Jelena Rozga: Želim da budem mama

Jelena Rozga: Želim da budem mama

Autor: | 10/10/2015

0


Posle brojnih spekulacija o ljubavnom životu Jelene Rozge, početkom avgusta na naslovnoj strani jednog hrvatskog magazina osvanula je fotografija na kojoj je pop zvezda u zagrljaju Stjepana Hausera, člana popularnog muzičkog dua “Tu čelos”.

Javnost je tada konačno saznala kome je atraktivna Splićanka poklonila svoje srce. Tridesetosmogodišnja pevačica uživa u emotivnoj vezi sa devet godina mlađim kolegom, a iako zbog brojnih obaveza često nisu na istim meridijanima, Jelena za Hello! otkriva da to ni najmanje ne narušava njihov harmoničan odnos.

- Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, tu udaljenost ne osećamo. Oboje razumemo i podržavamo jedno drugo u profesionalnim izazovima, a razdvojenost shvatamo kao deo ovog posla. Kada se dvoje ljudi voli, mostova nema, oni uvek nađu način da to premoste. Rekla bih da ljubav često ruši mostove - počinje razgovor muzička zvezda, koja dozirano iznosi detalje o vezi kojoj se u potpunosti prepustila.

Međutim, ispovest plavokose lepotice o romansi sa kolegom podelila je regionalne medije. Dok su jedni kliktali rađanju emocija atraktivnog para, drugi su ih optužili da je u pitanju marketinški trik, a Jelena na to odlučno odgovara.

- Moram da priznam da smo se smejali svakojakim komentarima i napisima. Mašta radi svašta. Svoju ljubav i svoj život živim slobodno, srećno i neopterećeno, zar bi trebalo nekome da se pravdam što sam zaljubljena. Ljubav je najlepša stvar na svetu i svima želim da je dožive i da je žive. Protiv ljubavi se ne možete boriti niti se opirati, kada vas dohvati - gotovi ste. Divno je voleti i biti voljen.

U izjavi za hrvatske medije, Jelenin izabranik priznao je da mu je Jelena oduvek bila tiha patnja, a da je ovo leto učinilo svoje, te da su se rodile jake emocije. Na pitanje čime je Stjepan osvojio, poznatu pevačicu, odgovara kratko:

- Bila je to ljubav na prvi pogled, prvi kontakt očima.

Iako su zajedno tek nekoliko meseci, Jelenina veza sa atraktivnim muzičarem prerasta u odnos koji bi mogao da se završi zajedničkim životom. Iako je donedavno bila pri stavu da nije zainteresovana za brak, čini se da je veza sa dvadesetdevetogodišnjim čelistom polako omekšava, a želja da postane majka jača je nego ikada.

- Udaja i venčanica zaista mi nisu u planu, ali nikad se ne zna. Moja veza je jako dobra, stabilna i to je najvažnije. Ostalo me ne opterećuje. Ali, majčinstvo svakako planiram i silno mu se radujem. Želim da budem mama - odlučna je Jelena, a ovaj njen stav mogao bi da se nadoveže na nedavnu izjavu njenog izabranika, koji je izneo svoje mišljenju o roditeljskoj ulozi:

- Nikada intenzivnije nisam razmišljao o roditeljstvu nego sada. Jedna slatka mala devojčica sigurno bi nam upotpunila život - priznao je Stjepan. Važne odluke par brižno čuva u svoja četiri zida, pa na pitanje kako Stjpana zamišlja u ulozi oca, Jelena ostaje suzdržana.

- Stjepan je divan i pažljiv muškarac. To je sve što mogu da kažem.

Iz dana u dan, par sve više uživa u romansi koju su podržali i njihovi roditelji, a ohrabreni podrškom na privatnom planu, muzičko-emotivni duo uskoro bi mogao da se okuša i u poslovnoj saradnji.

- Mislim da će biti lepih i zanimljivih stvari u budućnosti, ali o tome ćemo pričati kada dođe vreme- zagonetno kaže Rozga.


U poslednje vreme pojavilo se mnogo provokativnih fotografija zavodljive hrvatice, koja spretno pozira u izazovnim kombinacijama, a dok širom regiona mnogi pripadnici jačeg pola uzdišu za njom. Jelena tvrdi da njen dečko ne pokazuje znake ljubomore.

- Stjepan je izuzetno veliki profesionalac i u potpunosti razume aspekte šoubiznisa - kroz osmeh kaže Jelena, koja konačno uživa u epitetu zavodnice, za šta je najzaslužnije to što je ispunjena na emotivnom planu.

- Svaka žena ima u sebi urođen seksepil, samo se on kod svake ispoljava na različit način. Žene toga najčešće nisu svesne, ali seksepil je nekada u pogledu, nekada u pokretu ili u načinu na koji hodate. Osećam se ugodno u svom telu, svesna sam svojih prednosti i nedostataka. Osmeh na licu i srećan pogled u očima, to je tajna moje spoljašnje snage. Srećna sam i to je ono što svaku ženu čini lepom. Srećna žena može sve.

Prepoznatljiva po svom osmehu, nekadašnja pevačica grupe “Magazin” u kasnim tridesetim uživa više nego ikada i tvrdi da danas posebno ceni iskustva koja su je učinila jačom.

- Jedna od stvari koju volim u svojim tridesetim godinama je emocionalna zrelost i spoznaja onoga što želim. Samopouzdanje je ženina moć. U životu prolazimo kroz razne faze i situacije, i sve ove godine učila sam iz svojih grešaka. Verujem da su me baš one s godinama ojačale i oblikovale u to što sam danas - iskrena je Jelena.

Posle više nego uspešne turneje i hita “Kraljica”, kojim je ovog leta dodatno podigla visoku temperaturu, Jelena otkriva zbog čega se raduje ovoj jeseni:

- Ljubav, samo ljubav. Probudim se se osmehom na licu, radujem se novom danu, novim izazovima, novim susretima, novom nastupu. Radujem se životu. Posebno se radujem novim pesmama, očekuje me intenzivan rad na novom albumu, koji planiram da objavim u martu naredne godine, kao i brojne koncerte. Planiram da uskoro odem na odmor, jer mnogo volim jesen i želim da uživam u njoj. Jesen je vreme za ljubav. Mada, svako godišnje doba je pravo vreme za ljubav, ako ste pored onog pravog - sa osmehom završava poznata pevačica.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello!
Tagovi: jelena rozga