Kristina Radenković: Najradosnija vest

Kristina Radenković: Najradosnija vest

Autor: | 31/10/2015

0


Godinu dana nakon što su otpočeli emotivnu vezu, voditeljka “Radio-televizije Srbije” Kristina Radenković i njen verenik Nikola Radojević ovog juna saznali su da će postati roditelji. Lepa voditeljka, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, za magazin Hello! otkriva da je srećna vest stigla mnogo brže nego što su očekivali.

- Svi u okruženju su nam govorili da će nam trebati vremena, ali nije bilo tako.

Ispostavilo se da nam je to odmah uspelo - kroz osmeh počinje razgovor Kristina, koju su sve donedavno iscrpljivale jake mučnine.

- Na sreću, mučninev više nemam, ali mi je prva tri meseca bilo mnogo loše. Mislim da je to bilo prvi put u životu da se ne osećam dobro i nisam znala šta se to sa mnom dešava. Oni koji me poznaju, znaju da ja i ne kijam, tako da je to za mene bio pravi šok. Kada sam saznala da sam trudna vodila sam Jutarnji program, trudnoća jeste bila rana, ali su mučnine već počele. Međutim, uspela sam da završim sezonu baš u vreme kada su se mučnine pogoršale - opisuje lepa trudnica, koja kaže da je vest o prinovi potpuno oduševila njenog verenika koji s nestrpljenjem iščekuje novog člana porodice.

- Svi su bili van sebe od sreće, kada smo im saopštili da sam trudna, a to oduševljenje traje i dalje. I porodica i prijatelji presrećni su zbog nas, a moja mama jedva čeka da vidi unuče, da ga drži u rukama, da prohoda.

Iako su pre trudnoće planirali venčanje, vest o prinovi odložila je svadbeno veselje do daljnjeg, a u međuvremenu, rođena Novosađanka uživa u pažnji svog verenika, koji ispunjava svaku njenu želju.

- Nikola je jedna duša od čoveka, istrpeo je period mojih mučnina, sav moj bes i frustraciju. Znam da sam jedna u milion trudnica, ali dok se beba u vama ne pokrene, niste svesni šta vam se dešava u organizmu, a osećate da se nešto menja. Međutim, Nikola je to stoički podneo. Zadovoljna sam mnogo ocem, lepo sam izabrala - šaljivo kaže tridesetčetvorogodišnja voditeljka najgledanijeg televizijskog kviza - “Slagalice”.

Poslednje radnog dana prošle nedelje Kristina je tokom redovnog pregleda saznala da će postati mama devojčice, a najveću radost zbgo toga doživeo je budući tata.

- On već ima dve sestričine, a ponaša se kao da je rodio troje - kaže Kristina i otkriva da su ona i njen verenik već smislili imena.

- Ne mogu da ih otkrijem jer su jako čudna, ali smislili smo ih u prvih mesec dana kada smo se zaljubili i niko ne odstupa od svog. To je najslađi deo. Nikola će prvi imati priliku da da svoje, pošto je on smislio ime za devojčicu.



Iako je u intervjuu za magazin Hello! početkom leta izjavila da nije spremna za ulogu majke, nakon saznanja da će je to očekuje naredne godine, stvari su promenile.

- Nisam od onih žena koje su jedva čekale da ostanu u drugom stanju i samo o tome sanjaju. Dala sam sebi neki rok do kada želim da se ostvarim u toj ulozi, ali sam i samu sebe iznenadila. Nisam znala ništa, ali postoji ta divna knjiga “Šta da očekuješ dok očekuješ” koju sada imam kod kuće, a mnogo razgovaram i sa mojom koleginicom Marijom Veljković, koja planira da objavi knjigu o majčinstvu. Prijavila sam se i na forume i imam divnog ginekologa, koji je toliko opušten i pozitivan da nemam nikakve dileme. Samo kada su mučnine prošle, sada sam konačno mirna. Osećam se sjajno i uživam u ovom stanju, najgore je prošlo, sada sam stvarno super i u najlepšem sam periodu - kaže Kristina, koja je tokom trudnoće osim na malim ekranima prisutna i na pozorišnim daskama.

- Planiram da radim do kraja trudnoće i moji poslodavci to znaju. Idem na vežbe za trudnice, igram predstave, putujem, radim, ponašam se normalno i nadam se da će to potrajati. Ako sednem i legnem, ugojiću se, a nisam tip žene koja može da miruje, sedi kod kuće i ne radi ništa. Moj posao nije od devet do pet, zabavan je i nije vremenski određen. Razumem žene koje ne mogu da sede u kancelariji, ali ja ću raditi dokle god mogu i dokle budem prijatna za gledanje – kaže na kraju buduća majka.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello!