Tijana Dapčević: Nijedan brak nije idealan

Tijana Dapčević: Nijedan brak nije idealan

Autor: | 08/10/2015

0

Pevačica Tijana Dapčević odnedavno je član žirija u sve popularnijem šou programu "Više od igre" gde u društvu Lokice Stefanović, Mine Lazarević, Milice Cerović i Ane Nikolić svakog utorka ocenjuje rad plesnih grupa. Ova multitalentovana umetnica sa velikim zadovoljstvom prihvatila je poziv televizije Pink jer je pre osamnaest godina završila "School of Hard Knocks", a bila je i deo humanitarnog šou programa "Plesom do snova".

- Već dvadeset godina sam u javnom poslu i dobro znam sve o sceni, tako da sam sa velikim zadovoljstvom prihvatila poziv. Imam i iskustvo iz škole "School of Hard Knocks" koju sam završila kod čuvene koreografkinje Jošiko Čuma iz Japana koja dugo godina živi u Njujorku i i jedan je od osnivača pozorišne trupe "La Mamma". Radila sam sa njom koreodramu u Skoplju što je bilo divno i nestvarno iskustvo. Uostalom, šou se zove "Više od igre", što znači da se ne ocenjuje samo ples - počinje priču Tijana i nastavlja:

- Takmičari su jako talentovani, pa je pred nama težak zadatak, ali se radujemo svakom novom susretu u studiju u Šimanovcima. Dobijam jako pozitivne reakcije i drago mi je da je mnogim ljudima to postala omiljena emisija koju nestrpljivo iščekuju utorkom uveče – kaže pevačica koja istovremeno poslednjih meseci priprema i svoj novi CD, a prvu pesmu sa albuma "Paranemija" objavila je tokom leta.

- Trenutno radim u studiju i jako mi je važno da budem zadovoljna svakim detaljem. Album će uskoro izaći, a snimila sam i duet sa grupom "Frajle". Čekali smo da se devojke vrate sa godišnjeg odmora, pa da snimimo spot što ćemo uskoro i uraditi i tada ćemo predstaviti pesmu publici.

Bez obzira na značajne poslovne angažmane, poznata pevačica poslednjih nedelja bila je prvenstveno aktuelna u medijima zbog navodnog razvoda braka. Ipak, nakon kraće krize koju je sa suprugom Milanom uspela da prevaziđe, njih dvoje ponovo imaju skladan odnos.

- Nijedan brak nije idealan, kao što i ništa na ovom svetu nije idealno, pa je tako i sa mojim i Milanovim brakom. Uvek ima problema, ali mi se volimo i zato uspevamo da prevaziđemo sve izazove. Ljubav je nešto najlepše i najvrednije što vezuje partnere. Oboje smo spremni na kompromise kada dođe do nesuglasica i zbog toga smo već petnaest godina u braku - iskrena je Tijana koja dodaje:

- Nisam ozbiljno razmišljala o razvodu i znala sam da neće doći do toga. Ovo nije naša prva kriza, bilo ih je još mnogo, ali daj Bože da je poslednja. Mnogo se pisalo o tome i uglavnom su to bile senzacionalističke priče koje nisu imale mnogo veze sa istinom, ali nisam obraćala pažnju, jer što kaže naš narod, svako čudo za tri dana - objašnjava popularna pevačica i naglašava da je ljubav glavni razlog zbog kog ona i Milan čuvaju svoju zajednicu.

- Ja sam dete razvedenih roditelja, ali daleko od toga da je to razlog zbog kog mi je važno da sačuvam brak. Milan i ja smo zajedno prvenstveno zbog ljubavi, a tek onda i zbog našeg sina Vuka.

Ponosna majka čiji je mališan nedavno krenuo u prvi razred tvrdi da se Vuk odlično uklopio u novu sredinu i da već ima najboljeg druga, ali i da je jako samostalan kada je reč o domaćim zadacima.

- U mom i Milanovom životu ništa se nije promenilo zbog Vukovog polaska u školu, osim što moramo da ustajemo u sedam ujutru da bismo ga vozili. Ta promena najviše je poremetila Vuka, što je razumljivo jer je to najveći stres za dete. U početku je bilo malo "čupavo", jer je emotivno i tanano dete, ali se brzo navikao na novo životno poglavlje i lepo se uklopio u novu sredinu. Već ima najboljeg druga Relju kod koga ide i koji dolazi kod nas, a obožava i da posle škole bude u produženom boravku – u dahu govori Tijana.

- Vuk najviše mrzi fizičko jer mora da se presvlači, dok su mu srpski i engleski jezik omiljeni predmeti. Veoma je samostalno dete, tako da sam radi domaće zadatke i to uglavnom u produženom boravku, a ukoliko mu nešto ostane da dovrši kod kuće, ne traži našu pomoć. Tu osobinu je nasledio od oca, pošto sam se ja osamostalila tek kada sam se udala - kroz osmeh zaključuje pevačica.

 

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!