Jelena Žeželj otkriva da će za četiri meseca postati majka, čemu se silno obradovala

Jelena Žeželj otkriva da će za četiri meseca postati majka, čemu se silno obradovala

Autor: | 29/05/2015

0

Ubrzo pošto se krajem prošle godine na plaži ostrva Koronado zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku, finansijskom konsultantu Nemanji Seležanu, bivša voditeljka "Ekskluziva", a sada dopisnica televizije "Prva" iz Amerike, Jelena Žeželj saznala je da je u drugom stanju. Život na drugom kontinentu veoma joj prija, te svakodnevno uživa u bajkovitim predelima Kalifornije. Naročito joj prija šetnja obalama Tihog okeana u San Dijegu, gde živi, a to joj je i vrsta rekreacije kako bi ostala aktivna i u trudnoći. Za dolazak novog člana polako se priprema, te je već počela da kupuje stvari za bebu. Saznanje da će postati majka silno ju je obradovalo, baš kao i njenog supruga sa kojim proživljava ljubavnu bajku.
- Od trenutka kada sam prvi put izašla sa Nemanjom imala sam neverovatnu želju da sa njim budem zauvek. Posle prvog sastanka već sam maštala o venčanju, našoj deci, zajedničkom životu. Imali smo sreću da samo pola meseca posle venčanja saznamo da sam u drugom stanju. Taj osećaj ne mogu da opišem, naglo sam sazrela u jednom danu. Uživam u svakom trenutku i u ljubavi koju mi muž poklanja - kaže Jelena koja se na svojevrstan način pripremala za ulogu majke još dok je živela u Srbiji.

- Saznanje da ćemo postati roditelji najlepša je stvar koja je mogla da nam se desi, oboje smo presrećni, uživamo u svakom trenutku. Nemanja je podjednako uključen u moju trudnoću, pomaže mi u svemu i sada me definitivno duplo voli. Pored moje sestričine Nore videla sam koliko je divno gledati dete dok raste, koliko se osećaš jakim dok je čuvaš. To je neverovatan osećaj koji bih, naročito sada dok slušam otkucaje srca svoje bebe, poželela svima. Radujem se što ćemo se Nemanja i ja ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi - ističe buduća majka, koja s nestrpljenjem čeka naredni lekarski pregled kada će saznati pol deteta.
- Prva tri meseca imala sam blage mučnine, ali i u trenucima kada mi je bilo loše osećala sam se fenomenalno, jer ne dozvoljavam sebi da budem razmažena trudnica kojoj sve smeta, već uživam u svakom simptomu koji nosi moja trudnoća. Znam da će zvučati kao fraza, ali zaista mi je samo bitno da je beba dobro, a da li će biti dečak ili devojčica manje mi je važno. Moj muž je želeo da na porođaju saznamo pol bebe, ali sam ga ubedila da je zbog kupovine stvari lakše da unapred znamo da li će biti dečak ili devojčica - ističe Beograđanka, koja s radošću govori o svom izabraniku.

- Sa Nemanjom mi nikada nije dosadno, trudi se da mi svaki trenutak ulepša i stvarno uspeva u tome. Već smo počeli da opremamo sobu za bebu i da se na određeni način pripremamo za promene koje će roditeljstvo uneti u naš život. Ali čuvena izreka kaže da svet govori iz uma, a roditelji iz srca, pa se ni mi nećemo posebno truditi da mudrujemo, već ćemo uz našu bebu sticati nova iskustva i životne navike koje će u potpunosti oplemeniti našu svakodnevicu - uverena je atraktivna Jelena, kojoj je ljubav na prvi pogled sa finansijskim konsultantom iz San Dijega donela neopisivu sreću.

- Često umem da kažem, bez preterivanja, da sam kao prava princeza. Pre više od pola godine moj princ je došao po mene, odveo me je u najlepši dvorac, u državu u kojoj je uvek sunčano i toplo. Svakog dana poklanja mi najlepše trenutke i zajedno se brinemo o tome da se hranim zdravim namirnicama koje će pomoći razvoju naše bebe.
Budući da je veoma vezana za porodicu, svakodnevno je u kontaktu sa roditeljima koji su tu uvek da je posavetuju.
- Uglavnom sam na telefonu sa mojom mamom, tatom, sestrom, babicom i sestričinom Norom. Mama mi daje najkorisnije savete, a tu je i Nemanjina majka, koja je trenutno u San Dijegu i čije mi prisustvo mnogo znači, kao i Nemanjin brat Dušan. Nedostaju mi posao, moje kolege i prijatelji, ali mogu da kažem da sam stvarno najsrećnija žena na svetu. Nadam se da će i moja porodica uskoro doći, jer mi je njihova podrška uvek potrebna. Nasmejana sam, voljena i volim - ističe buduća majka, koja će zbog trudnoće odložiti crkveno venčanje u Srbiji planirano za leto.
- Venčanje u crkvi spojićemo sa krštenjem deteta, najverovatnije sledeće godine, kad beba ojača i bude spremna za prekookeanski let avionom - zaključuje zgodna trudnica.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Privatna arhiva; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin