Posle crkvenog venčanja Tatjana Jelača otkriva da sa suprugom očekuje sina

Posle crkvenog venčanja Tatjana Jelača otkriva da sa suprugom očekuje sina

Autor: | 20/05/2015

0

U romantičnom ambijentu vojvođanske ravnice, u Sremskoj Mitrovici, najbolja atletičarka Balkana i rekorderka Srbije u bacanju koplja Tatjana Jelača, odnedavno Mirković, i njen partner Bojan Mirković zavetovali su se na večnu ljubav i u crkvi, pošto su dva meseca ranije sklopili građanski brak. Vicešampionka Evrope i njen suprug tom prilikom organizovali su spektakularno slavlje za najbliže prijatelje i članove familije na kome su se svi odlično proveli, a veselje je bilo prepuno iznenađenja kako za goste, tako i za samu nevestu. Najlepši trenuci za supružnike tek predstoje jer će u septembru postati roditelji dečaka, a u iskrenom razgovoru za "Hello!", uspešna sportistkinja prisetila se prvog susreta sa Bojanom i otkrila nam je planove za budućnost.
- Bojana sam upoznala preko zajedničkog prijatelja na jednom rođendanu, a već pri prvom susretu osetila sam veliku privlačnost iako smo te večeri razmenili tek nekoliko rečenica. Nastavili smo da se družimo, a ubrzo smo počeli i da se zabavljamo - počinje priču Tatjana, koja se sa svojim izabranim venčala posle godinu i po dana zabavljanja.
- Naša veza je od početka bila ozbiljna. Jedno u drugome našli smo najbolju podršku. Bojan je od početka imao mnogo razumevanja za sport kojim se bavim i moje snove, tako da mi je mnogo pomagao. Kada smo tek počeli da se zabavljamo, ja sam otišla u Afriku na pripreme koje su trajale skoro dva meseca, a on me je svakodnevno zvao i bodrio. Kasnije je počeo da me prati na takmičenjima i bio je sa mnom i na "Evropskom prvenstvu" u Cirihu, kada sam osvojila drugo mesto. Posle tog trijumfa odlučili smo da se venčamo, a on je zbog mene ostavio posao u Frankfurtu, gde je živeo, i došao u Srbiju.

Životni saputnik šarmantne atletičarke od treće godine živi u Nemačkoj, gde je završio fakultet za marketing i komunikaciju, a karijeru koju je imao u Frankfurtu planira da nastavi u Srbiji, gde će uskoro potražiti posao. Iako su dogovor da se venčaju doneli još prošle godine, kada je Tatjana osvojila drugo mesto na takmičenju u Cirihu, Bojanu je trebalo vreme da odluči da zaprosi partnerku, pa je ona rešila da "uzme stvar u svoje ruke".
- Kada smo se dogovorili da se venčamo, počela sam da ga zapitkujem kada će da me zaprosi, što je on odlagao jer je zapravo spremao veliko iznenađenje za koje sam tek kasnije saznala. Međutim, pošto se ništa nije dešavalo, ja sam odlučila da zaprosim njega. Uradila sam to na dočeku Nove godine koju smo slavili sa njegovim roditeljima. Svi su bili zatečeni, njegovi majka i otac su mislili da se šalim, jer nisu znali za naš plan o svadbi, ali brzo su shvatili istinu - iskrena je bivša gospođica Jelača, koja je u februaru sa partnerom sklopila građanski brak.

- Odlučili smo da se prvo venčamo samo u prisustvu kumova, a da posle toga napravimo slavlje i crkveno venčanje. Na dan građanskog venčanja bila sam sa kumom i frizerkom u salonu, gde je trebalo da dođe Bojan sa svojim kumom i da odemo u opštinu. Došao je po mene u fijakeru punom balona, sa tamburašima, i tada me je zaprosio. Pošto smo izgovorili sudbonosno "da" organizovao je večeru mimo plana, na kojoj smo se odlično proveli.

