Dragan Marinković Maca zbog nove ljubavi išao na tretman botoksom

Dragan Marinković Maca zbog nove ljubavi išao na tretman botoksom

Autor: | 19/11/2015

0

Titulu ekscentrične javne ličnost koja svojim postupcima i izjavama ume da zaintrigira javnost, glumac Dragan Marinković Maca nedavno je po ko zna koji put potvrdio. Neposredno posle i zvaničnog okončanja braka sa Novosađankom Tijanom Golubović, sa kojom je pre pet godina dobio sina Fjodora Simeona, voditelj šou-programa "Audicija", na televiziji Pink, prvi put je u javnosti viđen sa novom izabranicom, atraktivnom crnkom iz Beograda, koja je od svog izabranika mlađa više od dve decenije. Izvori bliski paru kažu da se glumac uz novu izabranicu potpuno podmladio, ne samo duhovno, nego i fizički, te ne krije da se podvrgao estetskim korekcijama lica. U razgovoru za magazin "Hello!" Maca otkriva utiske posle nedavnog tretmana hijaluronom i botoksom, kojima je licu, kaže, vratio stari sjaj.

- Prvi put sam to uradio i nije se desilo ništa strašno. Ne boli i ne stvara nikakvu patnju, a traje kratko. Nisam išao pod nož, samo sam popunio bore hijaluronom i botoksom. Hijaluron su mi ubrizgali oko očiju, popunili su mi bore smejalice, a botoks su mi stavili u čelo, da mi malo ispeglaju te linije - objašnjava poznati šoumen, koji je odlučio da se reši dokaza boemskog života, ali i stresnih situacija, koje su ostavile trag na njegovom licu.

- Bore su nastale kao posledica stresa od raznih budala, ali i besanih noći i jutara. Bilo je tu i lepih i ružnih stvari, ima svega pomalo, ali takav je tempo života kojim živimo. Ali za mene je to stvar lične higijene. Ovo je deo medicine, kao kad popiješ tabletu, tako središ bore. Ja, inače, svakih petnaest dana idem na pedikir i meni je to normalna stvar. Imam prijatelje koji drže kliniku na kojoj sam uradio ove korekcije, imaju svoje centre u glavnim gradovima regiona, a uskoro dolaze i u Beograd, tako da ću i ubuduće po potrebi ići da me zategnu kad treba i gde treba - kroz osmeh kaže voditelj, koji sebe sada vidi novim očima.

- Ranije, kada stanem ispred ogledala, kažem sebi: "Ajde, nema veze, samo neka si živ i zdrav". Sada mi je lepo da se pogledam i ogledam.

Iako ne obraća pažnju na reakcije okoline, koje su uglavnom pozitivne, Maca kaže da svojim prijateljima toplo preporučuje da slede njegov primer.

- Meni niko ništa ne govori, ali da me pitaju rekao bih im da sam ja Macin mlađi brat. Šalu na stranu, ovo je prvi put da sam uradio tako nešto, ali sigurno ću nastaviti. Bliži se pedeseta, a ovi koji kažu da u četrdeset devetoj imaju zategnuto lice zahvaljujući genetici - lažu. Meni je došlo vreme da se zategnem i to je mnogo bolje nego da izgledaš zapušteno - iskreno kaže Marinković, čiji je novi izgled oduševio njegove sinove, Fjodora Simeona i jedanaestogodišnjeg Lava, koga ima iz braka sa prvom suprugom, Sarajkom Amrom Redžić.

- Normalno da primećuju razliku, progledao sam. Sviđa im se, lepši sam im, vedriji i prijatniji. Do sada sam repetirao obrvom, pa mi se urezala ta bora između obrva, ali sada je više nema, pa samo gledam začuđenim pogledom, samozatajenim - u svom duhovitom maniru opisuje četrdesetosmogodišnji Sarajlija, koji odlučno odbija da se podvrgne bilo kakvim intervencijama koje podrazumevaju odlazak "pod nož". Stoga liposukcija u njegovom slučaju podrazumeva intervenciju na escajgu:

- Znate li vi koliko sam ja uložio u svoj stomačić, to bi bio dupli trošak. Šalu na stranu, ne bih to radio, jer nikada ne bih išao "pod nož". Ovakve sitne korekcije koje daju rezultate sasvim su mi primamljive, ali ništa više. Moja liposukcija znači da se probuši kašika. Već sam malo smršao i vide se rezultati. Leti se udebljam kada se odmaram, zimi sam aktivniji i onda se kilaža smanjuje. Takav mi je metabolizam.

 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello!

Pročitajte još