Dragana Džajić: Teško je danas naći partnera koji je dovoljno jak i siguran u sebe

Dragana Džajić: Teško je danas naći partnera koji je dovoljno jak i siguran u sebe

Autor: | 25/07/2015

0

Pošto je nedavno u Monte Karlu prisustvovala svečanosti povodom uručenja diplome nakon završenih studija Luksuznog menadžmenta u hotelijerstvu, Dragana Džajić doputovala je u Beograd kako bi svoj uspeh proslavila u društvu porodice i prijatelja. Mlađa kćerka fudbalske legende Dragana Džajića uživa u rodnom gradu koji često posećuje, a poslednjih nekoliko godina živi i radi u Kneževini Monako.

- Vreme u Beogradu provodim u krugu najmilijih, porodice i prijatelja. Mnogo mi nedostaje moj grad i uvek mu se rado vraćam. Tokom leta ću dosta putovati, što zbog posla, što radi uživanja, ali ću se najduže zadržati u Beogradu - kaže na početku razgovora za magazin "Hello!" zgodna dvadesettrogodišnjakinja, kojoj život u Monaku izuzetno prija.

- Monako je malo mesto i meni veoma prija. Imam svoje društvo, ustaljene navike, obaveze i tamo odlično funkcionišem.

Uz stalan posao u jednoj uglednoj kompaniji, atraktivna Beograđanka bavi se i manekenstvom, a nedavno je postala zaštitno lice brenda kupaćih kostima.
- Manekenstvom se bavim iz hobija. Nikada mi nije bio cilj da gradim karijeru top-modela. Koristim mladost, život i snagu koju imam. Modeling i fotografija su stvari koje volim da radim u slobodno vreme i koje me ispunjavaju. Završila sa baletsku školu i sviram klavir, to su takođe stvari koje volim da radim kada mi vreme dozvoli, ali slobodnog vremena imam vrlo malo.

Iako su mnogi smatrali da iza njenih uspeha stoji uticaj njenog oca Dragana, vitka plavuša je kroz karijeru mnogo puta dolazila u situaciju da joj upravo to bude otežavajuća okolnost. To joj je donelo zrelost, ali i volju da bude upornija i hrabrija, za šta su zaslužni i njeni najbliži.
- Moji roditelji i sestra pružaju mi potpunu podršku. Uvek su tu za mene i mnogo mi znači njihovo mišljenje. Mnogo smo vezani i uvek saslušam njihove savete, a na meni je da na kraju donesem konačnu odluku.


Iako je njen fizički izgled u domaćim medijima uvek bio u prvom planu, Dragana tvrdi da njeno samopouzdanje leži u nečemu drugom.
- Nikad se nisam oslanjala na svoj fizički izgled. Imam ogromno samopouzdanje jer sam u poslu, kao i u životu, do cilja dolazila glavom, strpljenjem, vaspitanjem i tolerancijom. Naravno, fizički izgled može dosta da pomogne, ali u mom poslu najbitnije je kako koristite svoje znanje, a ne koliko redovno vežbate. Protiv predrasuda se bori samo ona osoba koja nije dovoljno svoja i kojoj je važno šta drugi misle. Meni je najvažnije kako se ja osećam i šta o svemu misle meni važni ljudi. Boriti se protiv predrasuda je gubljenje vremena - izričita je Dragana.

Iako ima sve predispozicije da bude predmet mašte mnogih pripadnika jačeg pola, Dragana je u ovom periodu energiju usmerila u drugom pravcu.
- Trenutno sam posvećena svom poslu. Mnogo projekata me čeka i radujem im se - kaže manekenka, kojoj nije lako da nađe partnera koji bi mogao da ispuni sva njena očekivanja.
- Danas je teško naći partnera koji je dovoljno jak i siguran u sebe da isprati svaku mladu i ambicioznu damu. Nije nemoguće naći takvog, ali nije ni lako. Može da me privuče samo muškarac koji ima veliko srce, lepe manire, koji je spreman da me beskompromisno voli.


Beograđanka dugih nogu ovdašnjim muškarcima, svojim zemljacima, daje malu prednost u odnosu na strance.
- Činjenica je da su naši muškarci drugačiji od zapadnjaka, ali nema boljih ili gorih. Sve zavisi od osobe. Mada smo mi generalno kao narod topliji od ljudi sa Zapada.

Dok čeka da upozna muškarca koji će osvojiti njeno srce, Dragana mašta o danu kada će sa svojim izabranikom stvoriti potomstvo i roditeljima podariti unuke.
- Maštam o tome. Mislim da ne postoji ništa što bi me više usrećilo od toga da jednog dana osnujem porodicu i da sve što ostvarim pružim njima. Obožavam decu i umem da volim - završava "lepa Džajina kći", kako su je prozvali neki srpski mediji.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Tijana Vuković / Hello!

Najnovije vesti