Nina i Aleksandar Milić Mili: Žurka povodom kćerkinog devetog rođendana

Nina i Aleksandar Milić Mili: Žurka povodom kćerkinog devetog rođendana

Autor: | 17/10/2015

0

Jedan od najuspešnijih domaćih kompozitora i tvorac benda “Miligram”, Aleksandar Milić Mili sa suprugom Ninom organizovao je proslavu devetog rođendana njihove starije kćerke Mije. Mlađi sin, sedmoipogodišnji Markus osećao je uzbuđenje zbog slavlja sa svojom sestrom i učestvovao u pripremama. Kao idealno mesto za okupljanje gostiju izabrali su predivan restoran na beogradskom Senjaku koji je specijalno za tu priliku dekorisala ponosna majka, po profesiji dizajner enterijera.

- Rođendani su odlična prilika da se deca druže sa svojim vršnjacima u opuštenoj i radosnoj atmosferi i to su uglavnom događaji o kojima tokom čitave godine pričaju. Zato svake godine organizujemo proslave i Miji i Markusu, jer su to za njih dani najveće sreće. Kad god nam vremenski uslovi dozvoljavaju, trudimo se da žurke budu na otvorenom, a ove godine je bilo toplo i sunčano na dan Mijinog rođendana, pa smo slavlje upriličili u bašti restorana “Colonial Sun” - počinje priču poznati muzičar i nastavlja:

- Imali smo oko osamdesetak gostiju među kojima su uglavnom bili samo Mijini prijatelji. Deci uvek dozvoljavamo da sama osmišljavaju svoja slavlja i da biraju koga će da pozovu u goste, pa je tako bilo i sada. Naša kćerka je izabrala animatore i druge zabavljače koji su imali odličan program, ali joj je bilo najvažnije da na rođendanu ima i karaoke, kako bi ona i njene drugarice pokazale šta znaju. Moram da priznam da se Mia najviše istakla, jer je u njenom slučaju genetika uradila svoje, ali i sama jako voli muziku i ne prođe dan a da ne vežba pevanje. Potvrda toga je i njena želja da torta bude u obliku klavira i sa muzičkim notama.

Poznati kompozitor tvrdi da su rođendani njegove dece odlična prilika da se sa suprugom podsete najznačajnijih događaja iz njihovog života, pa su im to neke od najemotivnijih trenutaka u godini.

- Nina i ja obavezno na dan ili pred njihove rođendane gledamo stare slike i sećamo se mnogih značajnih trenutaka. Svake godine imamo isti zaključak, a to je da vreme leti, što se najbolje vidi kroz to koliko deca brzo rastu, ali i da čovek nekako nikad nema dovoljno vremena da se posveti onome što je najvažnije, a to je porodica - iskren je Milić koji kaže da je jako ponosan što su njegovi mališani izuzetno vezani jedno za drugo.

- Njih dvoje se ponašaju kao da su blizanci, jako su bliski i osećaju neizmernu ljubav jedno prema drugome. Tako se Mijinom rođendanu podjednako raduje i Markus, ali i obrnuto kada na red dođe Markusov rođendan.

Frontmen benda “Miligram” priznaje da je kao otac blag i često popustljiv prema svojim mališanima, ali da su oni i pored toga izuzetno vredni i istrajni u svemu čime se bave.

- Ja sam imao plan da uvedem disciplinu u kući i da budem izričit u svojim zahtevima, ali ništa od toga. Postao sam veoma popustljiv otac. S druge strane, supruga mnogo više vremena provodi sa njima i na njoj je da ih usmerava na svakodnevnom nivou, tako da je zahtevnija od mene, ali nije stroga. Podelili smo uloge, ona je više usmerena na njihovo vaspitanje, dok meni ostaje onaj najlepši deo – da se igram sa njima - iskren je Mili koji dodaje:

- Nina ozbiljno proučava dečju psihologiju, a oboje se trudimo da deci damo maksimalnu slobodu. Od malih nogu ih učimo da u životu uvek imaju opcije i dajemo im pravo da sami donose odluke. Smatramo da je to jako važno za njih, jer izrastaju u ličnosti koje znaju da preuzimaju odgovornost i koje znaju da sprovode svoje želje, a ne da slede tuđe. Sami biraju aktivnosti kojima će se baviti, a oboje vole muziku, tenis i jezike. Mi se samo trudimo da im omogućimo da iskažu svoje afinitete. Sve školske i vanškolske obaveze veoma odgovorno obavljaju i zaista nemamo problema sa njima.

Autor najpopularnijih domaćih hitova tvrdi da je njegova supruga zbog dece odlučila da svoju karijeru stavi u drugi plan, ali zato on radi punom parom, a trenutno priprema novi album.

- Moja supruga je diplomirala u Italiji unutrašnju arhitekturu i radi u svojoj branši, ali bira poslove koji joj ne oduzimaju mnogo vremena. Dok su deca mala prvenstveno je skoncentrisana na njihovo vaspitanje. S druge strane, ja sam po običaju u velikom poslu. Uskoro izlazi novi album “Miligrama” koji će biti veliki korak napred u odnosu na ono što smo do sada radili i siguran sam da će naši fanovi biti oduševljeni pesmama koje pripremamo. Jako mi prija što više ne radim samo kao kompozitor, već i kao izvođač, jer smatram da moja muzika dobija na snazi kada je ja izvodim, a taj kontakt sa publikom neprocenjivo je iskustvo. O tome najbolje govori i vrtoglav uspeh “Miligrama” u jako kratkom roku - zaključuje Aleksandar.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!

Najnovije vesti