Đole Đogani: Mesec u znaku slavlja

Đole Đogani: Mesec u znaku slavlja

Autor: | 22/11/2015

0


U porodici poznatog muzičara Đoleta Đoganija tokom nedelju dana bila su čak tri povoda za slavlje jer su njegova unuka Tia, kćerka Marinela i bivša supruga Slađa obeležavale svoje rođendane. Uspešni reper i njegova sadašnja supruga Vesna su zbog vremenske nepogode u Amsterdamu propustili drugi unukin rođendan i njeno krštenje, ali su zato sve nadoknadili na porodičnom okupljanju povodom rođendana njegove mlađe kćerke iz prvog braka.

- Početak novembra je u našoj porodici rezervisan za proslave rođendana, pa smo tako i ovog puta obeležili Tijin drugi, Marinelin dvadeset drugi, dok za Slađu ne želim da vam kažem koliko je godina napunila jer nije džentlmenski. To će vam ona otkriti jer ne krije godine, a nema ni razloga za to jer odlično izgleda za svoje godine - počinje priču Đole.

- Nažalost, Vesna i ja smo zbog loših vremenskih uslova propustili slavlje moje unukice. Naime, bili smo u Amsterdamu, gde smo imali nastup. Plan je bio da stignemo u Beograd u devet uveče i pravo sa aerodroma krenemo na slavlje. Međutim, zbog velike magle u Holandiji avion nije mogao da poleti više od pet sati, koje smo proveli na aerodromu. Moja kćerka Silvija nas je na svakih pola sata - sat zvala da proveri da li krećemo i kada ćemo stići, jer je želela da budemo sa njom na slavlju njene kćerke, ali na kraju nismo stigli. U Beogradu smo bili tek u pet ujutru sledećeg dana, kada je proslava već bila završena.

Đole i Vesna ipak nisu propustili okupljanje porodice tri dana kasnije, kada su slavili rođendan njegove mlađe kćerke Marinele u njenom stanu u Beogradu, gde su uživali uz ukusne specijalitete i tortu.

- To je bilo naše porodično slavlje, na kome smo bili Vesna i naši klinci Adriano i Laura, Slađa, Silvija i mala Tia, kao i Marinelin momak. Odlično smo se proveli i družili čitavog dana. Mi u porodici imamo običaj da se uvek okupljamo kada su rođendani naše dece u pitanju. Često dođu i moja braća i njihova deca, kao što i mi idemo kod njih. Kao najstariji brat u porodici Đogani ja sam u početku bio inicijator tih okupljanja, a kasnije su svi to prihvatili kao običaj i sada već znamo kad je čiji rođendan i svi zajedno slavimo. Pošto smo velika porodica mesečno imamo bar jednu ili dve proslave - iskren je frontmen grupe „Đogani“, koji nije bio na rođendanu bivše supruge.

- Poslednjih godina Vesna i ja nismo bili na Slađinim rođendanima. Ona je prošle godine bila udata, a njen muž nije imao slične navike kao naša porodica, tako da smo poslali sitne poklone, a rođendan smo propustili. Naravno, Silvija i Marinela slavile su sa svojom majkom.

Začetnik dens muzike u našoj zemlji kaže da u poslednje vreme često radi sa sadašnjom suprugom i nastupa širom Evrope, a uporedo snima i dokumentarno-igrani film o sebi.

- Vesna i ja mnogo nastupamo u dijaspori, zbog čega se odužilo snimanje mog filma, koji će biti poput vremeplova, jer ću kroz svoju priču ispričati i priču o jednom vremenu i tome kako se nekada živelo. Želim da sve bude besprekorno, pa zato ne žurimo tokom rada, svakom segmentu smo veoma posvećeni - kaže ponosni otac, čiji je sin nedavno počeo da trenira fudbal:

- Sve slobodno vreme posvećeno je deci, naročito najmlađima, Adrianu i Lauri. Sin je nedavno počeo da igra fudbal i ušao u prvi tim za dečake do devet godina, dok Laura raste i svakim danom je sve lepša i zanimljivija. Nedavno je krenula i u vrtić i odlično se uklopila u društvo - zaključuje Đole.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!, Privatna arhiva
Tagovi: djole djogani