Monika Beluči: Savršenstvo nevidljivih mana

Monika Beluči: Savršenstvo nevidljivih mana

Autor: | 10/11/2015

0


Svet je jedva dočekao novi nalet „bondomanije”, a film “Spektar” premijerno je prikazan u Londonu. Pažnju su, pored glavne zvezde Danijela Krejga, izazvale i lepotice koje mu prave društvo u novom ostvarenju - Monika Beluči i Lea Sejdu.

Međutim, reporteri su zabeležili i jedan mali incident. Krejg, poznat kao veliki džentlmen, bio je prilično oštar u intervjuu za zvanično glasilo kompanije “Red Bul” kada ga je novinar pitao kako je Džejmsa Bonda uspela da šarmira starija žena, aludirajući na Monikinu ulogu. Pre nego što je zbog toga prekinuo sa davanjem daljih izjava, glumac je dao savršen odgovor:

- Mislili ste na stariju ženu koja je Bondovih godina, zar ne? Zaboga, govorimo o Moniki Beluči! Trebalo bi da budete srećni kad takva lepotica poželi da bude „bond devojka“.

Proslavljena glumica još jednom je pokazala da s pravom nosi titulu jedne od najlepših žena planete. Gotovo sve tačke tela ove rasne lepotice precizno su i skladno raspoređene. Nije ni čudo što je najluđi san svih muškaraca i noćna mora mnogih žena. I pored toga što je opisuju kao “savremenu boginju s očima princeze i licem prepunim neizgovorenih emocija”, ili kao „drski konglomerat ovozemaljskog i nebeskog“, brojne obožavaoce Monika često iznenađuje smelim izjavama, poput one da uopšte ne shvata zbog čega je smatraju simbolom ženstvenosti.

- Ja sam sasvim normalna žena, koja je samo vešta u prikrivanju sopstvenih mana. Italijanke odlično znaju kako se to neprimetno radi. Posle prvog porođaja telo je počelo da se menja, a osećam i da me polako izdaje, što je potpuno normalno budući da “gazim” šestu deceniju. Žene moraju da shvate da ne postoji savršena lepota. Umesto što toliko vremena troše na brigu o izgledu kako bi se dopale drugima, bolje da maksimalno uživaju u životu i vremenu provedenom sa porodicom - poručuje zanosna glumica, koja je u septembru napunila pedeset jednu godinu.

- Previše američkih glumica izgledaju kao neuhranjena deca. Verovatno postoje muškarci kojima se takav sklop tela dopada, ali mislim da je mnogo više onih koji ne žele kosti nego stvarnu osobu. Kako žena može za sebe da tvrdi da je savršena ako često pribegava plastičnim intervencijama, drži iscrpljujuće dijete, nekoliko sati dnevno provodi u teretani i čitavo bogatstvo troši na razne kozmetičke preparate koji usporavaju starenje? Ne znam koliko je sve to neophodno. Osim toga, veoma se plašim estetske hirurgije, tako da se baš „stidim“ što još ništa ne činim u vezi s tim, a godine prolaze. Starenje je deo igre. U isto vreme je i interesantno za glumicu jer s vremenom postaje zanimljiva na drugačiji način. Lepo mi je u ovim godinama i ne plašim ih se. Jedino me plaši smrt jer imam dve ćerke, koje želim da odgajam i da gledam kako odrastaju. Ne možete sprečiti proces starenja, dovoljno je da naučite kako da se nosite s tim. U stvarnosti sam tipična Umbrijka, posvećena porodici, deci, nekim malim svakodnevnim stvarima.

Kada je u jesen 2013. planetom odjeknula vest da se posle četrnaest godina rastaje od Vensana Kasela, komentari na društvenim mrežama varirali su od „konačno je slobodna!“ do „konačno je slobodan!“. Svi su bili iznenađeni informacijom o razvodu. Prema tekstovima koji su se tih dana mogli pročitati na Apeninskom poluostrvu, poznati glumački par, čiji je brak smatran najidealnijim i najstabilnijim, istovremeno i najčudnijim u šou-biznisu, zapravo dugo nije živeo pod istim krovom. Štaviše, dane su provodili na različitim krajevima sveta.

- Sporazumno su se rastali. Njihova ljubav ugasila se još 2010, kada su dobili drugo dete. Monika se iz Brazila, gde su neko vreme živeli, vratila u Evropu. Najviše vremena provodi na relaciji Pariz-Rim, dok je Vensan uglavnom u Riju - naveo je izvor blizak dnevom listu “Korijere dela sera“.

Ljubavna priča italijanske dive i njenog francuskog kolege počela je 1997. na snimanju prvog zajedničkog ostvarenja - “Apartman“, a krunisana je venčanjem tri godine kasnije. Ubrzo im se rodila ćerka Deva, a nešto kasnije i Leoni. Mnogima nije bilo jasno šta je to lepa Monika pronašla u čoveku oko čijeg su se izgleda lomila koplja.

- Strast možete da osetite i prema najgorem čoveku na svetu. No, to nema ništa sa zajedničkim životom. Važniji su poverenje i sigurnost da će partner biti uz vas onda kada je to najpotrebnije. Bilo bi suludo očekivati od njega da mi bude veran ako me nije video dva meseca. Ali Vensan nije običan muškarac. Nekad sam luda za njim, a nekad bih ga najradije ubila - šokirala je svet još jednom u nizu neobičnih izjava.


Vest da se razvodi jedna od najlepših žena svih vremena proletela je planetom poput nuklearne bombe, ali izgleda da je “najubitačnija” bila u - ovim krajevima. Hotel u kome je Monika boravila dok je snimala film sa Emirom Kusturicom “Na mlečnom putu” opsedali su mediji iz cele Evrope. Letos se vratila na ulice Trebinja, Nevesinja i ostalih hercegovačkih gradova kako bi snimila poslednje scene. S obzirom na činjenicu da je naš proslavljeni reditelj veliki perfekcionista, niko se ne čudi što snimanje traje više od dve godine. Ali, niko se ne žali zbog toga, jer imamo priliku da češće viđamo Moniku u ovim krajevima.

Dolazak filmske dive uvek probudi veliku pažnju medija, ali građani Trebinja i okolnih naselja već su navikli na nju. A izgleda, i ona na njih. Kažu da se toliko odomaćila da razmišlja i o kupovini kuće.

Komentari (0)

Loading
Nikola Golubović Cliff Watts, Rankin
Tagovi: monika beluči

Pročitajte još

Najnovije vesti