Indira Vladić Levak: Volela bih da nam se porodica uskoro proširi

Indira Vladić Levak: Volela bih da nam se porodica uskoro proširi

Autor: | 13/06/2015

0

Eksplozivna energija i harizma pevačice popularne hrvatske grupe "Kolonija" Indire Vladić Levak gotovo punih dvadeset godina preplavljuje klubove i koncertne hale. Pozitivan stav, zdrave životne navike i podrška supruga Miroslava Levaka, za koga se udala pre godinu dana, četrdesetjednogodišnjoj Slavonki osnova su za svakodnevne radosti i iskreno uživanje u svemu što radi. Prošlonedeljni nastup u beogradskom klubu "Kasina" povod je za razgovor sa prvom damom hrvatske dens scene, koja je krajnje iskreno odgovarala na pitanja o njenim profesionalnim motivima i inspiraciji koju crpi u privatnom životu. Indira je, između ostalog, otkrila i originalan način na koji će proslaviti prvu godinu bračnog života sa hrvatskim preduzetnikom i višestrukim prvakom u bodibildingu, koga je upoznala u jednoj teretani, kada je postao njen lični trener. Na početku razgovora ona priča o boravku u Beogradu, koji neko vreme nije bio na njenoj mapi putovanja.

- Pošto me dugo nije bilo u Beogradu, pokušavam da nadoknadim sve propušteno. Nažalost, nema mnogo vremena za opuštanje, ali uživam u odličnoj hrani i srdačnosti ljudi koja se oseti na svakom koraku.

Imate li neke specijalne rituale pred izlazak pred publiku i da li nekada osećate tremu?
- Nisam sujeverna, štaviše volim da prkosim takvim pričama i da dokazujem ljudima da crna mačka ne predstavlja nesreću ili bilo koja druga verovanja. Trema je nešto što leži duboko u svakom čoveku, samo je stvar u tome kako ko ume da je kontroliše. Meni to neki put uspe u potpunosti, a nekada manje.

Uvek dajete maksimum na sceni. Kako povratite energiju kada se nastup završi?

- Poznata sam kao perfekcionista i ne bih mogla da podnesem da mojoj divnoj publici uskratim i najmanji detalj. Zato se uvek trudim da dam sto deset posto, što i nije lako. Ja sam žena koja je puna pozitivne energije, imam je napretek, tako da još nisam došla u situaciju da ta energija dođe na rezervu.

Prepoznatljivi ste po zaraznom osmehu. Od koga ste ga nasledili i da li primećujete da vam sa godinama dopada taj urođeni entuzijazam?
- Zarazni osmeh podario mi je dragi bog. Takva sam bila od najranije mladosti, vesela po prirodi, prava mala vragolanka. Što se entuzijazma tiče, on s godinama raste.

Koliko vam je za bavljenje ovim poslom i emotivnu razmenu sa publikom važno da i sami budete emotivno ispunjeni?
- Čovek koji nije emotivno ispunjen nema šta da prenese svojoj publici. To se vidi, oseća se i publika to prepozna. Ja sam emotivno ispunjena osoba i zato između moje publike i mene postoji posebna povezanost.

Prošle godine 1. juna stali ste na „ludi kamen“ sa suprugom Miroslavom Levakom. Kako ste doživeli prvu godinu i da li ste je obeležili na neki poseban način?

- Prva godina je prošla zaista brzo, u skladu i sreći. Moj suprug i ja volimo iste stvari, pa se u svemu nadopunjujemo. Bilo je raznih ideja gde da otputujemo, a na kraju smo odlučili da budemo malo drugačiji. S obzirom da smo oboje motoristi i veliki obožavaoci Valentina Rosija, pala je odluka da otputujemo u "Mugello Gran Prix" u Italiji. Usput ćemo svratiti do Verone i Venecije, tako da će to biti jedno pravo romantično bračno putovanje.

Kada ste upoznali sadašnjeg supruga i čime vas je osvojio?
- Nas dvoje se poznajemo više od pet godina i nekako smo se često susretali i bili u kontaktu. Privukao me je time što nije bio nasrtljiv, a osvojio smislom za humor, pozitivnošću, smirenošću, inteligencijom i time što volimo slične stvari. Pružio mi je oslonac i osećaj da u svakom trenurku mogu da računam na njega. Podržava me u svemu što radim, a najviše razumevanja ima za mene kao ženu.

Jeste li se imalo kolebali oko ulaska u drugi brak zbog razvoda kroz koji ste pre toga prošli?
- Drugi brak? Za mene postoji samo moj Miroslav, to je ono što sam oduvek tražila.

Trudite li se da ne ponavljate greške iz prvog braka?

- Trudim se samo da ne ponovim greške na sceni, jer jedino te primećujem.

Šta je za vas najveći dokaz ljubavi?
- Teško je izdvojiti jedan, jer me suprug obasipa sa puno dokaza, ali mnogo mi znači nesebična podrška u svemu što radim, razumevanje, podrška i na kraju one male stvari koje svaku vezu čine slatkom, a to su jutarnji poljubac, zagrljaj i one male slatke reči "volim te".

Nameravate li da napravite profesionalnu pauzu kako biste proširili porodicu?

- Volela bih da nam se porodica uskoro proširi, a sve ostalo će doći samo po sebi.

Plašite li se starosti?
- Ne bojim se starosti ni najmanje. Život nosi nekoliko segmenata: mladost, srednje doba i starost. Mislim da to treba oberučke prihvatiti i u svakom od tih segmenata uživati na poseban način. Mladost ima svoje čari, srednje doba nosi iskustvo i pamet, a starost mirnoću i spokoj.

Planirate li da napravite neke estetske korekcije ili ćete pustiti prirodu da radi svoje?
- U užem izboru je estetska operacija mog "Smarta", pa da dobijem "golf 1" iz 1974. godine, što je odnedavno kod nas u modi.

Šta biste u ovom trenutku rado promenili u svom životu?
- Apsolutno ništa.

Autor: Deana Đukić
Foto: Boško Karanović; Hello!

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin