Olivera Kovačević ekskluzivno za "Hello!": U stabilnoj sam vezi, ne treba mi brak kao dokaz za to

Olivera Kovačević ekskluzivno za "Hello!": U stabilnoj sam vezi, ne treba mi brak kao dokaz za to

Autor: | 27/07/2015

0

Posle dugogodišnje karijere u informativnim redakcijama prvo u štampi, a potom i na televiziji, novinarka i voditeljka Olivera Kovačević zakoračila je u novu etapu profesionalnog života, mesto glavne i odgovorne urednice Zabavnog programa "Radio-televizije Srbije". Pre samo mesec dana malo ko je mogao da zamisli "čeličnu ledi" na čelnoj poziciji Zabavnog programa na "Javnom servisu". Ali ona je odlučna da se ozbiljno pozabavi ovim naizgled lakšim poslom od suočavanja sa vodećim ljudima u zemlji. Ponuditi kvalitetnu zabavu u vreme kada jeftina nikada nije bila dostupnija u medijima, čak i u onima sa nacionalnom frekvencijom, nije lak zadatak, ali je Olivera odlučna da dokaže suprotno.

Premda su mnogi pomislili da će nova funkcija značiti i prestanak emitovanja njene autorske emisije "Da, možda, ne", sa kojom je ušla u osmu sezonu, u razgovoru za magazin "Hello!" televizijska zvezda otkriva sudbinu ovog autorskog formata, kojim je unapredila standarde političkih "talk show" emisija. O privatnom životu nikada nije govorila javno ili je u odgovorima vešto izbegavala da otkrije ono što studijske kamere ne mogu da zabeleže. S obzirom na to da je rođena u Zrenjaninu, beogradski asfalt i život u sopstvenom stanu u centru grada često menja boravkom u rodnom Banatu, a trenutke u krugu porodice i emotivnog partnera sebično čuva za sebe.

Da li ste trenutno emotivno ispunjeni?
- Potpuno.

Kako vam uspeva da emotivni život držite daleko od očiju javnosti?
- Veoma jednostavno, nisam slala novinama fotografije sa letovanja ili rođendana, niti iz svoje dnevne sobe. Zvaničan papir za mene ne znači mnogo. Reč sloboda asocira na pozitivne vrednosti i, prema društvenim merilima, kada niste u braku, vi ste slobodni. Ja sam ovako slobodna, čvršće emotivno vezana nego što bi me mogli privezati bilo koji bračni i slični ugovori. Kao u priči Edgara Alana Poa o ukradenom pismu: svi ga traže na skrivenim mestima, a on je na najvidljivijem - pored mene.

Nastavak intrigantnog intervjua sa Oljom Kovačević pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 27. jula!

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!