Nikolija Jovanović: Radni odmor u Grčkoj

Nikolija Jovanović: Radni odmor u Grčkoj

Autor: | 29/05/2015

0

Atraktivna pevačica Nikolija Jovanović provela je nedelju dana u Atini, gde je ekranizovala novi singl "Opasna igra". Grad u kome je studirala uvek je podseti na najdinamičnije trenutke njenog devojaštva, koje je provela u grčkoj prestonici.
- Nedostajala mi je Atina. Nisam bila u Grčkoj nekoliko meseci, što je najveća pauza u poslednjih nekoliko godina. Obuzele su me emocije kada sam sletela, kao da sam došla kući. Najdraži deo života proveden u Atini su mi studije koje sam tamo i završila. Poslednjih šesnaest godina letujem u Grčkoj, a studije će mi zauvek ostati u sećanju - počinje razgovor za naš magazin kćerka folk zvezde Vesne Zmijanac, koja će obožavaoce uskoro obradovati novim spotom.
- Spot sam snimala na Paralijakiju, magistralnom putu koji podseća na pojedine putne deonice u Majamiju, snimali smo na plaži "Jabanaki" i u klubu "Akrotiri". Reč je o numeri "Opasna igra". Deo teksta radio je moj dečko Relja Popović. Verujem da će biti bolja od svih pesama do sada pošto je moj dragi radio na njoj. U spotu igra i moja najbolja drugarica Džulija iz Atine, što mi je izuzetno drago - ističe Jovanovićeva, koju će majka uskoro obradovati nekretninama, najverovatnije na Glifadi.

- Ne kupujemo još nekretnine u Atini, ali uvek razmišljam na tu temu i čekam pravi trenutak. Volela bih da u Grčku odlazim na letovanje do kraja života. To je najbolja zemlja za odmor u kojoj se osećam kao kod kuće. Potrudiću se da ovog leta i Relji dočaram taj utisak, kako bi i on poželeo da što češće idemo u Atinu. Poslednji boravak tamo podsetio me je na neponovljive godine u gradu u kome imam više poznanika nego u Beogradu. Ali, u Grčkoj imam manje pravih prijatelja, jer jedinim prijateljima u životu smatram nekoliko drugarica iz osnovne škole koju sam pohađala u Beogradu - priča Nikolija, koja se prvi put razdvojila, na nedelju dana, od svog izabranika sa kojim je u vezi od prošlog septembra.

- Relja sprema ispit za junski rok i svaki dan ide na glumu tako da nije mogao da putuje sa mnom u Atinu. Ne znam zašto se o našoj razdvojenosti pravi tolika fama. Razdvojenost od nedelju dana je kao produžena radna Nova godina. Non-stop se dopisujemo, u stalnom smo kontaktu, čak i kad se odvojimo na nekoliko sati - objašnjava Nikolija, koja je početkom godine sa Reljom započela život na istoj adresi.

- Zajednički život nam veoma prija. Ne mogu to da opišem rečima. Mnogo nam je lepo. Da nije, ne bismo živeli zajedno. Nije bitno ko bolje kuva. Živimo mladalački život, uz to oboje radimo punom parom i ne bavimo se toliko domaćinstvom. To rade kućne pomoćnice i naše mame, koje svakako bolje kuvaju od Relje i mene - zaključuje popularna pevačica.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Privatna arhiva; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još