Jelena i Nemanja Seležan u San Dijegu organizovali "baby shower" za naslednika Stefana

Jelena i Nemanja Seležan u San Dijegu organizovali "baby shower" za naslednika Stefana

Autor: | 14/08/2015

0

Bivša voditeljka, a sada dopisnica televizije “Prva” iz Kalifornije Jelena Seležan pored supruga Nemanje proživljava istinsku bajku. Dokaz su i čarobne fotografije sa intimnog slavlja poznatog kao „baby shower“, koji je upriličen u susret rođenju sina.

- „Baby shower“ organizovali smo u našoj kući, bilo je oko sedamdesetoro prijatelja koji se zajedno sa nama raduju dolasku naše bebe. Za savršenu dekoraciju i organizaciju zaslužne su moja drugarica i jetrva, žena Nemanjinog brata Tijana, zatim sestrica Nikol, kao i Nemanjina mama. One su se potrudile da sve izgleda božanstveno. Dovoljno je da vam kažem da smo poklonima, koje su naši gosti kupovali, sa mnogo ljubavi već opremili celu bebinu sobu - kaže na početku razgovora za „Hello!“ buduća majka, koja je i u poznoj trudnoći veoma aktivna.

- Perfekcionista sam i volim da svaki detalj bude dobro osmišljen tako da sam danima pre „baby showera“ tražila idealnu haljinu, a uspela sam da i Nemanju nagovorim da bude obučen u nijanse plave. Iako je ovde običaj da „baby showeru“ prisustvuju samo žene, mi smo pozvali i muškarce jer je došao i Nemanjin tata iz Beograda, pa smo želeli da i on, kao i Nemanjin brat i prijatelji prisustvuju našem slavlju - uz osmeh govori Jelena, čiji je izabranik već odabrao ime za sina.

- Dogovor je bio ako bude devojčica ja dajem ime, a ukoliko je dečak, ime će dati Nemanja. Čim je rekao da bi voleo da se naš sin zove Stefan, znala sam da je to pravo ime za našu bebu. Kažu da ime utiče na karakter, a ime Stefan znači onaj koji je krunisan - objašnjava gospođa Seležan, koja je i u drugom stanju zadržala vitku liniju.

- Uživam u trudnoći, u svakom pokretu bebe u stomaku, u svakom danu koji mi donosi nova iskustva. Drugo stanje je nešto najlepše što žena može da doživi, prija mi pažnja moje porodice, svi se trude da mi svaki dan učine najlepšim. Mislim da je genetika u mom slučaju presudna, jer sam hedonista, uživam u hrani i teško se odričem zadovoljstava koje donosi kulinarstvo. Imam sreću da ne volim slatkiše. Ugojila sam se oko osam kilograma, ali izgleda da je sve u predelu stomaka - navodi Beograđanka, koja još nije odlučila da li će Stefana doneti na svet prirodnim putem ili carskim rezom.

- Najviše bih volela da se porodim prirodnim putem, ali videćemo kako će sve teći - iskrena je Jelena, koja je veoma zahvalna suprugu na bajkovitoj svakodnevici.

- Nemanja je najbolji muž koji može postojati na svetu, ne postoje reči kojim bih mogla da mu zahvalim za svu ljubav i pažnju koju mi pruža. Toplina doma je ono što Nemanja i ja želimo da naš sin oseti, želimo da mu budemo velika podrška, da mu pružamo ljubav, da ga vaspitavamo u pravoslavnom duhu, da mu pružamo najbolje obrazovanje, kao i da smo uvek uz njega. Ne mogu da kažem da ne osećam veliku odgovornost, ali trudiću se da sve ono što su moji roditelji preneli meni ja prenesem na Stefana - sigurna je buduća majka, čija devojačka soba u Beogradu nije pretrpela velike promene u odnosu na period kada je bila dete. Plišane igračke roze boje sada je zamenila plavim, koje dominiraju u sobi njenog naslednika.

- Soba je toliko divna da poželim da ja spavam u njoj. Iako smo skoro sve pripremili, uvek pronađem još nešto što bismo mogli da dodamo. Ipak, ono što će je učiniti najlepšom jeste naša beba koju očekujemo - razneženo kaže nekada omiljeno televizijsko lice emisije “Ekskluziv”. Njena povremena uključenja iz Amerike uvek rasplaču članove njene porodice u Srbiji, sa kojima je u svakodnevnom kontaktu.

- Sa mojom mamom, babom i sestrom često pričam o majčinstvu i njihovi saveti mi najviše pomažu. Volim i sa Nemanjinom mamom da pričam o Nemanjinom odrastanju, pa i na taj način prikupljam korisne savete - kaže na kraju Jelena i najavljuje da će radost povodom rođenja sina uskoro podeliti sa čitaocima njenog omiljenog magazina “Hello!”.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Hello!; Jelena Seležan / Instagram
Tagovi: Jelena Seležan

Pročitajte još