Mirka Vasiljević u zagrljaju najmilijih proslavila 25. rođendan

Mirka Vasiljević u zagrljaju najmilijih proslavila 25. rođendan

Autor: | 14/10/2015

0


Iako joj je dnevni raspored prebukiran obavezama oko dece Mihajla, Andreja i Adrijane, glumica Mirka Vasiljević uspela je da ugrabi malo slobodnog vremena i na inicijativu svojih prijatelja priredi zabavu povodom dvadeset petog rođendana. Budući da voli originalne zabave, proslava je ovoga puta upriličena u jednoj beogradskoj poslastičarnici.

- Od onih sam ljudi koji voli drugima da pravi iznenađenja. Kako mi se bližio rođendan, sve manje sam želela da ga slavim jer sam, čini mi se, sve ideje potrošila na svoje prijatelje. Učestvovala sam u raznoraznim zabavama i dragim ljudima sam poručila da je vreme da oni meni iznenade i da ne smeju da se osramote u kreativnim idejama. U međuvremenu, zaboravila sam na tu poruku upućenu njima, i stvarno su uspeli da me iznenade lepo osmišljenim slavljem. Volim kada je sve lepo dekorisano i da svaka proslava izgleda drugačije, da temataski bude osmišljena. Odlazak u poslastičarnicu učinio mi se zanimljivim i zaista se ispostavilo da je to originalan izbor. Nisam imala vremena za ozbiljnu feštu. Moje kod kuće sam organizovala za svega dva sata koliko mi je bilo potrebno za spremanje troje dece - kaže kroz osmeh na početku razgovora za “Hello!” popularna glumica koja je sa svojim namilijima i u društvu prijatelja zauzela trećinu restorana.

- Nije lepo da moje najmilije, koji su mi najveća podrška, izuzmem i da rođendan slavim samo sa društvom. Htela sam i da baku poštedim obaveza oko čuvanja dece. Slavljenički ručak u domu prošao je u prijatnoj atmosferi – uz osmeh govori Mirka čiji izabranik Vujadin Savić nije bio uz nju to dana zbog psolovnih obaveza u Moldaviji, gde je odnedavno angažovan u fudbalkom klubu “Šerif” iz Tiraspola.

- Vujadin je u vremenskoj zoni sat vremena ispred naše, pa mi je prvi čestitao rođendan. Poželeo mi je ono što jedno drugom poveravamo u našim najintimnijim razgovorima. A poklon će uslediti čim ugrabi vreme da dođe u Beograd - kaže jedna od najvećih glumačkih zvezda mlađe generacije, koja nema utisak da ima više životnog iskustva od jedne prosečne dvadesetpetogodišnjakinje.

- Mislim da čovek nikada nije posebno svestan svojih godina, jer vreme ide a one se samo nižu. U odnosu na svoje vršnjake smatram samo da sam zrelija u određenim stvarima, ali nisam sebi zacrtvala nikakve ciljeve do dvadeset pete, da bih sada merila šta sam ostvarila a šta nisam. Još od svoje četrnaeste godine nemam dovoljno vremena za sebe. Od snimanja filma Mi nismo anđeli 2 pa naovamo nikada nisam imala vremena za takozvano blejanje - da izlazim u grad kad hoću, vraćam se kad hoću, lenčarim. Uvek sam imala neku preču obavezu nego da se posvetim sebi. Bila sam ograničena predstavama, ili odlascima na spavanje kako bih se odmorila za snimanje, i tako unedogled. Moji dani su intenzivni još od ranog tinejdžerskog perioda i naučila sam kako da funkcionišem. Problem mi je kad nemam obaveza tokom dana, jer nisam naučila da dan bude samo “moj” - navodi majka troje mališana koja ima dovoljno energije za nove životne poduhvate.

- Svaka godina nosi nešto svoje. Mama mi je postavila jedini uslov - da budem odlična u školi, a zauzvrat mogu da se bavim glumom kad hoću i kako hoću. U to vreme, pored školskih obaveza, stizala sam i na folklor i da snimam, a bilo je trenutaka kada sam od svega htela da odustanem, posle čega sam opet dobijala neku novu energiju, i tako iznova. Takva situacija je i danas na nekim drugim poljima - priča Mirka koja je proteklog četvrtka zablistala na premijeri predstave “Hot line” u “Akademiji 28”. Pošto se u komadu pojavljuje poluobnažena i u seksi garderobi, komplimenti pljušte i na račun njenog izgleda.

- Ideja predstave je bila da moja uloga bude nešto slobodnija. Pretpremijere igrali smo na otvorenim prostirima, pa smo scenario prilagodili zbog male dece koja su nas gledala. U zatvorenim salama, sada s jeseni igramo je u njenoj najdrastičnijoj verziji, a sledeće izvođenja u Akademiji 28 zakazana su za 10. i 17. oktobar - otkriva lepa umetnica čiji se nevenčani suprug još tokom proba predstave pohvalio zgodnom izabranicom, objavivši njenu fotografiju.

- Poslala sam mu te slobodnije fotografije da oseti kakva je predstava i o čemu se radi, jer volim da čujem najiskrenije komentare mojih najmilijih koji su uvek upućeni u ono što radim. Kroz dva minuta, svi mediji su me zvali, i znala sam da je okačio sliku na Instagram. Svesna sam da je ovo prekid mog tinejdžerskog imidža, ali volela bih da budem i tinejdž baba kad pređem pedesetu. Bolje mi je da me što duže doživljavaju mlađom - zaključuje uz osmeh majka kćerke Adrijane i sinova Mihajla i Andreja.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Instagram