Pola sata sa... Biljana Obradović

Pola sata sa... Biljana Obradović

Autor: | 11/08/2015

0

Mnogi komentarišu kako ne starite. Koji je vaš tajni recept za mladost?
- Kako da starim kada svaki dan gledam najlepše, najbolje i najzgodnije momke Srbije. Od tolike lepote moraš da se prolepšaš. Šalu na stranu,imam odličnu genetiku, a uz to vodim računa o ishrani i idem na jogu.

To kažete jer ste PR Fudbalskog kluba "Partizan". Može li se uporediti vaš novi angažman i novinarski posao koji dugo obavljate?

- Ne može da se poredi, posao portparola Fudbalskog kluba „Partizan“ počela sam da radim posle petnaest godina novinarske karijere i preko sedam stotina intervjua i reportaža, od kojih veliki broj sa svetskim zvezdama. Samo tako ostvareni, uz svoju televizijsku produkciju, možete da budete posvećeni, i da bez sujete i uz veliko medijsko znanje postanete portparol velikog sportskog kluba. Pored perioda kada sam radila emisiju „City“, ovo mi je najlepši deo života, jer sam tek sada dovoljno zrela i ispunjena da mogu maksimalno da uživam u svom radu bez opterećenja.

Koje su blagodeti vašeg novog posla? Kakav je osećaj biti okružen zgodnim sportistima?
- Nova energija, adrenalin, izazov i, naravno, probijanje granica. Bolje se slažem sa muškarcima nego sa ženama. Uz najzgodnije muškarce Srbije sam u svom prirodnom okruženju.

Priželjkujete li da se u još nečemu okušate?
- Ja sam poznata po ekskluzivama i ako, posle rođenja deteta, budem ostala u televizijskom novinarstvu, volela bih da putujem i da jednom mesečno radim samo takve reportaže. Moj novi posao biće uloga majke.

Šta to ima u svetskom džet-setu u odnosu na naš te mu se uvek rado vraćate?

- Neko moje ludilo u probijanju granica, estetici lepog, želja da osvojim neosvojivo, mogućnosti da uživam u posebnosti gde niko drugi nije, a najvažnije da to radim samo zbog sebe. Tipično "lavovski".

Kada se osećate zavodljivo?
- Kada ugledam njega. Onda imam poseban sjaj u očima. Nije važno gde sam i u čemu sam, on to prepoznaje.

Koja vam je omiljena kombinacija boja?
- Crno-bela jer simboliše čednost, suptilnost, eleganciju i jačinu.

Koga puštate u vaš svet i koliko često?

- Živim u mikrosvetu, volim da se osamim jer tako skupljam energiju. Volim ljude koji su jednostavni i odišu mirom, sa kojima je i ćutanje kao pet sati priče.

Kakve muškarce prvo primetite, a kakvi mogu da vas zadrže?
- Kod mene ili proradi „hemija“ ili je nema. Može da bude najzgodniji frajer a da ga posmatram kao drvo, da me uopšte ne zanima. A za nekim mogu lako da poludim jer osetim to nešto. ”Da na muško miriše”, što kaže Severina.

Kako sebe zamišljate kao nevestu?
- Važno mi je da mladoženja bude onaj koga zaista volim. Mogu samo da uzmem ličnu kartu i odem u opštinu sa kumovima, ako je on taj. Ipak, mislim da će moja svadba biti jedan pravi večernji parti za sve drugare, uz neki super bend, na otvorenom.

Da li mislite da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere?

- Ja sam savršena žena sa Venere za onoga koga izaberem sa Marsa.

Kako zamišljate idealnog muškarca?
- Moj muškarac uopšte nije idealan, ima toliko mana, ali sve te mane volim i za mene je poseban.

Šta je za vas odmor iz snova?
- Pod a: on i ja bilo gde. Pod b: isključeni mobilni telefon, kućica na moru u nekom zabačenom mestu, plaža, talasi i mir.

Da li lako zaplačete i zbog čega najčešće?

- Svakog meseca, sve žene znaju zašto.

Šta bise uradili drugačije kada biste mogli da vratite vreme?
- Imam idealan život i ne bih ga menjala, ali bih potražila neke osobe koje su kasno ušle u moj život. U pogrešno vreme su bile na pravom mestu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Hello!