Pošto su sklopili građanski brak supružnici su počeli da organizuju crkveno venčanje i svadbeno veselje. Iako su mislili da će taj posao brzo obaviti, ubrzo su shvatili da postoje mnogi detalji koji ne bi smeli da budu prepušteni slučaju, pa su sa velikom pažnjom o svemu vodili računa.
- Meni je bilo najvažnije da imamo odličnu muziku i ukusnu hranu kako bi se gosti dobro proveli, međutim, Bojan je perfekcionista pa je vodio računa o svakom detalju. Imali smo sreću da smo upoznali odličnog dekoratera koji nam je pomogao u izboru torte i nekih drugih sitnica, uzimali smo i časove plesa, jer nismo znali da igramo. Uspeli smo da savladamo osnovne korake koje smo izveli uz prvi bračni ples uz numeru "All of me" od Džona Ledženda - priča dvadesetpetogodišnja atletičarka, koja nije imala veliku tremu pred crkveno venčanje.

- Tog jutra počela je da pada kiša pa sam bila jako zabrinuta da li će se razvedriti pošto sam čitavog života maštala o tome da na dan moje udaje bude lepo vreme. Srećom, vreme se prolepšalo, a ja nisam imala ni slobodan trenutak da razmišljam o tremi jer sam bila skoncentrisana na kišu. Veselje je bilo predivno. Svi gosti su od prve numere bili na nogama, a slavili smo do pola tri ujutru. Bojan se potrudio da nam svima priredi iznenađenje. Tako su se posle posluženja glavnog jela sva svetla ugasila, a na podijum je izašao Zvonko Bogdan, što je iznenadilo i obradovalo sve goste, a i mene. Pevao je oko sat i po i svi smo bili presrećni zbog toga - iskrena je buduća majka.
Iako je u petom mesecu trudnoće, Tatjana i dalje, uz konsultacije sa lekarima trenira, a pauzu planira da napravi tek pošto bude ušla u sedmi mesec. Tada će sa suprugom otputovati u Frankfurt, gde će se i poroditi i ostati dok ne bude spremna da se ponovo vrati sportu koji trenira od svoje šeste godine.
- Razmišljali smo o prinovi i želeli da dete dobijemo tokom leta, međutim, sin će doći malo kasnije, u septembru. Na početku, s nestrpljenjem smo iščekivali moju trudnoću, a onda smo u jednom trenutku odustali od bebe jer je već bilo kasno i mislili smo da bih, ako ostanem trudna, morala da propustim dve sezone. Ali, kada sam otišla na pregled, lekar mi je rekao da sam zapravo u trećem mesecu trudnoće i našoj sreći nije bilo kraja - otkriva uspešna sportistkinja.

- Mislim da će mi trudnoća regenerisati telo, dok će mi dete dati dodatnu psihičku motivaciju za dalje uspehe. Imala sam povredu ramena koju još nisam u potpunosti sanirala, tako da će ova pauza biti odlična da se oporavim od toga. Na poslednjim takmičenjima nisam mogla da pružim maksimum, čak i na "Evropskom prvenstvu", gde sam oborila rekord, nisam bila u top formi i na treninzima sam imala mnogo bolje rezultate. Sada imam vremena da se posvetim porodici i ličnim ciljevima, ali sve vreme treniram da ne bih u potpunosti ispala iz forme - objašnjava Tatjana koja otkriva svoje ambicije.
- Bojan i ja ubrzo ćemo otputovati u Frankfurt, gde ću se poroditi, a šest nedelja posle toga planiramo da se vratimo u Srbiju da nastavim sa treninzima. Prvo veliko takmičenje koje me očekuje biće "Evropsko prvenstvo", a potom će uslediti i "Olimpijske igre" u Rio de Žaneiru. Cilj mi je da se dobro spremim kako bih ušla u finale, a posle je sve moguće - zaključuje sa osmehom buduća majka.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content

Foto: Mario Bela, "geturshot.com"; Life Content
Šminka i frizura: Duško Kukobat

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Top story