Hurem ne prestaje da intrigira! Merjem Uzerli: Uzbudljivi dani u Beogradu

Hurem ne prestaje da intrigira! Merjem Uzerli: Uzbudljivi dani u Beogradu

Autor: | 01/06/2015

0

Početkom godine Merjem Uzerli izjavila je za "Hello!":
- Nadam se da ću jednog dana upoznati svoje obožavaoce iz Srbije i da ću imati prilike da više naučim o vašoj zemlji i kulturi.
Nije ni slutila da će je samo četiri meseca kasnije profesionalni angažman dovesti u Beograd. Nemačka glumica turskih korena u našoj prestonici snima film "Rana moje majke", povratničko ostvarenje o Bosanki Salihi koja pokušava da pronađe roditelje.
Uz Merjem, u Beogradu borave i njene kolege Ozen Guven i Okan Jalabik, ovdašnjoj publici poznati po ulogama Rustem-paše i Ibrahim-paše. Film će se sedam nedelja snimati u Srbiji, posle čega ekipa, predvođena rediteljem Ozanom Ačiktanom, odlazi u Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.
U Beograd je stigla sredinom maja, što se isprva držalo u tajnosti, međutim, uzme li se u obzir njena popularnost, jasno je da nije mogla da ostane neprimećena. Iz svojevrsne "izolacije" prvi put je izašla pretprošlog vikenda, kada se prepustila čarima nadaleko poznatog noćnog života prestonice. Ipak, daleko veći utisak od čuvenih splavova na glumicu je ostavio ulični svirač iz Knez Mihailove, što je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Zanosna Nemica navodno je smeštena u kući na Senjaku, a još se ne zna da li je u Beograd dovela i kćerku Laru.

Nastavak teksta o najpopularnijoj turskoj glumici i njene fotografije iz Beograda potražite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 1. juna!

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin