Katarina Živković: Iskreno o odnosu sa Branislavom Jankovićem

Katarina Živković: Iskreno o odnosu sa Branislavom Jankovićem

Autor: | 07/06/2015

0

Otkako se pojavila na sceni pevačica Katarina Živković intrigira javnost kako  fizičkim izgledom, tako i dinamičnim ljubavnim životom. Rođena Leskovčanka pre pet godina započela je romansu sa manekenom Branislavom Jankovićem. Strasti su buknule u rijalitiju “Farma”, gde su oboje učestvovali, a u kome je ona odnela pobedu. Idilična romansa kojoj su mnogi predviđali blistavu budućnost okončana je pre godinu dana, ali se i dalje spekuliše o eventualnom pomirenju poznatog para. U jeku priprema za novi album, koji planira da izda za mesec dana, posle objavljivanja dva singla, pevačica za magazin „Hello!“ iskreno govori o odnosu sa Jankovićem.
- Mislim da se o nama i dalje piše zato što je ljudima zanimljivo da to čitaju. Rijaliti “Farma”, u kome smo učestvovali, bio je veoma gledan i ljudi su navikli da nas gledaju kao par. Što se mene tiče, to je završena priča. Poštujemo se i to je sve, a na vezu smo definitivno stavili tačku još pre godinu dana. Mi smo stvarno u dobrim odnosima, povremeno se čujemo. Ljudima je ponekad čudno što među nama nisu pale teške reči. Nisam neko ko se svađa i ko iznosi prljav veš u novine. Ne želim to da radim, i ponosna sam na sebe jer je sve ispalo tako kako jeste. Što se tiče pomirenja, neke stvari se tiču samo nas - kaže Kaća i otkriva kako je prebolela raskid sa Branislavom.
- Prilično sam psihički jaka i trudim se da se ne nerviram zbog nekih stvari koje ne mogu da promenim i na koje ne mogu da utičem. Ukoliko se nešto loše dogodi, ja sam zadovoljna i srećna ako znam da sam dala sve od sebe i ljudski postupila u određenim situacijama. Ako neko nije bio ispravan prema meni, onda je to njegov problem i njegova greška i taj neko treba da se nervira i da bude tužan, a ne ja.

U skladu sa stavom da ljubav pokreće na najlepši i najmoćniji način, Katarina bi volela ponovo da se zaljubi.

- Najviše bih volela da se pojavi neko u koga ću da se zaljubim i da mi prorade „leptirići u stomaku“. Zaljubljenost i ljubav su pokretači svega. Žao mi je što sam sama i ne znam zašto je to tako, valjda treba da se poklope neke kocke. Muškarac mora da ima ono nešto. Uvek sam u glavi imala idealnog muškarca, a uvek mi se svidi neko ko je daleko od toga. Verujem u ljubav, ona me pokreće. Da bi neko bio sa mnom, mora mnogo da me voli, da prihvati moj posao i sve što uz njega ide, kao i činjenicu da će se zbog mene možda “provlačiti” kroz medije. Zbog toga, pored sebe želim nekog ko je apsolutno iskren i ko će me voleti kao osobu, a ne kao Katarinu Živković. Postoje i muškarci kojima se sviđam, ali im je pre svega interesantno to što sam poznata.

Odavno je poznata Leskovčanka oguglala na medijske napise, te ne pridaje preveliku pažnju pričama koje se plasiraju o njoj.
- Trenutno sam u takvoj fazi da mogu da se iznerviram samo ako mi je slika u novinama ružna, a ako je lepa, skoro da me ništa ne dotiče - kaže atraktivna pevačica i otkriva da ume da bude vrlo temperamentna kada nastupi neka konfliktna situacija.
- Nisam osoba sa kratkim fitiljem, ljude uvek saslušam do kraja, i kada se ne slažem sa onim što pričaju. Opraštam sve što nije zlonamerno, jer i sama imam mnogo mana. Ako vidim trunku zlobe kod nekoga, onda nemam šta da opraštam, samo precrtam tu osobu i ona više ne postoji za mene. Uvek sebi kažem da je bolje kada se neke stvari shvate ranije nego kasnije, i idem dalje.

O braku i deci razmišlja, ali smatra da za to postoji pravo vreme, te se prepušta životu da je nosi, uverena da će se sve spontano dogoditi.
- Nikada nije rano za brak ako je ljubav prava i ako u vezi postoje poštovanje i razumevanje. Ne smatram da pevačica mora da bude sama da bi napravila karijeru, da ne treba da bude u braku i da rađa decu. Potrebno je samo da naiđe prava osoba da bi to sve došlo spontano - govori Katarina koja ne krije da je više zadovoljna sobom otkad je, prošle godine, povećala grudi.
- Javne ličnosti koje stavljaju silikone izbegavaju da pričaju o tome, a ja mislim da bi svaka devojka trebalo da menja na sebi ono što joj se ne sviđa. Meni se mnogo više dopada kako sada izgledam, sve mi lepše stoji i svim devojkama koje žele nešto da promene savetujem da budu hrabre i da to urade. Mislim da mi druge promene za sada nisu potrebne, a u četrdesetim, pedesetim, ako budem imala potrebu, verovatno ću uraditi neki fejslifting.

Autor: Zvezdana Milovanović

Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Najnovije vesti