Neda Ukraden vrele letnje dane provodi sa porodicom u Boki Kotorskoj

Neda Ukraden vrele letnje dane provodi sa porodicom u Boki Kotorskoj

Autor: | 15/08/2015

0

I ovog leta čuvena pop zvezda Neda Ukraden uživa u porodičnoj idili u Lepetanima na Crnogorskom primorju, gde je pre skoro četiri decenije kupila vilu u kojoj je proživela neke od najlepših trenutaka u životu.

Gust raspored nastupa uspešno usklađuje sa danima odmora, koje provodi sa kćerkom Jelenom, zetom Predragom Bilbijom i unucima, četvorogodišnjim bliznakinjama Nedom i Aleksandrom i jednoipogodišnjim Dušanom. Sa prvim danima avgusta, poznata baka nestrpljivo iščekuje svoj šezdeset peti rođendan, koji će 16. avgusta tradicionalno proslaviti u krugu najmilijih u Boki Kotorskoj.

- Rođendan ćemo provesti zajedno, u krugu porodice. Opet ćemo napraviti neku feštu na moru, najverovatnije na jahti mog kuma. Prošle godine slavili smo na brodu, bilo je predivno, a želja mi je da ove godine uplovimo u neku uvalu i uživamo u gozbu na nekoj plaži. U svakom slučaju, biće to jedno celodnevno druženje, krstarenje Jadranskim morem uz pesmu i veselje - počinje razgovor raspoložena pevačica i dodaje da proživljava najlepše godine života.

- Sada sam u najlepšem dobu. Najzdravija sam, najsrećnija, najrazumnija i najopuštenija. Do sada sam stalno bila u nekom grču i jurnjavi, mučili su me razni problemi, a sada sam nekako načisto s tim šta mogu, a šta ne, šta želim, a šta ne. Zahvaljujući tome, svaki dan mi je lep i radujem se svemu što me čeka. Vremenu sa porodicom, koncertima, nastupima, i ma koliko da mi je nekada naporno da menjam gradove, države, kontinente, na kraju dana sam zaista ispunjena i srećna. Mnogo sam srećna sa svojom porodicom i to je najveća radost koju sam mogla da dočekam kao žena. Sve drugo su sitnice, možda bi moglo bolje, ali to su nevažne stvari u odnosu na prave vrednosti i ono što vas zaista čini ispunjenom i srećnom osobom - staloženim glasom objašnjava.

Ove godine, njenom rođendanu posebno se raduju unuci, koji obožavaju da sa bakom uživaju u morskim čarolijama.

- Toliko su vesele i zabavne da ja to ne mogu da opišem. Toliko sam srećna što imam moje unuke, da ne mogu da zamislim nijedan dan bez njih. Jurim sa nastupa da se što pre vratim u Lepetane, samo da sam što više sa njima. Vrućine im uopšte ne smetaju. Dušan je već pravi dečak, a Neda i Aleksandra su u fazi kada su preslatke. Žele da plivaju, da se igraju u vodi, oblače štikle, šminkaju se, Nedica obožava da peva, zavuče se tako u neki ćošak pa se pravi da razgovara sa novinarima i imitira njenu baku. Aleksandra je skoro sama proplivala. Neverovatno koliko je hrabra, bez šlaufa i mišića ulazi u vodu i ne oseća nikakav strah. Potone, pa izroni i nastavi. Bakin hrabri borac. Dule je mali nestaško i on me najviše od njih troje podseća na Jelenu kada je bila mala - kroz osmeh Neda opisuje atmosferu na obali Bokokotorskog zaliva.

Iako se u medijima pojavila vest da je porodična vila stavljena na prodaju, Neda za „Hello!“ objašnjava da je posredi nesporazum.

- Kuća je nekoliko puta obijana i odnesene su i neke vredne stvari, ali ovo je naš drugi dom, u kome smo skoro već četrdeset godina i ne bih želela da ga se odreknem. S druge strane, tačno je da nije lako održavati toliku imovinu, leti, kada dođemo ovde, imamo pune ruke posla, ali nije nam teško kada na kraju počnemo da uživamo u njoj. Za decu je ovo sada najlepše mesto, morska oaza u kojoj uživaju i ne bih im to oduzela - izričita je istaknuta umetnica, koja s nestrpljenjem čeka nastavak radova na stambenom objektu, koji njena kćerka i zet grade pored njene vile.

- To je bio moj poklon njima i mojim unucima, a radovi su već počeli. Plac se nalazi odmah do moje kuće, kupila sam ga još 1989. godine, a sada smo dobili građevinsku dozvolu za početak gradnje. Zbog turističke sezone, od 15. juna do 15. septembra gradilišta su zatvorena, tako da je to sada na pauzi - objašnjava pevačica i priznaje da joj je teško da bude u ulozi posmatrača.

- Moje je bilo da pribavim građevinsku dozvolu i da dam zemljište, a za ostalo je zadužena firma Jeleninog i Predragovog kuma. Nisam želela da se mešam, ali moraću da intervenišem. Nisu to naivne stvari, kao, recimo, kada kupujete dušek za plažu. Ipak, o svakom detalju treba povesti računa. Arhitekta uvek ima najbolju viziju prostora, ali vi ste ti koji će u njemu živeti i važno je da to vama odgovara - odlučno završava razgovor muzička zvezda.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello!
Tagovi: neda ukraden