Sanja Marinković: Lude letnje žurke odavno sam zamenila zabavama sa sinom

Sanja Marinković: Lude letnje žurke odavno sam zamenila zabavama sa sinom

Autor: | 19/07/2015

0

Posle još jedne uspešne televizijske sezone, autorka i voditeljka emisije "Magazin in" Sanja Marinković odlučila je da otputuje da sedmodnevni odmor na grčko ostrvo Mikonos. Šarmantna brineta se u društvu supruga Aleksandra Uhrina i sina Strahinje uvek najlepše provede, a sa njima su ovog puta bili i njeni roditelji, tako da je sebi priuštila pravo porodično uživanje. Čak ni loši vremenski uslovi nisu pokvarili veselu atmosferu koja je vladala među petočlanom ekipom.

- Svake godine odvojimo period tokom koga ćemo boraviti u Grčkoj, ali uvek izaberemo drugu destinaciju. Prethodnih godina bili smo na Santoriniju, Rodosu, Kosu i drugim ostrvima, a sada smo odlučili da to bude Mikonos. I ranije smo tamo letovali , ali pošto je to mesto koje te svake godine iznenadi novim plažama i barovima, odlučili smo da mu se vratimo - počinje priču simpatična novinarka.

- Odlučili smo da Mikonos posetimo krajem juna, jer je to period kada se tamo okupljaju porodice, dok je avgust rezervisan za mlađe posetioce i lude letnje žurke. Mi smo na taj način imali priliku da ostrvo upoznamo pre nego što smo dobili dete, pa nam to više nije bilo zanimljivo. Iako smo bili u društvu bake i deke, koje Strahinja obožava, čitavog dana svi smo bili zajedno. Uveče smo izlazili na porodične večere i opuštali se uz dobru hranu i kvalitetno vino. Period za lude žurke do zore je iza nas i tu vrstu provoda ostavljamo mlađim generacijama.

Sanja Marinković, jedno od zaštitnih lica televizije "Pink", bila je prijatno iznenađena novim plažama i barovima, od kojih su mnogi prilagođeni i deci, ali su je vremenski uslovi neprijatno iznenadili. Zbog jakog vetra koji je nekada dostizao i do pedeset kilometara na sat bilo je dana kada nisu mogli da odlaze na plažu. Čak i lokalno stanovništvo ne pamti da je ikada bilo tako vetrovito na ostrvu.

- U danima kada je vetar jako duvao i kada nije bilo pogodno za kupanje obilazili smo grad, a pošto je Strahinja sada u fazi kada mnogo voli da igra karte organizovali smo porodična nadmetanja i sami sebi priredili zabavu. Igrali smo i tenis, išli na pecanje, ali nam je ipak bilo najlepše kada smo mogli da se kupamo. Naš sin već nekoliko godina trenira plivanje, odličan je u tom sportu, i to mu je bilo najzanimljivije - tvrdi ponosna majka, čiji je sin nedavno završio prvi razred sa odličnim uspehom.

- Pošto se na kraju prvog razreda učenici opisno ocenjuju, on je završio školsku godinu kao veoma uspešan đak. Isti rezultat imao je i Matija, sin mog brata, tako da smo porodično ponosni na naše dečake. Strahinja se lepo snašao u bilingvalnoj školi koju pohađa, jer mu učenje jezika odlično ide. Uspešno smo prošli kroz početni period kada je školu shvatao kao igraonicu, a sada je već ozbiljan đak. Tokom školske godine ja sam bila zadužena da mu pomažem oko jezičkih predmeta, dok je suprug pomagao oko matematike. Takmičili smo se ko će biti bolji, ali se na kraju ispostavilo da smo oboje bili odlični - iskrena je Sanja.

Kao pasionirani ljubitelj putovanja novinarka planira da tokom leta obiđe još neke atraktivne destinacije, a ona i njen suprug odavno su trenutke ludog provoda zamenili za zabavu u društvu njihovog mališana bez koga nikada ne putuju.
- Nisam od onih majki koje će dete ostaviti kod kuće i otići sa drugaricama na Ibicu. Što je Strahinja stariji, to je zahtevniji, ali je i zabavniji, u njegovom društvu se uvek najbolje osećamo. Lepo je da roditelji imaju vreme za sebe, ali meni i mom suprugu je najlepše kada smo u društvu našeg deteta. Sve troje volimo da putujemo, da upoznajemo nove ljude i da se bavimo sportom, tako da smo savršeni spoj za sve avanture - zaključuje Sanja Marinković.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Privatna arhiva / Hello!

Najnovije vesti