Kim Kardašijan presrećna što je zatrudnela metodom vantelesne oplodnje

Kim Kardašijan presrećna što je zatrudnela metodom vantelesne oplodnje

Autor: | 15/06/2015

0

Vest da je Kim Kardašijan ponovo u drugom stanju, i da je zatrudnela metodom vantelesne oplodnje, ostala je u senci senzacionalne novosti koja se odnosi na njenu porodicu, a koja se desila u isto vreme - njen očuh Brus Džener postao je Kejtlin i u novom - ženskom izdanju - fotografisao se za naslovnicu prestižnog magazina.
Nije tajna da je planetarno popularna televizijska rijaliti zvezda dugo želela da proširi porodicu. Zajedno sa suprugom, reperom Kanjeom Vestom saopštila je javnosti da će kćerki Nort Vest, koja 15. juna puni dve godine, podariti brata ili sestru. Objava srećne vesti bila je prvi poklon koji je tridesetčetvorogodišnja Amerikanka podarila suprugu za njegov trideset osmi rođendan, koji je nedavno proslavio u košarkaškoj dvorani.
Zanosna Kim potrošila je sto deset hiljada dolara da bi zakupila "Staples Center" dvoranu, u kojoj je njen suprug proslavio svoj dan, igrajući košarku sa nekoliko prijatelja. Među njima je bio i dobitnik "Gremi" nagrade Džon Ledžend, koji je pre košarkaške utakmice otpevao američku himnu. Neposredno pre toga bračni par proslavio je prvu godišnjicu skladnog braka, a sa obožavaocima na društvenim mrežama podelili su fotografije sa venčanja koje dosad nisu viđene u javnosti.

Sve o veštačkoj oplodnji i komplikacijama koje su joj prethodile pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 15. juna!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin