Melina Džinović: Ne mislim da sam osvojila Ameriku

Melina Džinović: Ne mislim da sam osvojila Ameriku

Autor: | 08/12/2015

0

Melina Džinović na velika vrata ulazi u svet najvećih svetskih zvezda. Posle uspešne saradnje sa holivudskom divom Šeron Stoun, koja poslednjih meseci ne skida haljine koje je ona kreirala, garderobu sa potpisom beogradske kreatorke ponela je još jedna slavna dama. Niko drugi do Dženifer Lopez.

Zanosna pevačica i glumica nedavno se pojavila na snimanju finala "Američkog idola" u uskoj beloj haljini otvorenih leđa, koja je odmah "upala u oči" brojnim medijima s one strane Atlantika. Elegantna toaleta sa neobičnim detaljima pripada brendu „Hamel“, a dizajnerka čiji su modeli sve popularniji u Holivudu predstavila ih je Lopezovoj zahvaljujući PR agenciji sa kojom je potpisala ekskluzivni ugovor.

- Posle saradnje sa glumicom takvog formata kao što je Šeron Stoun, ostalo je otvoreno pitanje da li ću se time zadovoljiti i na neki način obeležiti zenit karijere ili ću napraviti korak dalje. Udahnula sam duboko, potpisala ugovor sa eminentnom njujorškom agencijom za odnose s javnošću i poslala haljine u njihov "showroom", kako bih se predstavila i na istočnoj obali američkog kontinenta. Opet, negde sam vrlo srećna, jer ne gajim prevelike ambicije niti neumeren optimizam. Vrlo racionalno analiziram situaciju, tržište, no, to što mi je agent posle nepunih mesec dana poslao fotografiju Dženifer Lopez u mojoj kreaciji naprosto me je šokiralo. Prvobitnu zapanjenost smenila je skoro dečja radost. Nisam mogla da prestanem da skakućem po kući i u neverici iznova proveravam da li sam sve dobro videla i razumela. Ponos koji sam osetila u tom trenutku neprocenjivo je iskustvo, a moja mala ekipa i ja zaslužili smo da posle napornog rada i skromnijih očekivanja zaista uživamo u svakoj sekundi ovako lepog iznenađenja - kaže Melina za “Hello!”.

Ipak, priznaje da je i ovog puta bila potpomognuta agilnošću supruga Harisa, koji je bio inicijator proboja u zatvoreni i pomalo rigidni njujorški modni univerzum.

- Iskreno, Hari je bio taj koji je bez dileme rekao da se posle Šeron Stoun moram oprobati u Njujorku. Koliko god ja bila analitična i, kao svaki autor, pomalo nesigurna, on je tu da mi da vetar u leđa i pogura u presudnim trenucima. Na njegov nagovor potpisala sam ugovor sa agencijom i na tome ću mu biti zauvek beskrajno zahvalna. Eto, zasad su dve od tri, prema Harijevom mišljenju, najlepše žene sveta nosile moje haljine - šaljivo poručuje Melina.

O daljim planovima, kao i obično, nerado govori. U skladu sa imidžom skromne osobe, predstojeće poslovne izazove ne želi da komentariše.

- Ne mislim da sam osvojila Ameriku, čak ni da se probijam. Naprosto, reč je o srećnim okolnostima koje su u poslednja četiri meseca ispratile moj brend. Ono što mogu da projektujem u neki budući period je rad bez opuštanja i težnja da "Hamel" bude još bolji, kvalitetniji i poznatiji, sve ostalo dolazi s vremenom, kao potvrda truda naše male, ali vredne i talentovane firme.

 

Komentari (0)

Loading
Nikola Golubović Hello!/Miloš Nadaždin