reagovali već na prve kadrove spota. Najveći aplauz Saša je dobio od svoje drugarice Cece i njene sestre Lidije.

- Pesma kao i spot su u završnoj fazi i svoje obožavaoce ću obradovati već sredinom nedelje. Nadam se da će im se dopasti sve što dugo već pripremamo. Na Tajlandu sam snimio čak četiri spota, a prva pesma koju puštam je balada. Moj tim, sa mnom i bratom Radetom na čelu, spremio je i pesmu za otvaranje letnje sezone, koju ćemo pustiti kroz mesec dana. Snimali smo na više predivnih lokacija i prezadovoljni smo materijalom - kaže Saša.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Rade Kovačević; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin