Ilda Šaulić: Priželjkujem ali i privlačim neke lepe stvari

Ilda Šaulić: Priželjkujem ali i privlačim neke lepe stvari

Autor: | 09/09/2015

0


Bogatu kolekciju pečata u svom pasošu pevačica Ilda Šaulić ovog leta upotpunila je sa još nekoliko, ponovo se otisnuvši na hedonističku turu.
Posle višenedeljnog uživanja na Francuskoj rivijeri, severu Italije, a potom i južnijim krajevima Jadranske obale, tridesetšestogodišnja Beograđanka za magazin "Hello!" prenosi utiske sa višenedeljnog proputovanja, na kome se smenjivalo društvo, ali ne i dobro raspoloženje.

- Kao svake godine, početak leta provela sam u Francuskoj. Prvih pet dana uživala sam sa svojim prijateljem i saradnikom, šminkerom Dušanom Lazićem. Iako smo prošle godine već posetili jug Francuske, zbog snimanja spota nismo imali vremena da uživamo u čarima Azurne obale, tako da je ovo bila prilika da nadoknadimo propušteno - počinje razgovor Ilda i sa oduševljenjem nastavlja da priča o boravku na Mediteranu.

- Odlično poznajem taj deo Francuske, pa smo mogli da obiđemo sve što nas je zanimalo. Na prvom mestu to su bili dobri restorani, prelepe plaže, kao i šetnje ulicama koje mame lepotom - govori plavokosa lepotica, koja je posle nekoliko dana provedenih u raskošnom ambijentu "Hotel du Cap-Eden-Roc" u Antibu uživala sa svojim mlađim bratom.


- Pošto je Dušan otišao pridružio mi se moj brat Mihajlo sa kojim sam nastavila sa dinamičnim obilaskom obale. Od Monaka do Sen Tropea, posetili smo najlepša mesta i uživali u zajedničkom vremenu. Mnogo volim Francusku, njihov mentalitet, a posebno pauzu za ručak od pola jedan do pola tri, uz koji se obavezno pije vino. Francuzi su pravi hedonisti, umeju da uživaju u životu, a meni je to blisko. Tamo se osećam kao svoj na svome.

S obzirom na to da je jedna od najlepše stilizovanih dama na javnoj sceni, vreme je posvetila i obilasku ekskluzivnih butika.

- Obožavam francusku modu i stil koji neguju Francuskinje. Kad god odem tamo, kupim stvari koje nigde drugde u Evropi ne mogu da nađem.

Posle uživanja na obalama Francuske, put ju je odveo ka severu Italije.

- U povratku kući obišli smo vinograde u regiji Gavi, gde sam takođe snimala jedan spot. Gazde su nas divno dočekale, priredivši nam zaista lep ugođaj, a na kraju su nas pozvali da ponovo dođemo. Odgovorila sam im da ću u to čarobno mesto sledeći put doći da se udam - kroz osmeh kaže atraktivna pevačica, koja je ovog proleća okončala deceniju i po dugu emotivnu vezu sa partnerom od koga su je udaljili različiti životni stavovi.


- Početkom proleća desile su se promene na emotivnom planu, ali od tada se nije desilo ništa što bih mogla da podelim. Priželjkujem neke lepe stvari, to i privlačim, a videćemo da li ću uspeti u tome - sa optimizmom kaže kćerka folk zvezde Šabana Šaulića.

Zbog profesionalnih obaveza, sredinom avgusta vratila se u Beograd, odakle je otputovala u Bugarsku, gde je u Koprenu sa ocem održala spektakularan nastup pred trideset hiljada ljudi. Po povratku u Beograd nije imala vremena ni da raspakuje kofere, jer je očekivalo novo putovanje, a u ulozi saputnika ovoga puta našla se njena kuma.

- Otputovale smo u Dubrovnik, na Babin kuk. To je za mene bilo izuzetno upečatljivo putovanje, jer smo bile smeštene u hotelu “Prezident”, gde sam petnaest godina letovala sa porodicom. Poslednji put tamo sam boravila pre dvadeset godina i poseta ovom gradu probudila je u meni jake emocije. Dubrovnik je predivna grad, iako se mnogo toga u njemu promenilo u odnosu na vreme kada smo mi u njemu boravili, more je zadržalo onaj isti magičan miris, koji me je u trenutku vratio u detinjstvo. Vratile su se uspomene i osećaj sreće i bezbrižnosti - opisuje Ilda, prisećajući se porodičnih uživanja na hrvatskoj obali.

- Odlazili smo tamo porodično, zajedno sa tatinim prijateljima sa kojima je voleo da igra karte i da peca. Ostajali smo po nekoliko nedelja i to je zaista bio pravi raj - prisetila se Ilda koja je letnje dane iskoristila da sabere utiske iz prethodnoh perioda.

- Letnji odmor je, inače, vreme kada sabiram svoje životne utiske, podvlačim neke crte, a ove godine je to čini mi se intenzivnije nego ranije. Iskristalisale su se neke stvari, a nadam se da ću te svoje želje što pre ostvariti - zagonetno ističe pevačica, koja strpljivo iščekuje promene na privatnom planu, kao i nove pesme.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello!
Tagovi: ilda šaulić

Pročitajte još

Najnovije vesti